newill6 15.03.13, 20:47 fotoforum.gazeta.pl/photo/3/nf/fi/tb1u/VNpntmiuB4bJENvEnB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/3/nf/fi/tb1u/5rDgFegQheyPE3JggB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/3/nf/fi/tb1u/dgmpNuS0HqD3Fr3MbB.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziakrys Re: letnio... 15.03.13, 21:15 Newill, toż to cios poniżej pasa, zważywszy na to co za oknem :( Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: letnio... 16.03.13, 11:09 Dzięki Newill, mówisz że tak kiedyś było? ... i będzie? Skoro tak mówisz... no bo tak jak mówi Edzia, patrząc na to co za oknem, to trochę trudno uwierzyć... Odpowiedz Link
sigrid6 Re: letnio... 16.03.13, 13:39 Marzycie o lecie ale po lecie zaraz jesień i znowu zima a przed nami piękna wiosna a do następnej zimy daleko Odpowiedz Link
lellapolella Re: letnio... 16.03.13, 14:11 święta prawda, Sigrid:) Ja byłam rano w lesie i korzystając ze zmarznięcia przeszliśmy z psem brzegiem rzeki, który normalnie jest bagnisty. I wawrzynki już pękają i błyski takie wiosenne na wodzie, pięknie było. Każda pora jest piękna i ma plusy, jeśli tylko światło jest, bo w życiu bez słońca, niestety, nic fajnego nie znajduję. Odpowiedz Link
leloop Re: letnio... 16.03.13, 14:20 a przed nami piękna wio > sna a do następnej zimy daleko święte słowa Sigrid. to moja ulubiona pora roku gdy natura budzi się do życia, żeby w maju wybuchnąć pełnią życia i obietnic (to w moich okolicznościach przyrody). lato to schyłek, chyba mogłabym umrzeć latem ... Odpowiedz Link
se_nka0 Re: letnio... 16.03.13, 14:42 Zgadza się, tylko dlaczego listopad i luty wloką się tak niemiłosiernie, jakby po 100 dni miały? Wiosenne i letnie miesiące zaś pędzą ? Chyba na zasadzie - dobrego zawsze mało ;) Odpowiedz Link
lellapolella Re: letnio... 16.03.13, 14:50 a, Senka, nie każdy tak ma, wyobraź sobie;) Ostatnio spotkałam znajomego i on mówi tak: wiesz co, nie wiem, co jest grane ale wciąż tylko sianokosy i sianokosy... Tak mi czas zapergala, nawet zimą, tylko w sianokosy się wlecze... rolnik to był krówski:) Odpowiedz Link
sigrid6 Re: letnio... 16.03.13, 15:03 Chciałam Wam wysłać zdjęcie mojego ulubionego ogrodnika ale ta technika mnie przerosła. Może pomożecie mi w tym. Zdjęcie mam na smartfonie. Odpowiedz Link
yoma Re: letnio... 16.03.13, 15:04 Najpierw nalezy smartfołna połączyć z kompem albo włączyć na smartfołnie forum, a dalej to gdzieś tu była instrukcja obsługi, moment. Odpowiedz Link
yoma Re: letnio... 16.03.13, 15:08 o! forum.gazeta.pl/forum/w,98798,140928591,140928591,Zdjecia_jak_wklejac.html Odpowiedz Link
sigrid6 Re: letnio... 16.03.13, 15:09 W smartfonie mam internet i na adres mailowy umiem wysyłać. Tylko tutaj trochę jeszcze błądzę. Odpowiedz Link
sigrid6 Re: letnio... 16.03.13, 15:29 Zdjęcie jest już na forum tylko czy Wy je widzicie? Odpowiedz Link
yoma Re: letnio... 16.03.13, 15:34 Nie widzimy. Robisz tak, jakbyś chciała napisać post, tylko wklejasz do niego link do zdjęcia. Odpowiedz Link
leloop Re: letnio... 16.03.13, 15:45 > zerosła. Może pomożecie mi w tym. Zdjęcie mam na smartfonie. bezpośrednio ze smartfojna na forum nie da się, musisz przesłać do jakiegoś osobistego składowiska zdjęć w necie (instagram, album picasa albo flickr albo co tam używasz) i wtedy klikasz na fotkę prawa myszą, klikasz na "kopiuj adres obrazka" i albo wklejasz link od razu do komentarza albo kilkasz na IMG (troszkę wyżej) i tam wklejasz, OK i już jest. jak nie masz takiego składowiska to przynależy Ci się album na FotoForum Gazety z tym samym adresem, wtedy możesz ściągać zdjęcia z dysku kompa. Odpowiedz Link
yoma Re: letnio... 16.03.13, 16:35 Sigrid, na tej właśnie stronie z Fotoforum, którą mi wysłałaś, klikasz prawym przyciskiem myszy na obrazek lewym przyciskiem myszy na "kopiuj adres obrazka" wracasz na nasze forum do swojego posta klikasz lewym przyciskiem myszy klawisz IMG nad okienkiem posta w ramce, która się pokaże, robisz ctrl c ctrl v OK powinno być. Odpowiedz Link
iza1973 Re: letnio... 16.03.13, 18:35 kurczę. nie wczytywałam się w wątek, tylko bezmyślnie doszłam do zdjęcia i pierwsza myśl - to nie może być w Polsce, pewno jakieś południowe kraje. A potem doczytałam (mam nadzieję, że dobrze) nazwę na konewce. Jestem w szoku i zadraszczam i to bardzo. Byłam dziś u mnie na bazarku na dołku (wawa-ursynów) i spytałam mojego ulubionego sprzedawcę czy nie ma czasem jakiejś przerośniętej cebuli, co bym sobie mogła szczypioru na parapecie w bloku wyhodować. a on mi na to że nic jeszcze nie ma i się nie zapowiada, niestety. do tego rano wyciągnęłam zimowe buty, które nieopatrznie 2 tygodnie temu już pochowałam. Szkoda słów. Jak tak dalej pójdzie to na Wielkanoc, zamiast jaj, nowalijek itp trzeba będzie gotować bigos co by się rozgrzać ;) Odpowiedz Link
newill6 Re: letnio... 16.03.13, 19:01 ..a tu ,,w Rewalu para zakochanych nad Bałtykiem...... fotoforum.gazeta.pl/photo/3/nf/fi/tb1u/jEdtaAjZaHmDvMJB2B.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/3/nf/fi/tb1u/EHeb6SM1qy6zxZO9VB.jpg Odpowiedz Link
sigrid6 Re: letnio... 16.03.13, 19:46 zachodnie wybrzeże to moje ulubione miejsce na wakacje. Mam wiele miłych wspomnień. Obozy harcerskie. Rodzinne wakacje z dziećmi. Nie byłam nad naszym morzem wieki. Trzeba to zmienić . Odpowiedz Link
sigrid6 Re: letnio... 16.03.13, 19:53 Dziękuję yomie że pomogła mi zamieścić zdjęcie Ogrodnika. To prezent dla wszystkich z wiosennym pozdrowieniem. To tylko tak wiosenne wygląda w górach jeszcze sporo śniegu a w Zieleńcu koło Dusznik to na nartach jeszcze można szusować. Jak ktoś lubi bo ja nie bardzo. Wolę moje kijki bez nart. Odpowiedz Link