Dodaj do ulubionych

16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:55
Wybieram aie na wczasy do tunezji do hotelu Mediterranean Dreams Miramar w El
Kantaoui. Czy ktos był w tym hotelu?? Być może ktos tez sie tam wybiera.
Wylot z Wrocławia
Obserwuj wątek
    • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.zlotniki.pl 31.05.07, 18:46
      a kiedy lecicie do Tunezji bo my tam lecimy 07.06.2007
      • Gość: wałbrzyszanka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:59
        my lecimy 16.08.07. A wy lecicie to tego własnie hotelu??
        • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 07:27
          tak tylko 07,06,2007r z Wrocławia a wy już wykupiliście tam wczasy.
          • Gość: wałbrzyszanka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:22
            tak wykupilismy z biura Alfa Star. Lecimy na 14 dni
            • Gość: MELA62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:24
              MY LECIMY CHOCIAŻ SIE BOJE A BIORĘ CÓRCIE 2,5 ROKU A JEŚLI MOZNA WIEDZIEĆ TO
              ILE ZAPŁACILISCIE ŻE JUŻ WYKUPILISCIE TE WCZASY
            • Gość: MELA62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:25
              MY TEŻ LECIMY NA 14 DNI
              • Gość: wałbrzyszanka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:06
                kosztowały 2249zl a my zapłacilismy 1844 zł.
                • Gość: MELA62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:43
                  JAJA ROBISZ Z TA CENA ZA ILE OSÓB 1800
                  • Gość: wałbrzyszanka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:35
                    pomyliłam sie 1844 za osobę. za dwie osoby wyszlo 3688 zl
                    • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.zlotniki.pl 01.06.07, 18:38
                      to duzo my za czerwiec płacimy 999zł za osobe a za córcie 499,- nie zawczesnie
                      kupiliscie
                      • Gość: wałbrzyszanka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:43
                        a z jakiego biura lecicie??
                        • Gość: wałbrzyszanka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:07
                          A poza tym lecimy w sezonie, więc ceny też sie inaczej rozkładają. Taniej
                          napewno nie będzie a szkoda:( pozdrowionka
                          • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.zlotniki.pl 01.06.07, 19:30
                            też tak myślę ale co myślicie o tym hotelu? napisze jak wrócimy pozdrawiamy
                            • Gość: wałbrzyszanka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:56
                              Co do hotelu to mam nadzieje ze bedzie ok. Próbowałam znależć jakies forum o
                              tym hotelu, ale bez zadnego rezultatu. Na zdjęciach fajnie wszystko wygląda,
                              ciekawe tylko czy w rzeczywistości tak będzie. Mam nadzieję że bedę mogła
                              liczyc na jakieś informacje- jak tam jest i wogóle?? Serdecznie dzięki:)
                              • Gość: mela 62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.zlotniki.pl 22.06.07, 19:40
                                dzisiaj wrocilismy w nocy z tego hotelu jak chcesz coś wiedziec to pisz a ja
                                odpowiem po piersze hotel tak sie nie nazywa tylko miramar golf
                                • Gość: wałbrzyszanka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 14:09
                                  I jak jest w tym hotelu??? Jak wyżywienie?? Jak z dostępem do plaży??
                                  Faktycznie jakiś bus jeździ na plażę?? Powiedz mi jak możesz ogolnie jak tam
                                  jest?? Bo swego czasu zaczęłam sie troche martwić że kupiłam " kota w worku".
                                  Bardzo serdecznie pozdrawiam i z góry dziekuje za informacje.
                                  • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.07, 18:40
                                    busy nie dowożą tylko bryczki jest to fajniejsze
                                    brodzika dla dzieci nie ma
                                    basen mały ale przyjemny jak bedzie pełny hotel to nie ciekawie
                                    plac zabaw dla dzieci kiepski
                                    hotel bardzo ładny czyściutki pokoje super łazienki mogą być
                                    obsługa miła ale nieraz wredna jak zobacza że coś wnosicie z jedzenia zabiorą
                                    kelnerzy super jedzenie bardzo dobre każdy coś dla siebie znajdzie tylko problem
                                    jak jest duzo gości w hotelu bo ciasno
                                    kolacje od 18.30 do 21.00 śniadania od 6,00 do 9,30
                                    rezydent radek moze być
                                    safari super rejs statkiem i nurkowanie nie u radka kupować tylko w porcie
                                    okolica super polecam jak chcecie wypocząć taxi 6 din do sus
                                    tam jest bazar konieczne targowanie mozna sie nieźle obkupić w ciuszki
                                    animacji nie ma uważajcie żeby nie dostac pokoju 308 208 bo nie bedziecie mogli
                                    spać
                                    • Gość: WAŁBRZYSZNKA Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 11:26
                                      mela62- co miałaś na mysli pisząc zeby nie brac pokoju 308 i 208??
                                  • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.07, 18:45
                                    my jesteśmy bardzo zadowoleni było super i wam zazdroszczę że to przed wami jak
                                    coś jeszcze chcecie wiedzieć to pytajcie pozdrawiam
                            • Gość: kinia Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.pilicka.pl 06.08.07, 23:27
                              czesc mam pytanko ile kasy wziąć na tydzien??? ja lece pod koniec
                              wrzesnia, z gory dzieki
    • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.07, 18:59
      zapomniałam jeszcze jedno udręka i koszmar komary bierzcie co sie da z polski
      bo idzie zwariować
      • Gość: wałbrzyszanka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:02
        bardzo dziękuje za bardzo cenne informacje:) Teraz bede juz spokojniejsza. A
        powiedz mi czy na wyposażeniu pokoi są ręczniki??? i jak ogolnie z cenami?? ile
        kosztuje np woda mineralna??
        • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.zlotniki.pl 24.06.07, 21:15
          reczniki sa i w dobrym stanie często zmieniają
          woda mineralna kosztuje w przeliczeniu na nasze 1 zl około napoje tanie w
          markecie spokojnie bedziecie sobie mogli kupować tylko weście sobie plecak żeby
          wnosić i kupujcie w 2 markecie bo taniej i to dużo market znajdziecie jak
          wyjdziecie z hotelu i na skrzyzowaniu w lewo
          po przylocie do tunezji rozwieziecie wszystkich po hotelach a was zawioza
          ostatnich a pierwsi bedziecie wyjezdzać
        • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.zlotniki.pl 24.06.07, 21:19
          w hotelu jest bardzo drogo piwo 0,5 litra 6 dinarów około 15 zl.woda mineralna
          6zł. 1,5 litra frytki porcia około 9zł. gyros mały 18zł a do potu daleko coś
          sobie weście lepiej do przegryzienia
          • koalabis Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji 24.06.07, 23:41
            Jak wygląda sprawa dostępności leżaków na basenie i na plaży i jaki to jest koszt?
            Napisz też z jakich fakultetów korzystaliście i czy warto?
            • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.zlotniki.pl 25.06.07, 20:51
              leżak 2 dinary i pełno ich jest bez problemu my byliśmy na statku rejs
              pływanie i na wielbłondach wycieczka 3 godziny polecam
          • Gość: wałbrzysznka Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:26
            A jak z napojami do posiłków? Bo z tego co wiem napoje musimy kupować sobie
            sami do śniadań lun obiadokolacji. pozdrawiam i wielkie dzięki:)
            • Gość: mela62 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.zlotniki.pl 25.06.07, 20:52
              do sniadan za darmo, do kolaci płatne
    • Gość: WAŁBRZYSZANKA Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:23
      Nie wiem jak mam ci dziękować za wszystkie informacje. Chwilowo nie wiem o co
      pytać jeszcze. Myślę ze bliżej wyjazdu nasuną mi sie jakieś pytania. Serdeczne
      dzięki:)
      • Gość: natalia333 Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 09:34
        czy ktos byl tam ostatnio? czy kolo tego hotelu cos sie dzieje? sa jakies bary,
        sklepy, markety, dyskoteki, targowiska itp?
    • Gość: WAŁBRZYSZANKA Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 11:24
      JESZCZE TYLKO 9 DNI:)
      • Gość: WAŁBRZYSZANKA Re: 16.08 Mediterranean Dreams Miramar w tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 12:18
        MELA CO MIALAŚ NA MYSLI PISZAC ZEBY MIE BRAC POKOJU 208 I 308
        POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka