Dodaj do ulubionych

messjo, chyba się nie obrazisz, ale.............

19.10.03, 19:28
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=8584506&a=8584506
...skarbie, pozwoliłem napisać do ciebie, pani ma problem.
może jej pomożesz, hehehehehe:))))))))))))
Obserwuj wątek
    • slodki_pierdzioszek Re: messju, pomożesz pani? 19.10.03, 21:20
      cio?:))))))))))))))
      i napisz jak załatwiłas Sajmonowi wjazd do UK?
      • messja detektyw pierdzioch-kojak w martwym punkcie:) 19.10.03, 22:43
        slodki_pierdzioszek napisał:

> cio?:))))))))))))))
        > i napisz jak załatwiłas Sajmonowi wjazd do UK?

nie wiem. przeciez juz mi udowodniles, ze mieszkam w Polsce, wiec jak moge z
        Polski zalatwic jakiemukolwiek Sajmonowi wyjazd do UK?:)
        ale licze, ze sie dowiem. masz taka bogata wyobraznie:)))
        czkeam na dalsze etapu sledztwa w moje sprawie. czy moge zamieszkac teraz w
        jakims egzotycznym kraju i opalajac sie na chamaku popijac drink z parasolka?
        please:)
        • jmx Re: detektyw pierdzioch-kojak w martwym punkcie:) 20.10.03, 02:48

Myślę, że opalanie się na chama(ku) może być niebezpieczne...
          Polecałabym ze swej strony lerzak ;-)
          • messja jego wredna sekretarka sie odezwala:PPP 20.10.03, 10:24
            jmx napisała:

>
            > Myślę, że opalanie się na chama(ku) może być niebezpieczne...
            > Polecałabym ze swej strony lerzak ;-)
            >

ja natomiast jestem pewna, ze nie potrzebnie na chama(ku) wtracasz sie w moje
            marzenia:)
            brakuje ci wlasnych?zglos sie do zucinskiego!
            • slodki_pierdzioszek Re: messju, ale ty jesteś rąbnięta.... 20.10.03, 14:30
              jeśli chcesz to ci powiem, ze miałem na myśli Szymona, czyli tzw. .......,
              twojego chłopaka:))) czy już nie?:))))

twoja ostra reakcja na to co napisałem, świadczy o tym, ze nerwy masz
              nadwyrężone, ciekawe dlaczego, cio?:)))
              • messja detektyw kojak i nowe rewelacje:PPPPPP 20.10.03, 15:51

> jeśli chcesz to ci powiem, ze miałem na myśli Szymona, czyli tzw. .......,
                > twojego chłopaka:))) czy już nie?:))))

dziekuje, ze mi powiedziales. widze, ze nie tylko to gdzie mieszkam, moj
                wyglad, ale i to jak moj chlopak ma na imie bardzo cie interesuje:))))))))
                nawidoczniej masz na mom punkcie obsesje, skoro sie mna tak bardzo zajmujesz.
                a co na to lekarz?:PPPPP
                >
                > twoja ostra reakcja na to co napisałem,

zaraz "ostra reakcja":) przeciez tylko zapytalam grzecznie, jak mieszkajac w
                Polsce moge komus zalatwic pobyt w UK. szkoda, ze nadal tego nie umiesz mi
                wyjasnic. a moze zmieniles nagle zdanie co do tego gdzie mieszkam?
                no powiedz gdzie teraz mieszkam i dlaczego? please!:)
                • slodki_pierdzioszek Re: zagubiona messja..... 20.10.03, 20:14
                  messja napisała:

> dziekuje, ze mi powiedziales. widze, ze nie tylko to gdzie mieszkam, moj
                  > wyglad, ale i to jak moj chlopak ma na imie bardzo cie interesuje:))))))))
                  bardzo rozwinęłaś pare moich skromnych słów, widać, że Szymon jest aktualny.
                  Może więcej nam o nim napiszesz?:))))) dalej ma ten sam nick?

> nawidoczniej masz na mom punkcie obsesje, skoro sie mna tak bardzo zajmujesz.
                  nie, chce jedynie ci pokazać, ze cie znam. dość zaprzeczenień samej sobie,
                  najpierw mówisz, ze opis nie twój, a teraz, że tyle wiem o tobie.

> zaraz "ostra reakcja":) przeciez tylko zapytalam grzecznie, jak mieszkajac w
                  > Polsce moge komus zalatwic pobyt w UK. szkoda, ze nadal tego nie umiesz mi
                  > wyjasnic. a moze zmieniles nagle zdanie co do tego gdzie mieszkam?
                  > no powiedz gdzie teraz mieszkam i dlaczego? please!:)
                  nie skarbie, ja zdania nie zmieniłem. to ty zaczynasz powątpiewać w to, gdzie
                  mieszkasz i co możesz:))))
                  • messja zagubiony m2.wsrod "materialow dowodow":P 20.10.03, 20:41

> messja napisała:
                    > )
                    > bardzo rozwinęłaś pare moich skromnych słów, widać, że Szymon jest aktualny.

nie wiem skad wniosek, ze wogole "szymon"? jeszcze przed chwila byl
                    chyba "sajmon"?:)
                    ale dobra, jesli naprawde chcesz wiedziec, to moj chlopak ma na imie: mariusz.
                    i byl kiedys swietnym sportowcem, skakal na skakance na dlugie dystanse, zdobyl
                    wiele medali, zasluzyl sie dla Polski, calego swiata, a przede wszystkim dla
                    forum. szcegolne jego zaslugi zostaly docenione na ft, gdzie stal sie filarem
                    po tym ja zjednoczyl wszystkich pod sztandarem "viking". po tym jak juz pokonal
                    wszystkich swoich "wrogow" na ft, przeniosl sie tutaj, zreszta zawsze za mna
                    bardzo tesknil:))))
                    > Może więcej nam o nim napiszesz?:))))) dalej ma ten sam nick?

nie teraz ma duzo... hmmmm pierdzacy:PPPPPPPPPPPPPPP
                    >
                    > > nawidoczniej masz na mom punkcie obsesje, skoro sie mna tak bardzo zajmuje
                    > sz.
                    > nie, chce jedynie ci pokazać, ze cie znam.

wiem, szczegolnie jak sie okazalo, ze mieszkam w Polsce i nosze szkla
                    kontaktowe, zorientowalam sie, ze "na swoj sposob" znasz mnie lepiej ode mnie i
                    postanowilam nie zaprzeczac, szczegolnie przy tak bogatych dowodach
                    obciazajacych:PPPPPPPP

dość zaprzeczenień samej sobie,
                    > najpierw mówisz, ze opis nie twój, a teraz, że tyle wiem o tobie.
                    >
                    bo twoj opis roznil sie od opisu kohanka. zreszta o co ta awantura? przeciez
                    juz sie zgodzilam, ze mieszkam niedaleko Kutna, w Zabrzu, nosze szkla
                    kontaktowe i czapke zawiadowcy. to juz wszystko mam potwierdzac? przeciez sam
                    mowiles, ze tylko sobie jaja robisz. skad mam wiedziec teraz kiedy mowisz o
                    mnie prawde, a kiedy zzartujesz?:PPPPPPPPPPPP

>
                    > > nie skarbie, ja zdania nie zmieniłem. to ty zaczynasz powątpiewać w to,
                    gdzie
                    > mieszkasz i co możesz:))))

faktycznie. ale tylko dlatego, ze nie chcesz mi wyjasnic, jak to mozliwe, ze
                    mam nagle takie wspaniale mozliwisci. to co? jak bedzie? nie powiesz? a szkoda:
                    (((((((((((( zawsze chcialam miec kolosalne koneksje, albo byc cudotworca:)))))
                    • slodki_pierdzioszek Re: o messji co straciła fason............ 20.10.03, 21:03
                      co za wypracowanie, no nie spodziewałem się :)))
                      messju, Zabrze, Kutno, i czapke zawiadowcy sama wymyśliłaś, więc nie wkładaj w
                      moje usta czegoś, czego nie powiedziałem.
                      dość tego. nie mam zamiaru dłużej niczego udowadniać, starzy uczestnicy forum i
                      tak wiedzą jak jest.
                      dla nowych - twoje zacietrzewienie jest już dostatecznym powodem by ci nie
                      ufać, a przynajmniej wzbudza to u nich podejrzliwość.
                      oczywiście, prośba o pomoc dla pani była tylko pretekstem by wykazac twoje
                      zakłamanie i śmieszność.
                      na zakończenie dodam, że na następne twoje zaczepliwe posty nie odpiszę
                      (tutaj), będę stale kopiować ten adres.
                      koniec, mała kłamczuszko :))

jakie to dziwne, kiedy naprawdę byłaś w UK nigdy sie nie logowałaś, ci co nie
                      wierzą niech sprawdzą forum ok. 14 miesięcy wstecz i dalej.

• messja "o messji co straciła fason".hehehe:) 20.10.03, 21:16

> co za wypracowanie, no nie spodziewałem się :)))
                        > messju, Zabrze, Kutno, i czapke zawiadowcy sama wymyśliłaś, więc nie wkładaj
                        w
                        >
                        > moje usta czegoś, czego nie powiedziałem.

o wypraszam sobie bardzo! sam powiedziales, ze na trasie kolejowej na kutno. i
                        co? zle, ze podtrzymuje twoja wersje? jestes naprawde niewdzieczny. przeciez
                        staralam sie pomoc w sledztwie:((((((((((

> dość tego. nie mam zamiaru dłużej niczego udowadniać, starzy uczestnicy forum
                        i
                        >
                        > tak wiedzą jak jest.

pewno, ze wiedza, dlatego nie pomagaja ci w sledztwie:PPPPPPPPPPPP

> dla nowych - twoje zacietrzewienie jest już dostatecznym powodem by ci nie
                        > ufać, a przynajmniej wzbudza to u nich podejrzliwość.

wlasnie! tez to zauwazyles? wlasnie zaczynalam sie zastanawiac dlaczego moge
                        tylk na ciebie liczyc i na twoje zaufanie, a wszyscy nowi, od razu z
                        watpliwosciami, co do tego gdzie mieszkam, na mnie sie rzucaja:)))))))

> oczywiście, prośba o pomoc dla pani była tylko pretekstem by wykazac twoje
                        > zakłamanie i śmieszność.

i patrz jak ci sie udalo! wszyscy polozylismy sie na podloge z wrazenia:)

> na zakończenie dodam, że na następne twoje zaczepliwe posty nie odpiszę
                        > (tutaj), będę stale kopiować ten adres.

ojej, to ja sie wlamalam na twoje konto i zalozylam ten watek skierowany do
                        mnie? patrz jaka jestem przebiegla:)

> koniec, mała kłamczuszko :))

wlasnie, o "prawdomowny"!:)
                        >
                        >
                        > jakie to dziwne, kiedy naprawdę byłaś w UK nigdy sie nie logowałaś, ci co nie
                        > wierzą niech sprawdzą forum ok. 14 miesięcy wstecz i dalej.
                        >

wtedy tez tak naprawde nie bylam w UK. prosilam koleznake, zeby za mnie
                        wysylala posty:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                        ale nie spodziewlam, sie, ze na podstawie tego, iz sie loguje wukryjesz z tak
                        dokladnoscia gdzie mieszkam, jak wygladam, itp. itd.
                        no i nadal nie wiem jak bedac w Polsce zalatwilam "sajmonowi" przyjazd do UK i
                        po co? ktos ma jakis pomysl?:)
                        • slodki_pierdzioszek Re: o messji co straciła fason... 20.10.03, 21:23
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8593231&a=8611864
                          • messja "o messji co straciła fason" hehehehe:))))) 20.10.03, 22:08

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8593231&a=8611864

to ja od tej chwili, tez bede ci dawal ten link, skoro nie chcesz mi
                            odpowiedziec na moje pytanie, dobrze?:)))
                            • slodki_pierdzioszek Re: "o messji co straciła fason" hehehehe:))))) 20.10.03, 22:11
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8593231&a=8611864
                              • messja Re: "o messji co straciła fason" hehehehe:))))) 23.10.03, 00:50

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8593231&a=8611864

wydajesz mi sie duzo inteligentniejszy kiedy tylko wklejasz linki. mysle, ze
                                odtad powinnienes sie do tego ograniczyc:P
                                • slodki_pierdzioszek Re: o messji co straciła fason:))))) 23.10.03, 14:39
                                  Re: o messji co straciła fason............
                                  Autor: slodki_pierdzioszek
                                  Data: 20.10.2003 21:03 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
                                  co za wypracowanie, no nie spodziewałem się :)))
                                  messju, Zabrze, Kutno, i czapke zawiadowcy sama wymyśliłaś, więc nie wkładaj w
                                  moje usta czegoś, czego nie powiedziałem.
                                  dość tego. nie mam zamiaru dłużej niczego udowadniać, starzy uczestnicy forum i
                                  tak wiedzą jak jest.
                                  dla nowych - twoje zacietrzewienie jest już dostatecznym powodem by ci nie
                                  ufać, a przynajmniej wzbudza to u nich podejrzliwość.
                                  oczywiście, prośba o pomoc dla pani była tylko pretekstem by wykazac twoje
                                  zakłamanie i śmieszność.
                                  na zakończenie dodam, że na następne twoje zaczepliwe posty nie odpiszę
                                  (tutaj), będę stale kopiować ten adres.
                                  koniec, mała kłamczuszko :))

jakie to dziwne, kiedy naprawdę byłaś w UK nigdy sie nie logowałaś, ci co nie
                                  wierzą niech sprawdzą forum ok. 14 miesięcy wstecz i dalej.
        • Gość: zahedan znuf błont ortograficzny byc missju IP: *.protonet.pl 23.10.03, 00:11
          nieeeeeeeeeeeeeee.od "chamaka" "lerzanka" wygodniejsza być-wtedy można
          wygodnie leżec i słownik ortograficzna studiować
          • messja w stylu zahedanka:PPPPPPPPPP 23.10.03, 00:13
            Gość portalu: zahedan napisał(a):

> nieeeeeeeeeeeeeee.od "chamaka" "lerzanka" wygodniejsza być-wtedy można
            > wygodnie leżec i słownik ortograficzna studiować

spadaj krowo!
            • Gość: zahedan Re: w stylu zahedanka:PPPPPPPPPP IP: *.protonet.pl 23.10.03, 00:19
              messja napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
              >
              > > nieeeeeeeeeeeeeee.od "chamaka" "lerzanka" wygodniejsza być-wtedy można
              > > wygodnie leżec i słownik ortograficzna studiować
              >
              > spadaj krowo!
              ty juz mówic sama do siebie?
              dziwna objaw ale to sie czasem zdarzac
              • messja Re: w stylu zahedanka:PPPPPPPPPP 23.10.03, 00:22
                > ty juz mówic sama do siebie?
                > dziwna objaw ale to sie czasem zdarzac

spadaj krowo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka