plum25 30.04.07, 12:56 Cześć! Planuję spędzić kilka dni w Barcelonie i marzy mi sie wypad do Port Aventura. Czy znacie jakies bezpośrednie połaczenia z Barcelony? Będę wdzięczna za odpowiedź :) Pozdrawiam Plum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lennox Re: Jak dojechać z Barcelony do Port Aventura? IP: 62.180.229.* 30.04.07, 14:16 Co prawda nie odpowiem ci jak tam dojechac bo akurat jak tam byłem to mnie dowieźli autokarem ale powiem ci jedno - jeśli masz możliwość to jedź tam koniecznie - piękne miejsce jak mało które inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Jak dojechać z Barcelony do Port Aventura? 30.04.07, 18:14 Tu masz rozkład jazdy pociągów z Barcelony do stacji Port Aventura: horarios.renfe.es/hir/index.jsp?page=hjhir130.jsp&O=BARCE&D=65411&U=VR&ID=s Po kliknięciu w typ pociągu (np. REGIONAL, CATALUNYA EXPRES) pojawią się dokładne godziny odjazdu pociągu z poszczególnych stacji. Tu też warto zajrzeć po inne przydatne informacje: www.portaventura.es/ Odpowiedz Link Zgłoś
plum25 Re: Jak dojechać z Barcelony do Port Aventura? 02.05.07, 10:28 Dziękuję ZOSIA :) Odpowiedz Link Zgłoś