17.09.14, 14:05
Poświęcenie mojego M nie ma granic! Glebogryzował w sobotę tunel i zderzył się bidulek z półką na rabatówkę, wręcz nadział się głową. Krew się lała jakby go kto zarzynał! Zimną krew zachowałam, ale strasznie to wyglądało. Do tego zaczęły się wymioty, zasłabnięcie, zawroty głowy... Ale do szpitala- NIE! A że go czaszka bolała to w poniedziałek zajechał do rodzinnego, dostał zwolnienie i OPR że nie pojechał na dyżur. Jeszcze go nastraszyła, że krwiak może się utworzyć do 3 tygodni!!! Bosz, ale mam wyrzuty sumienia! Teraz sypialnię odświeża, ale to już pisałam.
Obserwuj wątek
    • leloop Re: Wypadek 17.09.14, 14:26
      życzę, żeby na dziurze w głowie się skończyło ale powinnaś go Ty również opergolic, ze jest nieodpowiedzialny :/
      • edziakrys Re: Wypadek 17.09.14, 14:36
        No wiem... Ale tak mi się go żal zrobiło, że nie miałam sumienia dokładać. Jak mu się poprawiło to tak wspaniale umierał... :D
        • yoma Re: Wypadek 17.09.14, 15:48
          Edzia

kocham cię za ten tekst :)

A poważnie, rzyganko po urazie głowy wskazuje na wstrząsnienie mózgu. Zabierz mu przynajmniej poduszkę. Po wstrząśnieniu powinno się leżeć płasko.
        • horpyna4 Re: Wypadek 17.09.14, 20:08
          Wiadomo, chłop.
          • edziakrys Re: Wypadek 18.09.14, 08:52
            Pozbierał się :D
            Co do umierania: leżał bidulek na tarasie z okładem na głowie i dookoła twarzy a'la mumia i jojczał, że on tu kona a ja garnkami trzaskam! No to ja mu na to, że to że on umiera to nie znaczy, że my tu mamy umrzeć z głodu.
            By M: "Dobrze że dał radę dojść na taras bo pewnie by padł w tunelu i zakopałabym go jako nawóz"....
            • lellapolella Re: Wypadek 18.09.14, 10:37
              bo pewnie by padł w tunelu i zakopałabym go jako nawóz"....

Naprawdę pięknie umierał, ach, te chłopy, która z nas im dorówna:D
              Dobrze, że już mu lepiej, bo kto by sypialnię odświeżył...
              • yoma Re: Wypadek 18.09.14, 19:53
                W lokalnym spożywczaku pracuje chłopak i jest od dwóch dni ciężko zakatarzony. Bogowie, jak on pięknie umiera :)
                • horpyna4 Re: Wypadek 19.09.14, 08:14
                  Moja siostra już dawno temu orzekła, że każdy chłop to hipochondryk.
                  • yoma Re: Wypadek 19.09.14, 09:34
                    Sama się wzięłam kiedyś na sposób i też zaczęłam chorować po męsku. Niestety rzadko choruję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka