nieskorzanka 03.03.14, 22:22 Zobaczyłam w necie takie cuś, zachwycił mnie ten stołeczek ogrodniczy, niestety sklep internetowy zagraniczny a i cena zagraniczna. Nie widzieliście u nasz gdzieś ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Przedmiot pożądania 04.03.14, 00:41 nawet tu za granica takowego nie widziałam. nie sadze, ze wygodny, mam wrażenie, ze doopa i tak będzie się ześlizgiwać a i utrzymanie równowagi wbrew pozorom chyba nie takie łatwe. tradycyjna ryczka chyba stabilniejsza. Odpowiedz Link
nieskorzanka Re: Przedmiot pożądania 04.03.14, 09:55 TRadycyjny stołek to ma nóżki wchodzące w grunt, kretowiny... A ten z fotki idealny do zbioru porzeczek, gmerania w grządce wzniesionej itp. Mnie to się widzi, że stabiny... :) Odpowiedz Link
yoma Re: Przedmiot pożądania 04.03.14, 10:30 Mnie się widzi nie tylko niestabilny, ale i nietrwały. Odpowiedz Link
leloop Re: Przedmiot pożądania 04.03.14, 14:31 A ten z fotki idealny do zbioru porzeczek, gmerania w grządce wzniesionej itp. do zbierania porzeczek idealne jest odwrócone wiadro. i jak Yoma dorzuciła nie wygląda na trwały, ufały zeżrą plastik. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Przedmiot pożądania 06.03.14, 11:11 Mam 3 ogrodowe stołki, które kiedyś polecała Krista. Zawsze o niej ciepło myślę przy tej okazji. A stołki kupowałam w Lidlu, później widziałam też w innych OBI itp. Ja mam dokładnie taki: www.ceneo.pl/7444965 Znalazłam w sieci taki: www.narzedziak24.pl/tdg-stolek-ogrodowy-z-pojemnikiem-na-narzedzia.html#!prettyPhoto Cena jest absurdalna, ja płaciłam za swoje około 40 pln. Bardzo je sobie chwalę. Nie wbijają się w ziemię, są lekkie, łatwo się je przenosi, no i możliwość użycia jako klęcznika też często mi się przydaje. Odpowiedz Link