edziakrys 23.11.15, 13:35 U nas przykleszczyło -5 o szóstej rano. Niektórzy twierdza że nawet -6. Teraz moje bakopy już chyba na bank umrą.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Ile u Was? 23.11.15, 17:43 U mnie na razie było nad ranem jakieś +2, w dzień +5. Jeszcze idzie wytrzymać, tym bardziej, że nie wiało i wyszło słońce. Odpowiedz Link
lellapolella Re: Ile u Was? 23.11.15, 19:40 Słońce?! A co to jest? Ale, póki co, mrozu niet, ino mokroooo Odpowiedz Link
leloop Re: Ile u Was? 23.11.15, 23:07 nam tez przychłodziło, w nocy w okolicach zera w dzień piękne słońce ale to chwilowe, od jutra wiatr znów zmienia się na zachodni, deszcz, w nocy będzie kolo 10. nasturcje i dalie jeszcze dają rade, róże kwitną, całkiem żwawe dżdżownice nawet nie wysiliły się, żeby schować się pod ziemia. wychodzą krokusy i hiacynty, hmmm ... Odpowiedz Link
edziakrys Re: Ile u Was? 24.11.15, 09:24 O żesz Leloop, zazdraszczam.... Ja to już mam pozamiatane... Aczkolwiek widzę,że bakopy odtajały i jeszcze dość ładnie wyglądają ;) No chyba że je mróz jeszcze trzyma :D Odpowiedz Link
leloop Re: Ile u Was? 24.11.15, 10:47 coś za coś, lato u nas było chłodne i pochmurne ;) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Ile u Was? 25.11.15, 10:26 A u nas paskudna susza i dlatego w tym roku bardzo mało grzybów. Tej nocy nareszcie był przymrozek. Wprawdzie niewielki, bo przy samym domu 0, ale wreszcie osypały się liście z milinu i można sprzątnąć. A że jest słonecznie i bezwietrznie, to można to zrobić bez obrzydzenia, jak to mogłoby być podczas zacinającego deszczu. Odpowiedz Link