edziakrys 12.05.16, 21:48 ... a burze i deszcze to w miastach! A my?! A w ogrodzie pył i suchy piach. Gdzie sprawiedliwość? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Tylko grzmi 13.05.16, 07:54 Takie tam i deszcze... pokropiło, jak ksiądz kropidłem i zaraz było sucho. Deszczuuuu! Odpowiedz Link
leloop Re: Tylko grzmi 13.05.16, 10:22 pracujemy, pracujemy dzielnie na te bezdeszczowosć, u mnie tez sucho choć chmury deszczowe krążą :/ Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Tylko grzmi 13.05.16, 19:57 No dobra, u mnie podlało to podsyłam do Was. Nie będę skąpa ;) Odpowiedz Link
edziakrys Re: Tylko grzmi 14.05.16, 20:45 A żeby było mało to wiało dziś jak za cara! To co podlałam wietrzysko wysuszyło. Ciekawe swoją droga ile w tym miesiącu zabulę za wodę... Odpowiedz Link
d.wludyka Re: Tylko grzmi 14.05.16, 22:35 Witam w klubie! U mnie też wiało okrutnie. Chmury deszczowe od kilku dni robią nadzieję na deszcz, a spadło wczoraj dosłownie kila kropel. Oczywiście kilka km dalej była ulewa... Dzisiaj podlałam solidnie i niech już nie pada, bo róże zaraz zaczną kwitnąć i teraz chcę słońca. I jeszcze kaczki gdzieś sobie poszły, a już miałam nadzieję małe kaczuszki... Odpowiedz Link