mt71 05.08.03, 11:30 Chciałem się pochwalić! W niedzielę, o 20:15 w szpitalu w Goduli urodził się mój drugi syn!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: MAM SYNA!!! IP: proxy / 192.168.3.* 05.08.03, 23:49 To gratuluję ! ! Ciekaw jestem ile ważył po urodzeniu i jak dasz mu na imię ? ? Mój pierwszy syn urodził się w tymże szpitalu ! Pozdrowienia z Tarnowskich Gór przede wszystkim dla ciebie dwóch synków no i dla tatusia ! Odpowiedz Link Zgłoś
mt71 Re: MAM SYNA!!! 06.08.03, 07:14 Serdecznie dziękuję za gratulacje! Syna waży 3.5 kg, ma na imie Filip a ponieważ te słowa pisze tata noworodka pozdrowienia przekażę mamusi malucha. Pozdrowienia z Rudy Śl. dla stałego bywalca rudzkiego forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: MAM SYNA!!! IP: proxy / 192.168.3.* 06.08.03, 07:44 Także, kiedyś mieszkańca Rudy 1 ! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM SYNA!!! 06.08.03, 17:31 Bajtla gratuluja piyknie Seta gruchna - to mi styknie - We intyncji zdrowio Jego I żywota szczyńśliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: MAM SYNA!!! IP: proxy / 192.168.3.* 08.08.03, 08:16 A kiedy chrzciny ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
mt71 Re: MAM SYNA!!! 08.08.03, 08:21 :))) Najpierw trzeba przetarg na chrzestnych ogłosic!!! PZDR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: MAM SYNA!!! IP: *.elsat.net.pl / 10.1.0.* 29.08.03, 21:34 Konkurs zrobić trza na potka Bo we Rudzie idzie plotka Że ktoś z vipow sie już zgłosioł Ze kopertom ło to prosioł Chcioł by jednak krzestno matka W "koniakowskich" była batkach No a farorz pedzioł - Veto! - Bo do grzychu kusi mie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Sprostowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:08 Wypowiedz z dnia 23.07.2003 Mt71 cyt.("Mam pytanie. Czy w tym szpitalu pracują profesjonaliści? Czy lekarze przygotowani są do pracy i pomocy pacjentom tam przebywającym?"). Zapewniam że są!!!! Dziecko zdrowe?! Matka zadowolona?! wydaje mi sie że powinieneś przeprosić lub uzasadnić swoje obawy! odnośnie tej wypowiedzi.. Pracownik SPZOZ nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greard Z. Re: MAM SYNA!!! IP: *.coig.katowice.pl 18.09.03, 13:17 Gratuluję bardzo choć to już ponad miesiąc po urodzenu!Acha!I jednak przeproś. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM SYNA!!! 21.12.03, 22:38 Niych synkowi Dzieciontko sypnie swojom łaskom Tego mu winszuja i tymu zaklaskom. Odpowiedz Link Zgłoś
mt71 Re: MAM SYNA!!! 22.12.03, 09:42 Wielkie dzięki Bronek z życzenia! Synek rośnie mi w siłę! Zaczyna gadać, śmieje się do wszystkich (a może ze wszystkich???) Pozdrawiam Halembianina! Podpisał: też halembianin! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM SYNA!!! 22.12.03, 14:50 No to sie ciesza - tak miało być Jak dzieci rosnom chce nom sie żyć. Dziynki za pozdrowiynia. Bronek Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: MAM SYNA!!! 29.12.03, 22:38 Gratuluje! Mam dwoch synow tam urodzonych.Jeden by mi 10 dni po porodzie sie wykonczyl zarazony w tym szpitalu gronkowcem zlocistym,i zeby nie Dr.Mezyk ze szpitala w Rudzie Slaskiej ktory go z tego wyciagnal to bych nie miol doktora w rodzinie,Drugi by wypodl wtym szpitalu na ziymia bo hebamy byly lenie i to w nie wojennym. Ale jeszcze roz zeby Ci syncyska dobrze sie chowaly i usciskej tyz swoja Baba!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM SYNA!!! 29.12.03, 23:25 Filip To krolewske imie Niych dostatek sie go czimie Ze tym rozum - zdrowie tyż I co yno dobre - wiysz Życza mu to w Nowym Roku I we życia kożdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: MAM SYNA!!! 30.12.03, 11:40 Zaś Halymbiorz.Oby Halymba rosła w siła a Halymbiorzom żyło sie dostatniyj.Jeszcze niydowno taki napis albo bardzo podobny na wiadukcie przy Grunwaldzie był namalowany. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM SYNA!!! 10.09.05, 08:53 W siyrpniu tu niy fajowali? Co z Filipkym? Jako dali? Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 20:28 wczoraj przyszedł na świat, zdrowy, piękny nasz synek, kurde ale jestem dumny!!! Przecież mam syna. Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 20:48 nawiasem mówiąc porodówka godulskiego szpitala odwalona jest na wysoki połysk, wszędzie czysto i schludnie, wręcz sterylnie. Obsługa oddziału w pełni fachowa, szczególne podziękowania dla Pana dr Ziomka i rzecz jasna pielęgniarek i położnych, z naszym malcem nie było najlepiej ale dzieki tym ludziom wszystko dobrze się skończyło. Jestem mile zaskoczony naszą służbą zdrowia. Kurde normalnie zwyczajnie jestem wdzięczny i bardzo szczęśliwy bo przecież mam syna ooo. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 20:50 Drugi karlus forumowy Toż winszuja mondry gowy Szczyńścio zdrowio lepszy Rudy Dziecko w doma zowdy cudym. Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 20:55 te bronek a wiysz jaki łon je fajny, cały tata, chociaż moja lubo godo, że cało mama, potym prziszła babcia jedna i drugo razym z dziadkami i stwierdziyli, że na razie to mały tak naprowda jeszcze do nikogo niy je podobny. Aaaa jo i tak myśla że mody je do mnie podobny oooo. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 20:59 Moj synek tyż był cały jo, yno że mu drapko włosy urosły. Syna gratuluja - pozdrow tyż mamuśka. Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 21:02 tyż tak zrobia ale sie ździwi przeca łona cie niy zno hehe, powiym tak: mosz pozdrowiynia łod bronka i tela hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 21:09 moja dzidzia je psycholog i pewnie bydzie wnikała w szczegóły ale jo sie zrobia gupi, chociaż pewnie jak zwykle zaś mie przejrzy na wylot, ale byda twardy jak Roman Bratny cokolwiek to znaczy hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 21:10 Dziynki. Druknij jyj ta fraszka - możno sie ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 21:17 drukna, jutro ci powiym co pedziała, som sie boja. Jo je ekonomista i lubia cyferki, moja myszka niy lubi cyferek ale lubi sie pogodać, a jak łona z kimś dugo godo to znaczy że go prześwietlo jak normalny ryntgyn, besto potym suchom to i tamto. Eee fajnie mieć w chałpie psychologa wesoło je. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 21:17 Darku, gratulacje :) . To zdaje się Twój pierworodny, więc teraz Cię czeka naprawdę wielka zmiana i wielkie przeżycia. Trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 21:23 w36 napisał: > Darku, gratulacje :) . > To zdaje się Twój pierworodny, więc teraz Cię czeka naprawdę wielka zmiana i > wielkie przeżycia. > Trzymaj się ! mój pierworodny, mam nadzieję, że podołam i wychowiemy go na porządnego człowieka. W36 dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: MAM TEŻ SYNA!!! 15.09.05, 23:59 Gratulacje!Gratulacje! Gratulacje! To nas(facetów) zawsze rozpiera jak juz jest po! A teraz chyba czas na córę by było do pary no i żeby zostać sztukmistrzem czyli zrobiś dziurę w dziurze! Mnie się to udało i Tobie Darku też tego życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 16.09.05, 21:57 dzięki Panie Józku, odnośnie córki bardzo byśmy chcieli ale może w przyszłości, teraz nasze życie koncentruje się przy naszym maluchu i reszta nas nie interesuje. Zawodowo mam tyle zaległości, że oj będą konsekwencje ale co tam, mam synka, więcej jestem w szpitalu niż w robocie. Ale mi się to podoba, mój synek jest taki fajny, że mógłbym na niego cały czas patrzeć coś normalnie super pięknego, ah.., przecież jestem ojcem a to brzmi dumnie. Kurde co przychodzę na porodówkę mały cały czas śpi. Jestem tam kilka razy dziennie i zawsze śpi albo cycka ssie. I znowy śpi, i cycka i śpi. Jutro jest ważny dzień, będziemy razem w naszym mieszkanku. Sprzątam i przygotowuję niespodziankę dla moich najważniejszych ludków na świecie, hi ciekawe co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA, KTÓRY JUŻ SAM CHODZI!!! 27.06.06, 20:12 hehe nasz maluch ma 9 miesięcy i dwa tygodnie i już sam chodzi, taki widok powoduję, że łza człowiekowi się zakręci, dla takich chwil warto żyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: MAM TEŻ SYNA, KTÓRY JUŻ SAM CHODZI!!! 27.06.06, 21:11 darek10004 napisał: > hehe nasz maluch ma 9 miesięcy i dwa tygodnie i już sam chodzi :) Znam, znam, tyle że miałem to 14 miesięcy temu. Praktycznie co dzień coś nowego . Odpowiedz Link Zgłoś
darek10004 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 16.01.06, 19:10 w36 napisał: > Darku, gratulacje :) . > To zdaje się Twój pierworodny, więc teraz Cię czeka naprawdę wielka zmiana i > wielkie przeżycia. > Trzymaj się ! w36 nasz maluch ma już 4 miechy i miałeś rację czekała nas wielka zmiana i wielkie przeżycia, ale jest super, przeca dziecko dla rodziców to sens życia ooo, żeby tylko więcej czasu było. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: MAM TEŻ SYNA!!! 16.01.06, 20:30 darek10004 napisał: > ooo, żeby tylko więcej czasu było. No teraz to przecież macie luzik. Mały śpi sobie dużo i nie przemieszcza się niespodziewanie. Zobaczysz jak uzyska "mobilność" a potem zacznie niestrudzenie pytać o wszystko. Oooch.. No i tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewarszawki Re: MAM SYNA!!! 19.09.05, 13:22 Moji tyz w drodze mysla ze kiele grudnia jo tyz byda fest szczynsliwy.Godom mymu kocikowi ze bydom bliznioki jedyn Hanys drugi gorol i zgoda we familji bydzie(tak jak mi Hepik pedzioł) na to slubno mi pado:O niy bliźnioki wybij se z gowa najpiyrw dziolcha potym synek szlus.A co tam niy byda sie wadzil niech bydzie dziolcha byle zdrowa.Pozdrawiam Daniel Warszawa Bemowo Odpowiedz Link Zgłoś
nokola Re: MAM SYNA!!! 19.09.05, 22:55 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA W CZERWCU TEŻ NA GODULI URODZIŁAM CÓRECZKĘ.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM SYNA!!! 13.06.07, 23:54 Możno cynzura niy wytnie tego Dyć tyż mom syna - juz dorosłego. Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: MAM SYNA!!! 14.06.07, 10:02 bronek jak bydziesz dzwigoł ten wontek cały czos to tyn syn od Mt wkońcu bydzie mioł 14 lot!! daruj sobie na prawde, nie trzeba - twoja nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM SYNA!!! 14.06.07, 16:25 Dziynki za wsparcie. Mie i lapasy cieszom. Moj post cynzura mogłaby wytnońć jako setki, a nawet tysionce inkszych ze tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bytom333 Re: MAM SYNA!!! 14.06.07, 10:10 Raduj się dziewczyno. Następny poród w Sosnowcy Pan Satała sprywtyzuje szpital i niezbędna będzie karta nie NFZ ale ING-klasa biznes Odpowiedz Link Zgłoś
rudzianin44 Re: MAM SYNA!!! 14.06.07, 21:57 Koledze urodził się dziś w nocy syn. Gratulacje Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
rama24 Re: MAM SYNA!!! 24.06.07, 10:35 Idealny tata,ze przyznaje sie do dziecka i to jeszcze publicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM SYNA!!! 11.06.08, 20:16 Komuś synek sie zaś rodzioł Coby po ty Rudzie chodzioł. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: MAM SYNA!!! 20.05.09, 15:32 mt71 napisał: > Chciałem się pochwalić! > > W niedzielę, o 20:15 w szpitalu w Goduli urodził się mój drugi syn!!! Bydzie latoś mioł sześć lot Toż pewnikym fater rod. Odpowiedz Link Zgłoś