draugdur Re: Myhyhyhy! :DDD 16.06.08, 21:33 I nawet sie nie odmeldowala... ;P to jak?mam to piwo otwierac? Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: Mozesz :D 16.06.08, 21:45 Bo ze mnie taki jakby kawałek galaretki wyleciał i nie wiem czy to Jaśnie Pan Czop czy nie, a ona na pewno by wiedziała, bo jest na czasie w temacie. Ale może już możecie szampana otwierać, ja zjadłam na tę cześć lody! Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 O! 16.06.08, 21:49 Ja tez mam lody. Ide po nie. A jesli galareta, to kawalek czopa. Aczkolwiek bardziej by to glutem nazwala. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: O! 16.06.08, 23:26 a te o glutach cicha wcielo, ona pisala ze do szpitala miala sie zglosic. wiec chyba wyparla. jakies 3 dni temu miala nieregularne skurcze wiec chyba juz po ptokach i zaraz sie zglosi a ja mam ochote na piwo to wcisne mezowi flaszke i sobie lyka odleje na pochybel! Odpowiedz Link Zgłoś
cicha_mysz Urodziłam! 17.06.08, 16:33 Jesteśmy już w domu, właśnie przyjechałiśmy. Nie mam siły teraz na opisy, ale obiecuję dotrzymać forumowej tradycji i zdać relacje. Uff... Ciesze sie, że juz po wszystkim. Witek jest śliczny, jak się nauczę to dodam zdjęcie 56 cm i 3860 -nie taka kruszyna. mocno się zdziwiliśmy jak wyszedł, bo jakoś trudno nam było uwierzyć, że się w moim brzuchu zmieścił.Czarne włoski ma. Fajny jest Dzięki dziewczęta za wsparcie i pamięć i pozdrawiam was serdecznie. no i oczywiści flaszka! Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl NO!!!!!!!!!!!!!! 17.06.08, 16:55 To wymaga oddzielnego watku!! Tak nakazuje tradycja!! A tak wogóle to OGROMNIASTE garulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Wlasnie... 17.06.08, 17:08 Juz zalozylam osobny, bo nie godzi sie tak bez echa. Odpowiedz Link Zgłoś