nandii 09.03.06, 15:11 Muszę się nauczyć podstaw i słyszałam, że to super program. Niestety jest bardzo drogi. Jakby ktoś miał i mi zechciał mi przegrać to bardzo chętnie przyjmę :) ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Tell Me More - 7 Włoski - kto ma ? 09.03.06, 15:25 Zapytaj na prywatnym forum wloskim: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10307 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonik Re: Tell Me More - 7 Włoski - kto ma ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 09:37 mam jak chcesz to się odezwij. Nie wiem czy mozna podawać tu maile mój to cpiotr1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nandii Re: Tell Me More - 7 Włoski - kto ma ? 10.03.06, 12:05 Dziękuje za zainteresowanie. Już się program szykuje. Kto pierwszy ten lepszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Tell Me More - 7 Włoski - kto ma ? IP: *.szwajcarska.pl 10.03.06, 23:18 Ja też mam ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonik Re: Tell Me More - 7 Włoski - kto ma ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:06 Ponieważ liczba chętnych na program przerosła moje możliwości niesienia pomocy (sam program jest na 6ciu płytach), dlatego program przekazę tylko osobom które do tej pory się ze mną skontaktowały i uzgodniły szczegóły. Wszystkich pozostałych przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś