leloop 20.11.14, 19:41 wie, gdzie ? zapalałam chęcią do takich o : Anemonopsis macrophylla Gillenia stipulata pierwsze za urodę, drugie również za to, ze daje rade pod drzewami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: ktoś, coś, 20.11.14, 23:28 Gillenia bywa ale raczej trifoliata, mi się zresztą ona podoba bardziej. Anemonopsis, z tego, co się zorientowałam, baaardzo rzadki jest. Odpowiedz Link
leloop Re: ktoś, coś, 20.11.14, 23:46 > Gillenia bywa a gdzie bywa ? francuski internet wyrzuca mi ew. sklepy w usa :/ Odpowiedz Link
horpyna4 Re: ktoś, coś, 21.11.14, 07:07 Choćby we Wrocławiu. Ogród Kroton to się nazywa. Odpowiedz Link
lellapolella Re: ktoś, coś, 21.11.14, 10:06 sprawdź w tym sklepie int., który podawała kiedyś Asta, chyba www.kwietnik.pl. Jak czegoś nie ma nigdzie a powinno być, to zazwyczaj tam jest:) Odpowiedz Link
leloop Re: ktoś, coś, 21.11.14, 12:15 dzięki ale już znalazłam u siebie, trzeba trochę było głębiej pokopać. anemonopsis w sprzedaży na wiosnę a gilenia już teraz i nawet w wersji różowej i w podobnej cenie. Odpowiedz Link