Dodaj do ulubionych

Chcę BĄBY - nudzi mi się

• Gość: Cep Nie było dzisiaj w Ameryce BĄBY IP: *.aster.pl 14.11.04, 11:28
      I dlatego ten Gołota PSZEGRAŁ i nie został MISZCZEM świata. Co to było - no nie facet tylko jakieś ciepłe KLÓCHY. Ale były fajne sceny, jak TRENEŻY chcieli się pobić. Szkoda, bo ta walka by była bardziej INTERESUJONCA.
      • Gość: Cep Re: Nie było dzisiaj w Ameryce BĄBY IP: *.aster.pl 14.11.04, 11:39
        I jeszcze MUWILI, że na widowni były ZAMIERZKI. Ale tego nie pokazali, mnie ROSCZAROWAŁO, że były reklamy zamiast walk ROZWYDŻONYCH KIBICUW.
    • Gość: Cep TRÓDNE pytanie IP: *.aster.pl 15.11.04, 08:53
      Jeden tu pyta, czy Polacy i Żydzi to ten sam NARUT czy STRZEP. No to powiem, że tak na moje WYCZÓCIE nie wiadomo. Naukowo nie da się UDOWODNIDŹ. Bo to jest kwestia GÓSTU. Jak kto chce, to MUWI, że tak, a jak nie chce, to INACZY. Jeden profesor dostał od takiego ciekawskiego POWARZNE pytanie, po czym w Polsce MORZNA poznać czystego Polaka. No to CHIBA znaczy, że sie dość PSZEMIESZAŁO. A jak sie WYCIONGNIE z takich FLACZKUW składniki, to RZADEN osobno nie smakuje, a nawet jest BES SĘSU.
      • krolowa_bona Re: TRÓDNE pytanie 15.11.04, 09:30
        Cep, ty wciaz na chorobowym? Co ci jest? Mam nadzieje, ze nie boli.

Odpowiedz ne trodne pytanie: nie ma juz prawdziwych Polakow. Jestesmy tylko my.
        Chyba cie za bardzo tym nie przygnebilam?
        • Gość: Cep Re: TRÓDNE pytanie IP: *.aster.pl 15.11.04, 09:40
          krolowa_bona napisała:

> Odpowiedz ne trodne pytanie: nie ma juz prawdziwych Polakow. Jestesmy tylko my.
          >
          > Chyba cie za bardzo tym nie przygnebilam?

No nie, ja JUSZ dawno o tym wiem. I ten Profesor temu PYTAJONCEMU tak odpowiedział, że czyste to mogą być RENCE, ale nie narody. Ale jeszcze dodam, że wszystko ZALERZY od tego, kto określa, co to jest NARUD. W tej sprawie wŚRUD określaczy jest DURZA KĄKURĘCJA.
          • Gość: ANka Latwe IP: *.ifn-magdeburg.de 15.11.04, 09:50
            chyba. Czyste intencje, i businessy tez moga byc. Ale te ostatnie najwyrazniej
            trudniejsze niz to pytanie.. Ech trudniejsze...
            Milej pracy wszystkim zycze.
        • krystian71 Re: TRÓDNE pytanie 15.11.04, 11:31
          nie słÓHaj krUlowej i siedż na Horobowym jaknajdłÓRZej.
          OT twoiH bĄb lektÓrę ForÓm zaTRZynam.
          GorONco pozdrawiam
    • Gość: Cep Wole GOłotę IP: *.aster.pl 15.11.04, 11:54
      Powiedzieli dzisiaj w RADIU, że URZENDNICY tego SZWARCNEGRA szykują POPRAFKĘ do KĄSTYTUCJI USA, żeby obywatele amerykańscy urodzeni nie w Ameryce mogli kandydować na PREZYDĘTA. I żeby on, znaczy ten SZWARCNEGER, MUG być wybrany.

To ja wolę na PREZYDĘTA USA tego boksera Gołotę. Bo jakby jego wybrali to wszystko by robił po GŁEMBOKIM zastanowieniu. A TESZ ma UMIENŚNIONĄ sylwetkę.
      • Gość: Cep Re: Wole GOłotę IP: *.aster.pl 15.11.04, 12:38
        Ale ZNOWUSZ, jakby wybrali tego Arnolda, to MORZE nie BES powodu. Bo nie jest WYKLÓCZONE, że on JUSZ był od dawna PSZEWIDZIANY na PREZYDĘTA, i taki jeden Terminator JUSZ go ratował i jego matkę przed ZABUJCĄ z PSZYSZŁOŚCI, takim, co się dawał PSZESZCZELIĆ i nic, albo sie rozlewał w taką plamę, a ZARAS potem zNUW się zlewał. No i ten Arnold nic tylko sie ukrywa. Na PSZYKŁAD udaje takiego KONANA BaRBAŻYŃCĘ, albo ŻOŁNIEŻA co walczy S takim niewidocznym wrogiem, tym no DRAPIERZCĄ, Predatorem. A nawet NIERAS udaje PSZEDSZKOLANKĘ, albo ZAHODZI w CIONŻĘ. No ciekawe czy doczeka do PREZYDĘTURY.
    • Gość: Cep Co jest, że każdy jeden chce ŻUCAĆ IP: *.aster.pl 17.11.04, 06:05
      Dzisiaj sie dowiedziałem, że jak mieli w Izraelu w armii dyskusje na temat, jak się ma ŻOŁNIEŻ zachować na terenach okupowanych, to jeden wojak, CHIBA całkiem ŚWIERZY, bo zabrał WOGLE głos, powiedział, że dla niego to lepiej wymazać CAŁE wioske z POWIESZCHNI ziemi, niż żeby jeden z naszych miał ZGINONĆ. No to na to PRELEGĘT, bo to był ich plutonowy, sie WŚCIEK i zerwał temu dyskutantowi JARMÓŁKE z głowy, ŻUCIŁ na ziemie i chyba ztej furii podeptał, ale o tym nie piszą, i mu powiedział, że ta WYPOWIEĆ to jest PSZECIW zasadom ich religii i tej, no - Tory. No to PODOBNIESZ, jak sie o tym dowiedział DOWUDCA kompanii, ZARAS zrugał tego plutonowego, że nie wolno ŻUCAĆ jarmułkami o ziemie, a ŻOŁNIEŻE, zeby też sie WYRARZALI. Nie wiadomo, jak sie skończyło, bo dalej już nie opisują. Ale było ciekawe i pouczające.
      • Gość: Cep Re: Co jest, że każdy jeden chce ŻUCAĆ IP: *.aster.pl 17.11.04, 06:11
        Podobna taka sytuacja była we Szwejku, tylko nie moge sobie PSZYPOMNĄĆ, gdzie.
        I też w tej KSIĄSZCE były OSZCZEŻENIA, żeby wojacy nigdy ale to nigdy nie zabierali głosu w dyskusji, tylko posłuchali PRELEGĘTA, a potem sie rozeszli i ŚLUS.
    • Gość: Cep Dzisiaj pokazywali fajne ZDAŻENIA IP: *.aster.pl 20.11.04, 20:08
      W Poznaniu tacy jedni organizowali POCHUD RUWNOŚCI. Niby dla RUŻNYCH mniejszości, ale w TVizorze GŁUWNIE pokazywali pedałowców, bo ich można poznać po TENCZOWYCH flagach. Ale sie nie udało, bo na tych AKTYWISTUW napadła wszechpolska MŁODZIERZ i grupy ROZWYDŻONYCH KIBICUW piłkarskich. Nawet rozwalili jeden SAMOCHUD TVizyjny w drebiezgi. Fajnie było PACZEĆ jak PSZEPENDZALI tych PEDAŁOWCUW, a potem jak ich, tych KIBICUW policja pałowała, ŻUCAŁA na ziemię i SZCZÓŁA psami. To LEPRZE niż film.

Jeden taki KOMĘTATOR powiedział, że ZTARŁY się siły Ciemnogrodu i POSTEMPU.

Ale ten MUJ znajomy Czeczeńczyk MUWI, ten co CHANDLUJE u nas na bazarku, że to znaczy, że Polska jest zdrowym rdzeniem Europy.
    • Gość: Cep Dzisiaj dwa CZĘSIENIA IP: *.aster.pl 02.12.04, 22:22
      W TY Ukrainie to już beznadzieja. Nic sie nie dzieje, tylko same nudne DEMĄSTRACJE i nic WIENCY. Akurat MUWIĄ w TVizorze, że uzbrajają jakichś niebieskich AKTYWISTUW w bejzbole, żeby pobili tych pomarańczowych. A ci MUWIĄ, że jak tak, to oni nie będą nadstawiać policzka, tylko też PSZYŁOŻĄ. No to wtedy sie zacznie coś ciekawego, ale na razie NÓDNO. Żadnej SĘSACJI.

A tu ciekawsze były dwa CZĘSIENIA. Jedno ziemi, koło Zakopanego, ale słabe. Chciałem zobaczyć, jak domy sie walą a ludzie wyskakują PSZES okna, i zaraz WYBUHAJĄ jakieś PORZARY, a ratownicy PSZESZUKUJĄ gruzy z takimi psami do wynajdowania TRUPUW. A tu nic. Tylko pokazali, że w jednym takim domu PENKŁA ściana, a w szkole SPAD na ziemie GLOBUZ.

Ale było TESZ drugie CZĘSIENIE, ciekawsze. W ministerstwie Zdrowia jeden wiceminister POTPAD takim biuralistom z Brukseli i go wywalili z pracy. Bo oni ogłosili taki program, że niby zdrowie dla wszystkich. A on, GUPI, odpowiedział na pismie i szczerze, że to dla niego jakiś KOMUNIZ. No bo niby jak dać zdrowie wszystkim? Jak są tacy, co chcą być CHOŻY, bo inaczej nie mogą żyć. Ja sam znam taką starszą panią, teściowa jednego mojego znajomego, to ona jak nie jest chora i nie lata po LEKAŻACH, to jest chora na 100%. I ten program to PSZECIWKO takim jak ona. A inni ZNOWUŻ według tego ministra nie dostali GENUW i na to sie nic nie POMORZE. Ja to potwierdzam, bo każdy może zobaczyć takich, co PSZEZ te geny piją DENATURE i dobrze jak zagryzają kaszanką, albo GŻEBIĄ w śmietnikach za PÓSZKAMI od piwa, i oni takie programy to mają gdzieś. A też są tacy co od początku zycia są PACJĘTAMI i im nikt zdrowia nie da, bo ich można najwyżej UCZYMAĆ przy życiu. I tego ministra za to wywalili, że powiedział prawdę, i każdy dziennikarz UWARZAŁ, że musi jeszcze coś dodać, że ten człowiek to jakaś OCHYDNA świnia. Mój znajomy Czeczeńczyk, co CHANDLUJE na bazarku, mUWI, że to w JEWROPIE normalno, że taka jest norma, żeby udawać, że MORZNA świat zmienić. Coś jeszcze MUWIŁ po angielsku z takim pedalskim akcentem, bo on studiował dwa lata na Oksfordzie, a potem mi PSZETŁUMACZYŁ, że ten minister to jest ofiara tego jakiegoś Pe-Pe. Ciekawe było PACZEĆ, jak tego ministra gnoili, nawet lepiej niż tego milionera KARYNGTONA z tego amerykańskiego serialu, zapomniałem tytułu.
    • Gość: Cep GUra MIENSA IP: *.aster.pl 10.12.04, 22:01
      Jeden taki tu na tym Forum się zaniepokoił EŁTANAZJĄ w tej Holandii. MUWI, że to sie nie godzi, ze to POCZONTEK jakiegoś wrednego Soc-CHUMANISTYCZNEGO POŻONTKU, że jakto - nie wolno zabijać ani dzieci ani STARCUW, a w jego kraju, to w Szwecji, już ich nazywają GURĄ MIENSA. Ale niedawno pisał, że są na świecie całe LÓDY bezwartościowe i on UWARZA, że warto by na nie ŻUCIĆ BĄBĘ. A jak tam tacy ZNUW inni SZCZELAJĄ do dzieci, ale nieSZWECKICH, to on to POHWALA, bo te dzieci tam mają inny kolor SKURY i dlatego nie muszą żyć, nawet jak juSZ chodzą do szkoły.

To CHIBA go nazywają MĘDA nie bez powodu.
      • Gość: Cep Re: GUra MIENSA IP: *.aster.pl 11.12.04, 11:28
        Ten jeden co sie tak OBUŻA na HoLĘDERSKie prawo o EŁTANAZJI, to tak WYGLONDA, że sam jest emerytem, i TERAS sie boi, że mu w jakimś szpitalu tak jakby PSZYPADKOWO zrobią taki ZASZCZYK, żeby nie OBCIONŻAŁ swoim BESSĘSOWNYM istnieniem SZWECKIEGO BUDRZETU.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka