Dodaj do ulubionych

Jeszcze co do ślimorów

04.05.12, 15:00
moje na papier bardzo łase, nie mogę niczego oznaczyć papierową etykietką, bo zaraz wpergolą. Leloop może im dawaj papieru do jedzenia?
Obserwuj wątek
    • leloop Re: Jeszcze co do ślimorów 04.05.12, 15:20
      przecież leży obgryziony karton falisty w ogrodzie, koperty w skrzynce tez zjedzą gdy nieopatrznie się listów nie wyjmie :]
      • andziaos Re: Jeszcze co do ślimorów 04.05.12, 16:55
        O matko, to jakieś hiczkoki a nie ślimory....
        U mnie też wylazły brrr.
        • bei Re: Jeszcze co do ślimorów 04.05.12, 21:45

dobrze wiedziec, ze celuloza taka wazna, zaraz swoim gazety podam:)
          • lampka_witoszowska Re: Jeszcze co do ślimorów 06.05.12, 00:51
            hehe
            moje nie zdążą nic zeżreć, dziecię je łapie i do lasu odnosi :)
            hurtowo

tylko ten tupot małych nóżek słuchać, jak lecą z powrotem zaraz za dzieciem...
            • se_nka0 Re: Jeszcze co do ślimorów 06.05.12, 06:20
              Podobno piwo lubią - ślimory, nie dzieci ;) Wkopać pojemniczek z piwem i niech szaleją. Tylko jak znam życie, paru piwoszy się znajdzie, a reszta dalej będzie podgryzała.
              • hesperia1 Re: Jeszcze co do ślimorów 06.05.12, 08:06
                Albo zlezą się wszystkie z okolicy na imprezę:)
              • leloop Re: Jeszcze co do ślimorów 06.05.12, 08:16
                > Podobno piwo lubią - ślimory, nie dzieci ;)
                dzieci tez lubią, piwo ;)
                owszem działa, ale gdy masz mały niezarośnięty ogródek, tylko trzeba to piwo regularnie dolewać i wyciągać zezwłoki. u mnie kredyt litości dawno wyczerpały, żadne piwo, żadne podsypywanie piaskiem, trocinami czy popiołem, żadne robienie barierek z miedzi, żadne zbieranie o bladym świcie i wynoszenie do lasu. niebieskie granulki i basta !!!
                wpergolily juz wszystko co mogły w tym roku, teraz pewnie rzuca się na pelargonie bo tylko tam nie posypałam ..., przed chwila znalazłam gluta na parapecie okiennym, tym wewnętrznym :O
                • yoma Re: Jeszcze co do ślimorów 06.05.12, 10:57
                  Cham i świnia. U mnie zaczęły ścinać tulipany. Ale stan wojny trwa od zeszłego roku, kiedy mi wpergoliły męczennicę do korzenia.

Mam takie fajne sandały na traktorowej podeszwie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka