08.04.13, 11:43
9 na termometrze, w cieniu :)
Obserwuj wątek
    • asta6265 Re: A na Wsi 08.04.13, 13:11
      5 i teraz do odmiany deszczyk pada:(
      • yoma Re: A na Wsi 08.04.13, 13:43
        Dobrze dobrze, białe łajno ci stopi. Mogę ci na pociechę pokazać, ile u mnie tego...

Ale do silnej dychy doszło :) A wiecie, czego się boję? Że jeśli ta cieplejsza pora roku nawet rzeczywiście przyjdzie, to będziemy tak umęczeni, że nawet się nie będziemy cieszyć...
        • lellapolella Re: A na Wsi 08.04.13, 14:05
          będziemy tak umęczeni, że nawet się
          > nie będziemy cieszyć...

nie będzie czasu na takie rozważenia- roboty huk:)
          BTW. Yoma, jak widzisz, stary Eliot miał rację- kwiecień to najokrutniejszy miesiąc...
          • bei Re: A na Wsi 08.04.13, 14:16

• yoma Re: A na Wsi 08.04.13, 14:20
            Prorok, czy co? :)

Ale powiem, że jedna korzyść ze śniegu jest. Przywiozłam wczoraj na Wieś trochę sadzonek od p. Majewskiego i zadołowałam je w śniegu. Jego jest tyle, że jak stopnieje, to będzie znaczyło, że jest już tak ciepło, że o dobrostan sadzonek nie ma się co martwić. O ile jeszcze żyją, oczywiście.

Popikowałam tytoń. Jak z czegoś tak małego ma wyrosnąć coś tak dużego? :0
        • leloop Re: A na Wsi 08.04.13, 14:17
          > pora roku nawet rzeczywiście przyjdzie, to będziemy tak umęczeni, że nawet się
          > nie będziemy cieszyć...
          e tam Yoma, przydołowało Cie chwilowo, ruszysz tak, ze zapomnisz jak się nazywasz ;)
          • yoma Re: A na Wsi 08.04.13, 15:53
            Ruszyć ruszę, ale czy będę się cieszyć :)

Czy raczej będziemy ganiać z wywieszonym, żeby zdążyć z robotą, bo przecież opóźniona, i nie będzie czasu na cieszenie się.
            • lellapolella Re: A na Wsi 08.04.13, 16:04
              ganianie z wywieszonym będzie mi wystarczającą nagrodą:)
    • yoma Re: A na Wsi 08.04.13, 16:17
      Nie mogę znaleźć, gdzie pisałam o łacie na białym, ale tak, WIDZĘ ŁATĘ. To nie mroczki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka