nevada_blue 10.10.06, 05:29 myślicie, że to się tak w ogóle da? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mskaiq Re: autoterapia 10.10.06, 10:25 Da i daje dobre rezultaty ale pod warunkiem ze wiesz co robisz. Musisz rozumiec co Ci pomaga a co szkodzi. Jesli nie wiesz moze poglebic depresje. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: autoterapia 10.10.06, 10:31 moe i dać coś ale podobno może być trochę niebezpieczna i możesz stać się Maskiem a chyba tego nie chcesz;p Odpowiedz Link Zgłoś
tinsel Re: autoterapia 10.10.06, 11:48 suchyxxx2 napisał: > moe i dać coś ale podobno może być trochę niebezpieczna i możesz stać się > Maskiem a chyba tego nie chcesz;p byle nie suchym Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: autoterapia 10.10.06, 11:44 jak zwał tak zwał, ale muszę nad sobą porządnie pracować i odkręcać wiele spraw bo inaczej kaplica terapeutom wszelkim na razie "podziękuję", dotychczasowe moje z nimi kontakty do udanych nie nalezą Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: autoterapia 10.10.06, 20:18 Karen Horney - Autoanaliza Może się przyda... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: autoterapia 10.10.06, 20:27 psychologiczne bzdety 25 lat leczenia u różnych specjalistów psychiarów 24 leki zastosowane i poznane na sobie uczenie się od lekarza ,wspołpraca lekarz wymaga żebyś choc troche wiedział czym sie leczysz , inaczej musiałby poswięcić cały dzień na rozmowe z jednym pacjentem -czy to jest samowola ? BZDURA !! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: autoterapia 10.10.06, 21:26 kontrreformacja napisała: > Karen Horney - Autoanaliza jak to sie mowi jak sie obrucisz zawsze dupa z drugiej strony. jakoś wątpie w możliwośc własnej psychoanalizy. kiedyś przejrzalem te ksiazki tej pani i moje wrazenie jest takie, ze nawet jesli sa tam zawarte jakies wiadomosci o neurotyzmie i cos sie mozna dowiedziec, to psychoanalityczny jezyk w jakim sa podane raczej moze spowodowac zaciemnianie sprawy. jezyk psychoanalityczny uczy biernosci i wkrecania sie. lepiej chyba brać sie za cos w stylu "radosc zycia" burnsa, nie czytalem tej ksiazki, ale tu zachwalano, bardziej konkretne z tego co czytalem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: autoterapia 10.10.06, 22:41 wiem! NAPRAWA ale to hasło już było. 2 miesiące temu w przekroju. a co do na poważnie, to ja cały czas próbuje się autoleczyć, ale guzik, jakby narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 tak Zoltek tak... 10.10.06, 22:55 ... wolna wolna jestem obecnie !! jeszcze do konca roku bo potem wylaztuje na Wenussssssssssss............ Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: tak Zoltek tak... 11.10.06, 10:58 a ja wreszcie wychodze z tyej debilnej gazety dziękuje za goscinę bo tak nakazuje dobry obyczaj a nawet dobra obyczajówka warto odetchnąć świeżym powietrzem przepraszam za wszystkie wulgaryzmy łykajcie moje lekarstwa a dawki wam się zmniejszą - nie jest to oczywiście żadne samobójstwo ani ucieczka a raczej FIX czyli forum za szybko pędzi widziałem paru takich kierowców jadących przez zatłóczone ulice Krakowa jak sztan w cieniu między autami patrzylem potem we wiadomościach ale nie bylo wypadku co nie znaczy jednak, ze ci kierowcy dzisiaj jeszcze zyją Ode mnie dobra rada -akurat tutaj przydałby się tak zwany spowalniacz, czyli opożniacz ,są różne sposoby rozwiązania takiego problemu technicznego -z innej strony fora interneytowe funkcjonują na zamulaczu, czyli mnóstwo watków w tabelce i stagnacja a teraz kasuje z zakładek wszystkie strony gazety dla głębokiego oddechu -luki.sneep Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec to nerka Sneeper 11.10.06, 13:19 nie wiedziałem, że luki_s4 to Twój kolejny nick, ciężko jakos za Tobą nadążyc Odpowiedz Link Zgłoś