leloop 24.05.12, 09:19 we love Uuuu ... :) :) :) Yomka najlepszego, żeby Ci zarosło ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lampka_witoszowska Re: Dżołeeena 24.05.12, 09:40 się dołączam z życzeniami :) wszystkiego naj, naj najlepszego, zielonego, bujnego, kolorowego do tego zielonego, wymarzonego i niechby i nadwyżki szczęścia (o ile się da z nadwyżką ;)) Odpowiedz Link
yoma Re: Dżołeeena 24.05.12, 10:03 Jakie piękne! Bardzo dzięki wszystkim [łezka] [dyg], a i przypominam o Horpynie i Waderze, którym niniejszym wszystkiego wszystkiego :) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Dżołeeena 24.05.12, 10:26 To my we trzy życzymy sobie nawzajem. I dziękujemy wszystkim. Odpowiedz Link
leloop Re: Dżołeeena 24.05.12, 10:36 > Bardzo dzięki wszystkim (łezka] [dyg), a i przypominam o Horpynie i Waderze gdyby Senka pilnowała nie byłoby takiej wtopy :] ja się nie nadaje ;P Horpyno, Wadero niniejszym NAJLEPSZEGO WE LOVE YOUuuuu :) Odpowiedz Link
yoma Re: Dżołeeena 24.05.12, 10:41 To twoje? Mnie dzisiaj właśnie zakwitły :) Pomyślałam sobie, że przyspieszone, bo się zwykle wyrabiają na Dzień Matki, a potem mi Wadera sesemisiem przypomniała, że mam imieniny. Czyli to na imieniny, a nie na żaden Dzień Matki. No :) Odpowiedz Link
leloop Re: Dżołeeena 24.05.12, 15:09 > To twoje? Mnie dzisiaj właśnie zakwitły :) nie moje, takich nie mam a chyba powinnam ;) moje tez zakwitaja :) Odpowiedz Link
leloop Re: Dżołeeena 24.05.12, 15:10 > Pomyślałam sobie, że przyspieszone, bo się zwykle wyrabiają na Dzień Matki, moje sie nie wyrobily oprocz dzielnej MariiKurii, a zwasze wyrabialy :] Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Horpyna i Wadera :) 24.05.12, 11:17 to też Wam zycze najmocniej i najserdeczniej, żeby Wam się bardzo, bardzo .. :) aż do pełni szczęścia! i tak codziennie! :) Odpowiedz Link
kociara-monika Dżołena, Horpyna i Wadera :) 24.05.12, 11:50 Być może macie inne życzenia, a wiec życzę ich spełnienia. :) Odpowiedz Link
dorkasz1 Joanny, Joasie, Aśki, Asie, Asieńki :) 24.05.12, 12:12 Oby Wam wszystko co dobre rosło tak intensywnie jak chwasty w ciepłym maju po deszczu. Oby było Wam ciepło, miło, kolorowo i wesoło :) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Yomeczko... 24.05.12, 13:23 Asiom, Joannom, Joasiom wszystkiego kwitnącego ! Odpowiedz Link
hesperia1 Horpyna,Wadera i Yomka 24.05.12, 13:49 Wszystkiego kwiecistego dziewczęta:*:*:* Odpowiedz Link