Dodaj do ulubionych

kurs i prawo jazdy kategorii A

IP: 195.117.144.* 22.07.03, 15:00
Czy ktos moglby mi polecic jakis niedrogi i dobry osrodek w Warszawie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: kurs i prawo jazdy kategorii A IP: 212.160.106.* 22.07.03, 15:43
      Skończyłam kurs na kategorię A w ośrodku szkolenia "Imola" - myślą że jest
      godny polecenia (dobrzy wykładowcy, gratis podręczniki, a co do instruktorów to
      jest różnie..., ogólnie sa dobrzy w tym co robią i przykładają się do swojej
      pracy ale w całym kursie jest tylko 10h jazdy na motocyklu - myślę że jest to
      stanowczo za mało...) !!! Pozdrawiam...
    • Gość: tomek kazubski Re: kurs i prawo jazdy kategorii A IP: *.acn.pl 22.07.03, 21:37
      ja robiłem na Ursynowie w Jarze z Sylwkiem Bełzą. Wydawało mi się na początku,
      że instruktor mie trochę olewał, ale później będąc na egzaminie państwowym
      stwierdziłem że towarszystwo, które zdawało ze mna w porównaniu do mnie nic
      nie wiedziało.
      Trasę egzaminacyjną jechałem na kursie 2 razy, zgadzała się w 100 %z tą co
      była na egzamie. W tym tygodniu chyba odbiór prawka.Zdałem z pierwszym.
    • polokokt Re: kurs i prawo jazdy kategorii A 22.07.03, 23:17
      Siemka
      No wiec ja w stolicy robie kurs (juz jestem prawie na finiszu) w Sarbo
      (www.sarbo.pl) na bemowie. Maja wariant dla osob z prawkiem kat B, taki troche
      przyspieszony (dla mnie to bylo wazne, zeby bylo jak najszybciej :))).
      Generalnie jestem zadowolony, ale..... zawsze moglo by byc lepiej. Ja idac do
      nich nie wiedzialem kompletnie nic, w zyciu na motorze nie siedzialem :) A
      jednak po 5 godzinkach idzie mi calkiem niezle.
      Ale osobiscie bym chyba poszedl do niejakiego Tomka Kulika (o ile nie
      przekrecilem nazwiska). Gosc jest ponoc niezly w tym co robi i oprocz elementow
      egzaminacyjnych uczy tez takiego obycia z motorkiem. Ja niestety wczesniej sie
      juz zapisalem do Sarbo wiec koncze gzie zaczelem. Ale do niego sie wybiore
      zanim kupie moto na jazdy doszkalajace. A jakis namiar na niego poszukaj na
      forum.motocyklistow.swiata.pl/ w dziale Szkola Jazdy. Tam ktos go
      podawal.

W szkole Imoli uczyl sie moj kolega ktory tez zaczynal od zera przygode z
      motorkami i tez byl w miare zadowolony. Acha, Imola jest chyba tansza o 100zl
      od Sarbo.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka