adoxa 30.04.05, 10:56 czesc! podajcie mi jaki waszym zdaniem najlepszy lek jest na to jest mi to info potrzebne bardzo..moze są tutaj osoby ktore wyleczyly sie z tej dolegliwosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: Nerwica Natręctw 30.04.05, 11:16 Nie ma najlepszych leków.Daje się na pierwszy rzut Anafranil.A głównie się leczy psychoterapią nerwice wszelkie.Tako rzeczą lykorze. Odpowiedz Link Zgłoś
mily.chlopiec Re: Nerwica Natręctw 01.05.05, 10:41 adoxa, idz na psychoterapie, anafranil faktycznie daja na wstepie..ale dobry psychoterapeuta to 90% sukcesu reszta to ty i twoja wola walki.. Odpowiedz Link Zgłoś
illusiomatic Re: Nerwica Natręctw 01.05.05, 13:13 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23112 Odpowiedz Link Zgłoś
malcolm-x Re: Nerwica Natręctw 06.05.05, 12:49 w przypadku OCD nie ma chyba czegos takiego jak "wyleczenie się", po prostu łykasz se całe zycie anafranilek i tak ciągniesz. im dłuższe masz remisje tym lepiej, ale narwoty chyba zawsze będą, najwyżej krótkie... Odpowiedz Link Zgłoś
truckmoto Re: Nerwica Natręctw 14.05.05, 22:40 Nie wiem dlaczego wszyscy powielaja odpowiedzi innych: Anafranil. Sa leki nowsze, skuteczniejsze i majace mniej skutkow ubocznych. Nie chce reklamowac, ale jesli chcesz sie co nieco dowiedziec, to zapraszam do korespondencji mailowej: truckmoto@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mouse13 Re: Nerwica Natręctw 01.08.13, 23:05 Mnie psychotropy wyleczyły z natrętnych lęków, ale obsesji nie zlikwidowały, z tym że teraz mam przyjemne obsesje, które w porównaniu z lękiem są przejściem z piekła do raju. Psychoterapia też by się przydała tylko że jak dotąd miałam kiepskie doświadczenia z psychologami i straciłam do nich zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś