Dodaj do ulubionych

wawa, szukam normalnego i slownego instruktora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:25
Witajcie,
prosze, poleccie mi jakas normalna szkole jazdy i normalnego instruktora. Z
pierwszym jezdzilam 5 miesiecy, bo ciagle nie mial czasu, odwolywal itd a ze
wplacilam cala kwote, chcialam wyjezdzic godziny (do dzis nie wyjezdzilam
wszystkich godzin, na szczescie wymeczylam zaswiadczenie i moge zlozyc
dokumnety na egzamin). Poszlam do innej szkoly i o zgrozo, kolejny raz
odwolal mi jazdy (ani razu z nim nie jezdzilam).
Egzamin niby moge zdawac, bo mam dokumenty, ale jak tu zdac jak jezdzic nie
umiem :) Pomozcie prosze :)
Obserwuj wątek
    • Gość: annie.m1 Re: wawa, szukam normalnego i slownego instruktor IP: *.warszawa.dialog.net.pl 13.06.07, 21:02
      Imola. Grzegorz Grochowski. Słucha radia Józef - jedyny mankament, ale jest
      normalny, nie spóźnia się, rzadko odwołuje jazdę( chyba,że mu się dziecko
      rodzi, albo kursant skasuje auto - hehe)Umawia się zawsze na Placu Bankowym i
      tam kończy jazdę, jak mieszkasz niedaleko centrum, następny kursant Cię
      odwiezie do domu, albo w wyznaczone miejsce, o ile nie jest to zbyt daleko. Nie
      jest zboczony jak większość instruktorów, nie opowiada debilnych czy sprośnych
      kawałów, może nie jest typem macho, ale spokojny koleś, który kocha własną
      rodzinę i lubi to co robi.
      • Gość: ggg Re: wawa, szukam normalnego i slownego instruktor IP: *.skynet.net.pl 13.06.07, 21:16
        I ja polecę kogoś z Imoli, Krzysztof Sobótka.
        Spokojny, cierpliwy, nieskraca jazd, idealnie tlumaczy (ja, taki antytalent do
        jazdy niedlugo dzięki niemu zostanę Holowczcem), naprawdę polecam..Żadnych
        wad...
        • Gość: lolka dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:08
          Dzieki wielkie. Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz z gorki :)

Serdecznie pozdrawiam
          • linia.frontu O, wybacz, ale nie mogę się powstrzymać.... 13.06.07, 22:19
            Gość portalu: lolka napisał(a):

> Dzieki wielkie. Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz z gorki :)

Że ktoś Ci rzucił, nie wiadomo nawet za bardzo kto, a Ty już fajnie, dzięki:).
            To ja się nie dziwię, że tak trafiasz. Nie mam nic do poleconych Panów
            Instruktorów, nie znam, ale fajnie byłoby to najpierw zweryfikować z jakimś
            wiarygodniejszym źródłem, np. z opinią rzeczywistych i namacalnych kursantów,
            twarzą w twarz.
            • Gość: lolka Re: O, wybacz, ale nie mogę się powstrzymać.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:50
              Dziekuje, bo ktos sie odezwal i polecil dwoch instruktorow. Sa to dla mnie dwie
              osoby do "sprawdzenia" i ewentualnego umowienia sie. Zawsze to troche latwiej.
              Najsmieszniejsze jest to, ze pierwszy instruktor byl z polecenia, drugi to
              znajomy siostry..... Wiec tym razem stwierdzilam, ze moze "obcy" ludzie maja
              bardziej godnych polecenia nauczycieli jazdy.
              • linia.frontu Re: O, wybacz, ale nie mogę się powstrzymać.... 13.06.07, 22:59

> Dziekuje, bo ktos sie odezwal i polecil dwoch instruktorow. Sa to dla mnie
                > dwie osoby do "sprawdzenia" i ewentualnego umowienia sie.

W takim razie sorry, bezsasadnie najechałam:).

Może tamci zachowywali się tak dlatego, iż wiedzieli, że są "z polecenia" i
                myśleli, że mogą sobie na więcej pozwolić? Forumowe wypowiedzi nie zawsze są
                miarodajne, zawsze jednak warto zasięgnąć języka, zwłaszcza u kursantów danych
                instruktorów:).
                • Gość: lolka Re: O, wybacz, ale nie mogę się powstrzymać.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:09

Ok, nie ma sprawy :)
                  Co do nastawienia instruktorow - doszlam do podobnego wniosku. Jak widac
                  sprawdza sie powiedzonko, że czasem lepiej z obcymi niz znajomymi :)

Pozdrawiam
            • Gość: annie.m1 Re: O, wybacz, ale nie mogę się powstrzymać.... IP: *.warszawa.dialog.net.pl 14.06.07, 09:47
              Jak sobie wyobrażasz linio frontu jakąkolwiek wymianę zdań, spostrzeżeń, uwag,
              dzielenie się radością czy smutkiem z powodu zdanego / niezdanego egzaminu na
              jakimkolwiek forum, jeśli nie zaufasz choc odrobinę temu co ktoś pisze???? Czy
              uważasz, że większość wypowiadających się tu osób to psychole i dewianci,
              którzy chcą za każdą cenę wprowadzić innych w błąd? To przecież chore.
              Rzeczywiście nie potrzebnie naskoczyłaś na biedną dziewczynę, która szuka z
              polecenia instruktora, sprawdzonego i rzetelnego, który nie będzie jej olewał,
              tylko zajmie się nią i nauczy jeździć. Wymienieni z nazwiska instruktorzy są do
              sprawdzenia u kordynatorów w szkole nauki jazdy. Łatwiej jest już pójść z
              nazwiskiem do takiego koordynatora i bezpośrednio zapytać go o zdanie na ten
              temat, niż iść i powiedzieć szukam dobrego instruktora... Każdy tak mówi. A z
              nazwiskiem łatwiej - jestem pewna.
        • mmx28 Re: wawa, szukam normalnego i slownego instruktor 14.06.07, 10:01
          I ja polecam Krzysztofa(mam z nim jazdy doszkalające), dzięki niemu poczulam
          się pewniej za kierownicą... I jeśli mnie stres nie zeżre na egazminie to z
          tego co mi ten instruktor mówi , mam dużą szansę go zdać.
    • linia.frontu Re: wawa, szukam normalnego i slownego instruktor 13.06.07, 21:30

> Witajcie,
      > prosze, poleccie mi jakas normalna szkole jazdy i normalnego instruktora. Z
      > pierwszym jezdzilam 5 miesiecy, bo ciagle nie mial czasu, odwolywal itd a ze
      > wplacilam cala kwote, chcialam wyjezdzic godziny (do dzis nie wyjezdzilam
      > wszystkich godzin, na szczescie wymeczylam zaswiadczenie i moge zlozyc
      > dokumnety na egzamin). Poszlam do innej szkoly i o zgrozo, kolejny raz
      > odwolal mi jazdy (ani razu z nim nie jezdzilam).
      > Egzamin niby moge zdawac, bo mam dokumenty, ale jak tu zdac jak jezdzic nie
      > umiem :) Pomozcie prosze :)

JEZUSIEEEEE. Nieźle. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji...
    • Gość: mapa Re: wawa, szukam normalnego i slownego instruktor IP: *.aster.pl 14.06.07, 11:11
      Ja również polecę kogoś z Imoli. Będzie to Arek Michalczyk. Sama mam z nim jazdy
      i nie narzekam. Miły, cierpliwy, punktualny, a przy okazji zabawny. Polecam i
      życzę powodzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka