lellapolella 16.04.13, 20:22 czy jakoś tak, jak śpiewał Peter Gabriel z Kate Bush zresztą. Oświadczam, że się nie dam karczownikowi, może mnie pocałować, drań zębaty. Wiosna zwycięży:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: don`t give up 17.04.13, 07:10 Znając Ciebie, marny los karczownika :) Wiosna aż bucha ze zdjęć. Odpowiedz Link
hesperia1 Re: don`t give up 17.04.13, 07:59 Pięknie,pięknie,pięknie! A co to za wierzba taka fajna? Odpowiedz Link
lellapolella Re: don`t give up 17.04.13, 09:24 To jest sachalińska wierzba smocza "Sekka":) Nowe przyrosty są normalne, ale jak się ją tnie, to już wyrastają takie spłaszczone. Odpowiedz Link
szadoka Re: don`t give up 19.04.13, 15:22 przypomniala mi sie miodunka po obejrzeniu twoich zdjeci. Tez powinnam miec , bo w zeszlym roku jeszcze byla ale nie widze :( Odpowiedz Link
yoma Re: don`t give up 19.04.13, 15:50 Nie przejmuj się, u mnie ranniki dopiero raczyły wyleźć. Odpowiedz Link
lellapolella Re: don`t give up 20.04.13, 08:56 przypomniala mi sie miodunka po obejrzeniu twoich zdjeci Szadoka, to już któreś pokolenie siewek a jedno jest wcześniejsze od drugiego i bardziej plamiaste:) Odmianowe ani myślą kwitnąć. A wczoraj- pierwsze tulipsy zakwitły:)) Odpowiedz Link
szadoka Re: don`t give up 20.04.13, 18:48 znalazla sie :), wie mam z zeszlorocznych siewek i juz kwitnie. Calkiem sporo mi juz kwitnie : wawrzynki, przylaszczki, cebulice,sniezniki, bratki, zonkilki no i w koncu obydwa derenie. Odpowiedz Link
lellapolella Re: don`t give up 20.04.13, 20:37 u mnie wawrzynki też, ale narcyzy w powijakach jeszcze:) Z bratkami zrobiłam przerwę w tym roku, bo mam wszędzie siewki i trochę mnie zaczęły dżaźnić. Rzuć jakieś foty, niech się oczy nacieszą. Odpowiedz Link