Dodaj do ulubionych

Pytanie o nosidełko Active Infant i nie tylko?

10.08.06, 22:48
Prosze o opinie na temat tego nosidełka. Które nosidełko lepsze mocowane na
jedno ramie i pas czy na oba ramiona? Niestety baby bjorn już odpada ze
wzgledu na wage mojej Pyzy.A moze jakieś inne sugestje. Z góry dziękuje za pomoc!
Obserwuj wątek
    • amwaw Re: Pytanie o nosidełko Active Infant i nie tylko 10.08.06, 22:50
      Ja mam baby bjorna do 12 kg.
      Ile ma pyza?
      • amwaw Re: Pytanie o nosidełko Active Infant i nie tylko 10.08.06, 22:51
        A moze chustę.
        U nas lepiej się sprawdza niż baby bjorn.
        W baby bjorn mała tak macha nogami, że jest opcją jedynie dla kobietsmile
        • kamam26 Re: Pytanie o nosidełko Active Infant i nie tylko 10.08.06, 23:10
          Pyzunia ma juz ponad 8kg a nie ma jeszcze 4 miesięcy. Tak, że jak tak dalej
          będzie sie pasła to zadne nosidełko mi pewnie nie pomoże. Jaki to model do 12
          kg, bo tu wszedzie pisza że Baby Bjorn jest do 10 kg? A klejnoty tatusia pewnie
          w każdym nosidełku lekko cierpią, ale w koncu my przezyłysmy poród to im tez
          nie może byc za lekko. Serdeczności
          • amwaw Re: Pytanie o nosidełko Active Infant i nie tylko 10.08.06, 23:15
            Activesmile
            swiatdziecka.com.pl/index.php?pId=6634
            No nie, tatuś już woli po prostu się poświęcić i nosić na rękach-woli, żeby to
            ręce mu drętwiaływink.
            Nosidełko więc służy tylko mi(choć częściej chusta-ale moja córka ma 9.5 mś więc
            od dawna siedzi).
            Tatuś twierdzi, że to dla mojego dobra bo w końcu jeszcze jeden poród ja chcę
            przeżyćwink
            • intuicja77 Re: Pytanie o nosidełko Active Infant i nie tylko 11.08.06, 08:25
              Amwaw - sliczną masz córe! powiedz mi czy to był jakis specjalny basen? chodzi
              mi o to czy chlorowany?
              • agastrusia Re: Pytanie o nosidełko Active Infant i nie tylko 11.08.06, 08:33
                A my używamy turystycznego nosidła.
                www.f7.pl/p_5_specjalne.htm
                Kacper jest już za duży do takich co się nosi z przedu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka