gruby_byk Re: Jestem lesbijką 20.11.07, 19:02 tak wyszlo z testow wszelakich -- przeczytalem ze trzeba komus zadac jakas lamiglowke zeby pomyslal. na przyklad poprosic o wymienienie stolic na ilterke W. jesli wzrok tej osoby w czasie myslenia pojdzie w prawo to osoba ta depresji nie ma , a jesli w lewo to ma. u jednej dziewczyny ktora tak przetesowalem wyszlo ze nie ma, choc wszyscy podejrzewaja ze ma. u mnie niby nie ma, ale jak przez pewna chwile zaczelem myslec idac ulica gapilem sie w lewo. czyli jednak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Jestem lesbijką 20.11.07, 23:03 No dobra, lesbijką nie jesteś, zabawny też nie jesteś, ale o co ci chodzi, bo nie czaję bazy. Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: Jestem lesbijką 21.11.07, 00:30 eeee, licho to napalone bardzo jest...na zło Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Jestem lesbijką 21.11.07, 14:33 gruby_byk napisał: > abasia ....zlego licho nie bierze A do czego to, bo dalej nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
peggaaz1 Re: Jestem lesbijką 24.11.07, 11:12 brak kultury,debilsfo,wariacje opus 11 na fortepian i zapałki Odpowiedz Link Zgłoś