Gość: Er2 IP: *.chello.pl 11.02.05, 22:59 Czesc, zwiedzal ktos moze w maju Bruksele? Ladne miasto, warto sie wybrac? Czy w ciagu 3 dni da sie duzo zobaczyc w tym miescie?:) POzdrawiamP) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirinn Re: BRUKSELA_ WARTO?????? 13.02.05, 22:56 Warto, miasto jest śliczne, jak zresztą cała Belgia, niedoceniania przez naszych turystów (choć może to i dobrze?). Polecam Brugię, Antwerpię, i Leuven. Nprawdę warto. I koniecznie trzeba kupic czekoladki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viska Re: BRUKSELA_ WARTO?????? IP: *.access.telenet.be 13.02.05, 23:26 Belgia w Maju jest najladniejsza,chociaz nie zapomnij zabrac parasola. Bruksela ma ladne i brzydkie zakatki. Te najbardziej znane miejsca turystyczne raz warto odwiedzic. Ale duzo ciekawsze sa mniejsze miejscowosci, cala dolina Mozy,Limburg(przepyszne tarty). Oczywiscie wszystko zalezy od gustu zwiedzajacych i tego czy lubia podazac sladami przewodnikow,czy tez przecierac wlasne szlaki. Co do BRX przejrzy sobie jej strone i galerie i zdecyduj czy faktycznie interesuja Cie klimaty metropolii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: BRUKSELA_ WARTO?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:50 Byłem. Widziałem. Zagadka. Futurystyczne krajobrazy dzielnicy unijnej zawładnęły miastem i duch Brukseli uchytny jest tylko w okolicy Grand Place (fakt, śliczny). Nie zapomnij zjeść frytek i kupić czekoladek. Większe wrazenie na mnie zrobila Gandawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: BRUKSELA_ WARTO?????? IP: 213.192.80.* 16.02.05, 12:51 > Czy w ciagu 3 dni da sie duzo zobaczyc w tym miescie?:) A może w ciągu 3 h zobaczyć Grand Place, fontannę Manneken Pis i Atomium, a resztę czasu spędzić w malowniczych Ardenach? Chyba że wprost uwielbiasz duże miasta... bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
dunia77 Re: BRUKSELA_ WARTO?????? 17.02.05, 12:03 Zgadzam sie. Bruksela to nie jest jakis specjalny highlight, w Europie sa ladniejsze (a do tego o wiele tansze ;) ) miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Er2 Re: BRUKSELA_ WARTO?????? IP: *.chello.pl 16.02.05, 18:48 Dziekuje za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: BRUKSELA_ WARTO?????? IP: *.icpnet.pl 16.02.05, 20:12 "Slabi" mnie tak postawione pytanie, a na tym forum jest dość częste.Uważam ,że warto pojechać WSZĘDZIE, choćby po to by mieć własne zdanie. Mnie podobały się wszystkie moje wyjazdy , od Puszczykowa pod Poznaniem po Neapol i zawsze było WARTO. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: BRUKSELA_ WARTO?????? 17.02.05, 11:44 Popieram. Warto pojechać dokadkolwiek, bo wszedzie, nawet w połozonej blisko naszego miejsca zamieszkania, miejscowości lub okolicy można zobaczyc coś, co nas zachwyci. Odpowiedz Link Zgłoś