agawikk 24.04.08, 22:33 Proszę, polećcie dobrego neurologa dziecięcego przyjmującego prywatnie, najlepiej w Gdańsku. U mojej 14-m córeczki nasza neurolog podejrzewa padaczkę. Chciałabym skonsultować wyniki badań z innym specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaronja Re: Polećcie dobrego neurologa dziecięcego 25.04.08, 08:47 O, z tym to jest problem. Ja z moją 3-latką chodze do dr Reif w przychodni przyszpitalnej na Zaspie (tylko tam, czeka się kilka miesięcy).Bardzo ją polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
szapika Re: Polećcie dobrego neurologa dziecięcego 25.04.08, 12:21 Może spróbujcie u dr Jerzego Pienczk - przyjmuje w Klinice Neurologii Dziecięcej AMG, a także prywatnie u siebie w domu w Orłowie (wizyta bodajże 80zł)... Odpowiedz Link Zgłoś
maltez Re: Polećcie dobrego neurologa dziecięcego 26.04.08, 21:16 dr Reif na Zaspie. Polecam. Trafilam z polecenia dwojga niezaleznych znajomych, ktorzy przeszli przez kilku neurologow m.in. z AM i jestem bardzo zadowolona. Niestety nie przyjmje prywatnie. Mysle, ze w takiej sytuacji mozna podjechac i termin skrocic. Porozmawiajcie z pania dr, moze sama znajdzie termin albo na oddziale. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: Polećcie dobrego neurologa dziecięcego 27.04.08, 00:04 Zdecydowanie dr Ewa Pilarska z AM w Gdansku - tel do niej 058 349- 23-90. Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: Polećcie dobrego neurologa dziecięcego 28.04.08, 12:41 Również polecam dr Reif. Odpowiedz Link Zgłoś
kappatau Re: Polećcie dobrego neurologa dziecięcego 06.06.08, 12:41 trochę późno zauważyłam tego posta, ale może namiar się przyda... Pani doktor żuchowicz przyjmuje w przychodni w Gdyni na ul. Abrahama, nr tel. do rejestracji 058/621-62-51, zajmowała się moim synkiem od samego urodzenia - w 2005 r. była wojewódzkim konsultantem ds neurologii dziecięcej, ma zdroworozsądkowe podejście i jest przemiłą starszą panią, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
anemos Re: Polećcie dobrego neurologa dziecięcego 26.02.09, 12:25 Może późno ale lepiej póżno niż wcale W trójmieście jest dwóch neurologów którzy ZNAJĄ się na leczeniu padaczki. Dr Maćko-Trzpis z przychodni przyszpitalnej na Zaspie (rónież wizyty domowe) i dr Mazurkiewicz-Bełdzińska z AM - przyjmuje w Gdyni na Piłsudskiego. To jedyne dwie neurolożki z ogromną wiedzą i doświadczeniem, a na dodatek jako nieliczne stale się dokształcają. Reszta z dr Pienczkiem na czele niestety na własną odpowiedzialność : ( Odpowiedz Link Zgłoś
kameljanda linki 27.02.09, 11:45 Mamy sprawdzoną dr Srokę-Kozakiewicz. Jeśli szukasz informacji to zajrzyj też: bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=38084 =>Nadwiślańskie Stowarzyszenie Piast, warto zajrzeć, bardzo aktywne i pomocne stowarzyszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
agawikk Re: Polećcie dobrego neurologa dziecięcego 20.03.09, 11:28 dziękuję za wszystkie informacje. Aktualnie moja teraz już 2- letnia córka nie ma niepokojących objawów ( jedynie złe EEG), jednak namiary mogą się przydać. Mam nadzieje, że jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś