asiamamusia 04.12.06, 11:31 Duper, że jest to forum. Jestem wielką entuzjastką chust. 10 miesięcy już nosimy się! Miałam już kilka różnych, teraz mam wiązaną hoppediza i jest rewelacyjna:) Na pewno będę częstym gościem! Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiamamusia Re: :))))) Cześć! 04.12.06, 12:19 Ha, ale numer, zamiast SUPER napisałam DUPER:)) To pomyłka oczywiście. Tak jak pisalam mam chustę hoppediza i jestem super zadowolona oprócz koloru:( Mam Salzburg. Jest bardzo ładna tylko tak jakby za ciemna dla nas:( Mysia jak to przeczyta to mnie zabije bo wcześniej miałam Oslo, która jest jeszcze ciemniejsza i Mysia mi wymieniła. Tę Salzburg wyprałam już i używałam kilka razy więc wymienić u Mysi nie mogę, ale mam ją od tygodnia więc nówka sztuka absolutnie. Jakby się znalazł ktoś komu by się podobała i chciał taką a sam mógł mi kupić Stockholm (jednokolorowa jasnoniebieska) to byłabym bardzo wdzięczna:))) Jestem walnięta na punkcie tego koloru po prostu. Odpowiedz Link
wroba Re: :))))) Cześć! 04.12.06, 12:38 No faktycznie jesteś zakręcona ;) Nie lepiej było od razu wziąć jaśniejszą? Odpowiedz Link
asiamamusia Re: :))))) Cześć! 04.12.06, 12:43 Gdybym była taka mądra to bym wzięła... No nic, może ktoś się znajdzie, mogę dać upust cenowy:) Odpowiedz Link
mysia125 Re: :))))) Cześć! 04.12.06, 12:59 juz ci napisalam w watku o wymianie ;) trzymaj ja na razie, jest potrzebna jednej dziewczynie do testow, jak dam znac, to jej odeslesz. boszzzzz..... nie widzialas tego Stockholma od razu? ;))))) a w ogole to czesc :) nie wiedzialam po nicku, ze ty to ty :) -------------------------------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link
asiamamusia Re: :))))) Cześć! 04.12.06, 13:02 cześć, tak to ja! jestem beznadziejna i tyle. nie przejmuj się mysiu, naprawdę:))) niektórzy tak mają.... jednak jakby się udało to super. pokryłabym oczywiście wszystkie koszty przesyłki itp.:) Odpowiedz Link