Gość: Młoda IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 02.07.04, 17:27 Od niedawna zaczelam współżyć z moim chłopakiem i bardzo bym chciała go doprowadzic do prawdziwej niezapomnianej dla niego rozkoszy- moze jakas mała podpowiedz co bym mogla zrobić??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deviilek Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:49 oj dziecko dziecko.wez sie do nauki a sprawisz mu tym wieksza radosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: sex IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 03.07.04, 09:30 Ty jestes dzieckiem masz mature juz za sobą boja tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: sex IP: *.pilawa-gorna.sdi.tpnet.pl 12.07.04, 12:32 deviilek przestan wszystkich krytykowac! Młoda chce sie czegos dowiedziec a Ty ciagle swoje. Ciekawe ile Ty masz lat i jak tam z Twoim seksem(pewnie kiepsko) zarozumialcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sade Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 09:46 może zapytaj go po prostu co chciałby z Tobą zrobić, na co ma ochotę zobaczysz jak podziała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deviilek Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:19 no to super!18 latek to juz faktycznie dojrzala kobieta z Ciebie:)a tak w ogole to pogadajcie o tym a na pewno sie dowiesz co chcialby robic i na co ma ochote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: sex IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 03.07.04, 11:43 Mam troche wiecej niz 18 latek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alananan Re: sex IP: 62.233.169.* 04.07.04, 16:15 Faceci zawsze się jakoś zaspokoją,gorzej z kobietą, dlatego należy skoncentrowac się na swoich doznaniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: sex IP: 195.68.232.* 03.07.04, 18:25 JABYM ZAPROPONOWAŁ CI TO CO JA NAJBARDZIEJ LUBIĘ.ZRÓB MU LODA DO KOŃCA A ZOBACZYSZ ŻE BĘDZIE MU JAK W NIEBIE.MOŻESZ TEŻ WYPIĄĆ TYŁECZEK I POZWOLIĆ MU BZYKNĄĆ SIĘ W TĄ CIAŚNIEJSZĄ DZIURKĘ.ZOBACZYSZ ŻE BĘDZIE WNIEBOWZIĘTY!POLECAM- WIEM CO MÓWIĘ.PA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: sex IP: *.acn.waw.pl 04.07.04, 14:34 Właśnie, zrób mu porządnego loda i koniecznie daj spuścić się w usta, potem możesz połknąć tudzież wypluć. Jak będziesz wypluwała, to zrób to choć odrobinę perwersyjnie - niech sperma cieknie Ci po brodzie, a Ty się np. oblizuj. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE Re: sex IP: 195.68.232.* 04.07.04, 15:12 Właśnie!Właśnie!Super,extra,dobry pomysł!Stary-muszę też tego zaznać.Szkoda że sam niewpadłem na taki pomysł.Gratuluję dobrego gustu.Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deviilek Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 15:12 arturku za duzo filmow dla doroslych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sex IP: 195.68.232.* 04.07.04, 15:16 dołączam do wypowiedzi deviilka - dziewczyna prosi o radę a oni zaraz jakieś dewiacje!! I to ma być miłosć. Pewnie sami o tym marzą po ogladnieęciu filmów. Biedaczki. Ta dziewczyna ma przynajmniej z kim się kochać a oni chyba nie. Czy nie ma innych subtelniejszych metod na urozmaicenie miłości? Czy tylko ciągle lody, lody, lody??? Mnie już to trochę się znudziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: sex IP: *.pilawa-gorna.sdi.tpnet.pl 12.07.04, 12:37 i znowu swoje Ty chyba masz jakies kompleksy! Artur dobrze mowi idziekuje mu za wskazowki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka:-) Re: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 19:59 A co za problem zrobic chlopakowi loda! Moj facet zawsze ladnie pachnie (!!) i nie mam zadnych oporow. Co do spuszczania sie w usta to troche gorzej... wiec najczesciej robie mu go we wannie!! (duzo wody, od razu mozna wyplukac buzke :-)) Sprawisz mu tym duza przyjemnosc, nie tylko jesli chodzi o doznania, bo taki dowod zupelnego oddania zaufania i milosci. W koncu pierwszemu lepszemu sie lodow nie robi.. Odpowiedz Link Zgłoś