bonzo_madrid KŁANIAM SIĘ 18.03.05, 13:47 chyba trochę przy tym lakier na podłodze podrapałem. Musze skoczyć do słoniatologa na miałę szlifowanko. Odpowiedz Link Zgłoś
huann ZAŁOŻYŁEM PTOKI 19.03.05, 15:43 gDag!<a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28076">gDag!</a> Odpowiedz Link Zgłoś
huann PRZEPRASZAM, JESZCZE NIE MAM WYPRAWY 19.03.05, 15:45 we wstawaniu aktywnie: gDag! Odpowiedz Link Zgłoś
aard JAKO (OD DZIŚ) ZAKŁOŻYCIEL TEGO SŁONIUM, OKŁASZAM! 17.05.05, 14:19 Już wkRUtce to słonium zostanie przeniesione! A właściwie wszystkie wątki zeń tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10322 a ono samo zamknięte. Spieszmy się pisać na Słoniach. Tak szybko odkłodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak PAPIERAM, ALE CZĘŚCIOWO 17.05.05, 14:49 Nie lepiej jednak zrobić oddzielne forum odzwierzęce? Odpowiedz Link Zgłoś
aard BA...! 18.05.05, 10:49 Dobrze by było, ale nikt z nas nie ma dostępu do krów :( Odpowiedz Link Zgłoś
huann Łe:BA...! 18.05.05, 12:41 aałd napisar: > Dobrze by byro, ale nikt z nas nie ma dostępu do kłów :( Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak PŁOPONUJĘ ZADEM 18.05.05, 14:03 "Forum zwierzęce*" *Krowy to nie zwierzęta [i lynk stosowny] Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wszystkie Rysie to fajnie zwierzaki 18.05.05, 14:54 latajacy_rosomak napisał: > i lynx tosowny Ja generalnie jestem za. Ale muszą się wypowiedzieć co najmniej: Huann, Meteor i B00g13. I ktoś z naszej czwórki musi dostać uprawnienia na wszystkie pozostałe fora, żeby móc przenieść wątki. Ja mogę dać uprawnienia klażdemu, jak i wziąć od każdego. Co reszta na to? Odpowiedz Link Zgłoś
huann ZDANIEM HUANNA 18.05.05, 15:18 spowoduje to daleko idącą mamutację tematów słoniowych na drugiej lub trzeciej słonie RU, oprócz kilku najaktywniejszych wątkłów. stąd ptorum, będące w zbliżonej sytuacji co słorum, z rezerwą i utopią patrzy na tego typu pomysły, choć oczywiście pomysły takie miałyby sens Otyle, o ile słorum byłoby nadto żywe (a więc końkuręcyjne dla wątków RUowych), bądź całkiem martwe (w ramach archiwizacji na RU). poza tym, w przypadku ptorum wchodziłoby jeszcze wejście w wielką szkodę po wypasionym w linki nakłówku owegóż... no, ale gdyby udało się wszystkie fora odzwierzęce zebrać i w kupy związać, dodać twarożku - to sroki by samotnie obstrukcji dalej nie stosowały. ale to tylko wtedy i to z wielkim za nadzióbkiem swym żalem! -- Naše fanoušky snad uspokojí tato informace: Je předběžně naplánována kratší šňůra v několika městech během poloviny ledna 2005. Zatím tedy zkuste vydržet, avantgardní vzkazy v guestbooku příliš nepomohou. Děkujeme. Odpowiedz Link Zgłoś
ambasador.folwarku.zwierzecego Mapa drogowa dla Federacji Zwierzęcej 18.05.05, 20:32 Towarzysze Zwierzeta! Jako sie rzeklo, przenosiny na RU ze bez szkody dla populacji odbyc by sie nie mogly. Poza tym, pomni losu Indian w Rezerwacie zamknac sie nie damy i basta!!! Rzadzic sie sami bedziemy i zaden zoolog nie bedzie nam mowil gdzie mamy zasieg wystepowania. Jednakowoz, Bracia Zwierzeta, Federacja Zwierzeca mialaby sęs jako kolejny krok wspolpracy (obecnie jestesmy na etapie Sojuszu, badz innego Stowarzyszenia). Jednakowoz Folwark ma nastepujace waunki: 1) Prawo wyborcze dla wszystkich obecnych Ostoi Dzikiej Zwierzyny; 2) Odpowiednia informacja Zjednoczeniowa i jakie to Folwarki sie zjednoczyly (przynajmniej dopoki bedzie to luzne Federacja i zanim sie nie przeksztalci w scislejszy zwiazek)l 3) Watek unifikacyjny - bedacy zapisem obecnego stanu stron tytulowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aard I PREAMBUŁA, I PREAMBUŁA!! 19.05.05, 12:16 A w niej odWOŁAnie do Wielkiego Dyducha i Krainy Wiecznych Godów! Odpowiedz Link Zgłoś
aard WSTŁENTNE MIŁŁE ŁŻYSKO 13.06.05, 09:55 Twoje forum prywatne: "zaSŁONIOno" zostało zamkniête przez administracjê. Możliwe powody: - w jaki¶ sposób złamałe¶ Regulamin - Twoje forum nie było aktywne - forum dublowało temat innego, popularnego już forum. Uwaga: zgodnie z Regulaminem administracja może zamkn±æ forum prywatne nie podaj±c powodu . Odpowiedz Link Zgłoś