forumowicz_pospolity 28.07.08, 20:07 co wy na to?;) jak nic to napiszcie jak tam u was z upałami i czy też są sakramenckie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeela Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 20:49 Nawet w Belfaście dziśn nie pada i gorąc całe 25 stopni :-) Ale liczyłam, cholera, na jakieś intelektualne teksty oraz historyczne wzmianki. Nieładnie tak mnie zwodzić! W związku z tym strzelam focha i udaję się na przyjmowanie gości płci wyłącznie żeńskiej. Ma dziś babskie party, zawierające w sobie przyrządzanie i picie kruszonu, plotkowanie o męskich penisach i zachowaniach, oraz bitwy na poduszki w samej bieliźnie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 21:19 eeela napisała: > Nawet w Belfaście dziśn nie pada i gorąc całe 25 stopni :-) > > Ale liczyłam, cholera, na jakieś intelektualne teksty oraz historyczne wzmianki > . o masz!:) nie wiem, nie znam sie strzelam ze pewnie kobieta była ujmowana przez pryzmat rewolucji i tam przypadała jej ważka w swej pomocniczości rola wspomagania czynem i słowem zaangażowanych propagandysto-organizatoro-agitatorów:) upały spowodowały odparowanie mi zawartosci puszki mózgowej > Nieładnie tak mnie zwodzić! > > W związku z tym strzelam focha i udaję się na przyjmowanie gości płci wyłącznie > żeńskiej. Ma dziś babskie party, zawierające w sobie przyrządzanie i picie > kruszonu, plotkowanie o męskich penisach i zachowaniach, oraz bitwy na poduszki > w samej bieliźnie ;-P > > moje marzenie, wkręcić sie na krzywy ryj na taka impre:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 21:21 > moje marzenie, wkręcić sie na krzywy ryj na taka impre:)) > Ha! Wiem. Wielu panów już czyniło starania, żeby się wkręcić. Wymiękają przy warunku, że należy mieć ogolone nogi i założyć pończoszki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 21:27 eeela napisała: > > > moje marzenie, wkręcić sie na krzywy ryj na taka impre:)) > > > > Ha! Wiem. Wielu panów już czyniło starania, żeby się wkręcić. Wymiękają przy > warunku, że należy mieć ogolone nogi i założyć pończoszki ;-) > > odpada!:) raz kiedyś w życiu sobie nogi ogoliłem i nigdy więcej eksperymentów nie wiem też co tow Mao by powiedział na ponczoszki na męskich nogach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 21:40 no proszę, a my musimy w kółko... co? trudno się goli nogi towarzyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 21:48 kochanica-francuza napisała: > no proszę, a my musimy w kółko... > > co? trudno się goli nogi towarzyszu? łatwo towarzyszko ale męskie ładniej wyglądają owłosione, są wtedy męskie per se:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 21:54 > > łatwo towarzyszko ale męskie ładniej wyglądają owłosione, są wtedy męskie per s > e:) > > łatwo towarzyszu? coś towarzysz oszukiwał i do kolan tylko ogolił a trzeba do pachwin czy ładniej? to zależy od ilości i długości kudłów. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 22:00 kochanica-francuza napisała: > > > > > łatwo towarzyszko ale męskie ładniej wyglądają owłosione, są wtedy męskie > per s > > e:) > > > > > łatwo towarzyszu? coś towarzysz oszukiwał i do kolan tylko ogolił > > a trzeba do pachwin > juz nie pamietam, chyba po całosci jechałem ale to dawno było, człowiek był młody głupi i ekperymentował niepotrzebnie > czy ładniej? to zależy od ilości i długości kudłów. ilość jest programowana przez matke nature, zazwyczaj wysypywane jest tyle włosia żeby kobity mogły wydać z siebie przedłuzone "mrrrrauuu":) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 22:02 > > ilość jest programowana przez matke nature, zazwyczaj wysypywane jest tyle > włosia żeby kobity mogły wydać z siebie przedłuzone "mrrrrauuu":) jakie zazwyczaj? jedni mają, drudzy nie mają, a trzeci wyglądają jak miniatura King Konga Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 22:04 kochanica-francuza napisała: > > > > > ilość jest programowana przez matke nature, zazwyczaj wysypywane jest tyl > e > > włosia żeby kobity mogły wydać z siebie przedłuzone "mrrrrauuu":) > > jakie zazwyczaj? > > jedni mają, drudzy nie mają, a trzeci wyglądają jak miniatura King Konga według moich obserwacji wiekszosc ma tyle ile trzeba, nie za duzo nie za mało - ci bez i z nadmiarem to margines Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 21:10 to chyba pierwszy wątek na FK mieszczący się w tematyce! gratuluję Towarzyszu, gdyby moderatorzy wściekli się jeszcze bardziej to on jeden by się ostał Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 28.07.08, 21:23 Mao doprowadził do zrównania statusu kobiet i mężczyzn w Chinach. Odpowiedz Link Zgłoś
aszel666 [...] 28.07.08, 21:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 29.07.08, 16:53 Opowiesz o tym coś więcej? Zaciekawiło mnie to? Popierasz Mao? :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Kobieta w tekstach towarzysza Mao 29.07.08, 18:22 Ja chcę do zimnych krajów albo nad morze. :) Upiornie duszno jest. Odpowiedz Link Zgłoś