ucholife 17.07.07, 14:37 Mam mały problem z bloxerem. Żarłok zjada ogonki w polskich znakach w tytule notki. Musicie go zacząć lepiej dokarmiać, ewentualnie cały blox może się zrzucić dla niego na witaminy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cito1 Re: Bloxer - polskie znaki i zDJĘcIA 21.07.07, 17:38 Odpiszę Ci bo wiem o czym piszesz, o prezencie. Mieszkam w RP a sama wycofałam na stałe polskie znaczki z tel. Telefonia komórkowa ma to do siebie, że polskie liczy jakby podwójnie, czy nawet potrójnie w sms. Kiedyś myślałam, że za karę mam przeskok po dosłownie dwóch zdaniach na 2 esemesa pisząc za granicę (dalszą) Dlaczego potrzebny Ci ogonek skoro zdjęcia nie można dodać? Mnie bardziej by urządzało dodawanie zdjęć. W ofercie chyba mix electronics widziałam jakieś tel, które reklamowały się "zdjęcia na bloga" No mimo w miarę wypasionego telefoniku mbloxer nam/mi tego nie umożliwia i to mnie przyprawia o większy wqrw niż wszystkie ogonki świata. ps. A eskey pisał gdzieś, że ma polską czcionkę. Z helmutowa piszesz to nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
ucholife Re: Bloxer - polskie znaki i zDJĘcIA 22.07.07, 01:08 Nie nie Cito nie o to chodzi. Nie mówię tu o mobilnej wersji Bloxera tylko o stacjonarnej (windowsowej - której z powodu używania linuksa nie masz prawa znać. Ten bloxer robi mi takie psikusy. Dzisiaj znowu ale już się na nim poznałem i od razu poprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Bloxer - polskie znaki i zDJĘcIA 22.07.07, 16:53 A odpowiedź na poniższe moje pytanie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Bloxer - polskie znaki i zDJĘcIA 08.08.07, 10:18 ucholife napisał: > Ten bloxer robi mi takie psikusy. Dzisiaj znowu ale już się na nim > poznałem i od razu poprawiam. A jak poprawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Bloxer - polskie znaki 08.08.07, 12:08 Ucho, pisałem o tym wiele miesięcy temu i nie dokarmili bloxera... Zjada PRAWIE ZAWSZE "ą" (tzn. przerabia na dziwoląga jakowegoś). Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Bloxer zdaje się nie będzie już... 08.08.07, 16:06 ...rozwijany, wiec musisz przeboleć. Odpowiedz Link Zgłoś
ucholife A szkoda bo... 12.08.07, 14:17 ma jedną niezaprzeczalną zaletę, którą jest automatyczne ładowanie zdjęć. Szlag mnie trafia kiedy muszę lądować po kolei np. 10 bardzo ważnych fotek jakiegoś budynku po kolei. Może zrobić jakiś massive upload - niech ktoś się zajmie tym proszę, ja nie potrafię ale przecież api bloxa otwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
xlef Re: Bloxer - polskie znaki - š 05.09.07, 07:49 A ja zauważyłem taki problem, że gdy publikuję notkę przez bloxer, nieraz zamienia on literę 'ą' na 'š'. Czy da się coś zrobić z tym błędem? Odpowiedz Link Zgłoś