Dodaj do ulubionych

gdzie super komsetyczka,regulacja brwi naturalnie.

IP: *.orange.pl 02.12.06, 18:00
czesc.Szukam na mokotowie kosmetyczki ktora naturalnie i fachowo wyreguluje
mi brwi.A wiem ze do tego trzeba miec reke przekonalam sie bo bylam kiedys w
wawie u innej.Tragedia.Prosze poleccie mi jakas dobra kosmetyczke.Bardzo
dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: maranka Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 15:18
      o rany nie masz o czym pisać - kosmetyczek jak banków - na każdym rogu
      • gosia244 Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura 08.12.06, 18:17
        kosmetyczek rzeczywiscie mnostwo.Tylko ze nie wszystkie sa
        profesjonalistkami.Chcialam tylko zapytac, ale jak widze nie warto chyba.
        • Gość: BUC Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 22:17
          GOsiu,
          jesli to Twoja pierwsze wizyta u kosmetyczki - nie docenisz profesjonalizmu :)
          Jesli nie pierwsza - skad to pytanie :)
          • gosia244 Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura 15.12.06, 21:14
            Wczesniej mieszkalam na Kabatach, mialam swoja kosmetyczke, teraz mieszkam na
            Mokotowie, czy to tak trudno zrozumiec, jesli sie pyta kogos o dobra
            komsetyczke.Ale trudno.
            • Gość: 232 Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura IP: *.ko.com 20.12.06, 11:35
              znalazłas w koncu kogos godnego polecenia?
              • Gość: gosia Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura IP: 217.116.110.* 20.12.06, 19:34
                niestety nie znalazlam.chyba bede musiala isc kolo siebie, tzn mieszkam na
                wygledowie, tam gdzie jest biblioteka publiczna jest tez u groy solarium i
                kosmetczka, pojde i zaryzykuje.szukam tez super fryzjera ale jest tyle opini ze
                sama juz nie wiem
                • Gość: 232 Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura IP: *.ko.com 21.12.06, 10:23
                  ja niestety nie zaryzykowałam - zostałam przy kabatach i polecam - wiecej info
                  na: www.kosmetyczka.waw.pl, z glowa chodze do Jagi - co prawda to niezbyt tania
                  przyjemnosc, ale za to efekt rewelacyjny!
                  • kapka22 Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura 11.01.07, 20:35
                    Ja poproszę o blizsze informacje na temat Jagi fryzjera.
                    Jakie są ceny i namiary moze być na maila gazetowego. Będę bardzo wdzieczna
                    pozdrawiam
                • Gość: mada Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura IP: *.acn.waw.pl 08.01.07, 09:08
                  I jak?
                  Dobra jest? :)
                  • Gość: 232 Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura IP: *.ko.com 09.01.07, 09:35
                    Pytasz o kosmetyczke czy fryzjera? :-)
                    • Gość: mada Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura IP: *.acn.waw.pl 09.01.07, 12:33
                      kosmetyczke.
                      tez meiszkam na wygledowie i chce oczyscic twarz :)
                      • Gość: 232 Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura IP: 195.75.180.* 12.01.07, 11:32
                        ja z pierwszej wizyty bylam zadowolona i w nastepnym tygodniu ide na kolejna
                        (mam nadzieje, ze efekt bedzie równie zadowalajacy).
    • bohun63 Re: gdzie super komsetyczka,regulacja brwi natura 14.01.07, 08:44
      Witam serdecznie!
      Z relacji moich koleżanek i ich opinii mogę polecić panią Małgosię z Izisu na
      Marszałkowskiej przy Pl. Unii.
      Pozdrawiam
      • Gość: gosia Re: gdzie super komsetyczka utwradzenie paznokci IP: *.centertel.pl 19.05.07, 19:51
        Chodzi o mokotow, ale tym razem chodzi mi o manicurzytske, bo chcialam sobie
        utwardzic paznkocie akrylem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka