czarnulkaxxx 08.01.06, 19:28 Czesc mam 27lat(atrakcyjna brunetka) szukam fajnych ludzi ,kogos bliskiego,przyjaciol.Najlepiej warszawa i okolice.Pozdrawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 16:10 Witam Czarnulko, wal smialo na pm. z dzika ochota poklikam z kims o rok mlodszym. W koncu ktos w moim przedziale wiekowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
babonetka Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 16:24 O!...dziwne ale to również i mój przedział wiekowy :D Jeśli nie jest to z założenia post matrymonialny, to ja też chętnie poklikam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:02 O jak milo :) ja tam nie wiem czy matrymonialny, ale spotkac sie to mila rzecz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:11 Babonetka Ty tez cos napisz ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:10 Spudboy napisz cos o sobie ,kim jestes,co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:18 Mam 27 lat, calkowicie niezalezny, pracujacy, wyzsze wyksztalcenie. Spontaniczny, wiecznie usmiechniety, bardzo ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi, jak kocham to do konca, potrafie wybaczac ale w stosunku do siebie jestem bardzo surowy, podobno mam zadatki na pedanta ;). Co do wygladu no coz, 180 cm. wzrostu, ciemny blondyn jakies 75kg wagi. Teraz Twoja kolej ;> Nie mamy chyba nic do stracenia... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:21 WoW super tego szukam(obys prawdw mowil) Wiec ja 27 lat ,171cm,szczupla brunetka,atrakcyjna,nie zalezna.Duzo podrozuje Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:24 Jakies oczekiwania ? wady ? domowka czy klub ? piwo czy wino ? ksiazka czy film ? we dwoje w domu czy ze zanjomymi w klubie ? leniwa niedziela czy niedziela na rowerze ? ech wiele jeszcze mam takich pytan... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:29 Jeju jeju.Wiec moze na poczotek we dwoje np .kawiarnia,kino.Ale moze najpierw popiszemy .Czego oczekuje-wyjdzie samo w trakcie moze przyjaciela,kogos bliskiego ,moze milosci(ale do tego to jeszcze dojdziemy)Szukam kogos szczegolnego o dobrym sercu Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:37 Wybacz ale pytania same cisna sie na usta/palce... lubie sluchac, odkrywac jak bym czytal ksiazke i z kazdym slowem odkrywal jej nowe rozdzialy. Piszesz, ze podrozujesz, zobowiazujaca praca, czy spelniasz marzenia ? Jeansy i bluza czy kanty i koszula ? Musze Ci sie przyznac, jak kazdy facet mam cos z chlopca, to wychodzi czasami w najmniej oczekiwanym momencie, do tego spontanicznosc sprawia, ze zaczynam spiewac w tramwaju albo nosic Cie przewieszona na ramieniu podczas spaceru ;) Ufam ludzia, moje serce jest otwarte dla wszystkich ale tylko jedna osoba moze w nim zagoscic na dobre. Czy jest dobre i cieple - nie wiem... Moze Ty mi kiedys powiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:45 Mam nadzieje,ze jestes Taki jak piszesz .Strasznie chce w to wierzyc.Ja jestem z regoly nie ufna moze dlatego ,ze zawiodlam sie na wielu bliskich mi ludziach.A co do moich podrozy-to w wiekszosci praca.Pewnie jak Ci napisze jaka to praca to mnie wysmiejesz a wiec bawie sie juz od kilku lat w modelke i chyba dobrze mi to idzie i bardzo duzo podrozuje-japonnia.paryz,londyn.Ale juz jestem tym strasznie zmeczona i teraz sporo wyjezdzam prywatnie(wakacje).Wlasnie lece za tydzien na wyspy Karaibskie.I nie pomysl ze jestem jakos zadufano w sobie modeleczko bo wcale taka nie jestem (moze kiedys sie przekonasz) niby mam kolorowe zycie ale tak naprawde samotne i smutne.Mam studia moze od pazdziernika zaczne nastepne.I tak wygloda moje zycie......... Odpowiedz Link Zgłoś
babonetka Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:54 :)))... i wyszedł jednak wątek matrymonialny :)) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:56 hej nie przeszkadzasz........ Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:01 To co napisalem jest szczera prawda, ale zauwaz, ze nie kochamy ludzi za ich zalety. Kochamy pomimo a nie dlaczegos... Ja od niedawna 'rozwinalem skrzydla' pierwsze mieszkanie, pierwsza praca za godziwe pieniadze i wlasnie poczulem, ze mimo tych 'niby' sukcesow odczuwam pustke. Brakuje bratniej duszy ktora wyslucha o mioch malych zwyciestwach i zmobilizuje do dalszego dzialania. Kogos kogo bede sluchal i cieszyl sie wraz z nia. Niestety typem belmondo nie jestem, wole spodnie z kieszeniami i arafatke od kantow i lakierkow. Praca troche mnie ogranicza, wracam poznym wieczorem i mysle "zeby ten tydzien jak najszybciej sie skonczyl" Nie mam 'kaloryfera' na brzuchu, umiesnionego ciala i kondycji jak maratonczyk, pale, lubie czasami wypic i bywam marudny. Tak, ze widzisz sama, gdyby tylko czlowiek sugerowal sie samymi zaletami, kazdy byl by idealny i cudowny. To bylo by straszne, zanudzil bym sie na smierc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:04 ha ha ha fajnie .Ciesze sie ,ze jestes normalny (malo takich ludzi).A na czym polega Twoia praca?? Jesli wolno spytac. I dobrz ,ze masz normalno klate(nie nawidze miesniakow) Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:10 Jestem managerem w dziale helpdesk w norweskiej firmie zajmujacej sie systemami teleinformatycznymi stacji paliw. Wiem wiem, malo mowiace ;) z wyksztalcenia jestem informatykiem (o zgrozo) Na szczescie postanowilem w tym roku zrobic odskocznie od tego i zrobic drugi fakultet, problem w tym, ze nie wiem jeszcze gdzie i co ;) A Ty dlugo zamierzasz jeszcze spedzic na wybiegu ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:24 To bardzo interesujoco masz prace.Ja jeszcze niewiem.Najchetniej to juz bym skonczyla ale wiesz jak jest chodzi o pieniodze a to so dobre finanse.Praktycznie dorobilam sie wlasnego mneszkania ,auta.Ale zycie toczy sie codziennie.Mam kilka propozycji zmiany pracy czasem tez jestem tlumaczem -to takie dodatkowe zajecie.Gleboko sie zastanawiam moze jeszcze rok moze mniej.To zalezy od wielu spraw.Moze sie zakocham w najblizszym czasie np.(HAHA) Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:26 No czas sprzyja ku temu. Nowy rok, nowe postanowienia... a wlasnie, jak tam bilans strat i zyskow po 2005. Co na plusie a co na minusie ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:35 No plusy ? to napewno praca nowe mnieszkanie ,poznanie kultury i zwyczajow wilu kraiow.A straty napewno ogromne zmarla jedyna bliska mi osoba moja mama mnala 50 lat(rak)i nie moge sie z tym pogodzic i nigdy sie nie pogodze(Sory,ze smuce) Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:43 Przykro mi... niestety taka jest kolej rzeczy i niestety nie mamy na to wplywu. Wybacz, ze pytam ale dla mnie to jest troche dziwne; inteligentna i piekna kobieta, szuka na sieci bratniej duszy, czyzby nie bylo kogos kto przykul Twojej uwagi w normalnych kontaktach ? Wiem, ze tu latwiej sie otwozyc i pisac o tym co boli i smuci, cieszy i daje nadzieje; ale przeciez kota w worku sie nie kupuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:53 Wiem ja to samo pytanie chcialam Ci zadac .Niewiem dlaczego wlasnie tu.W normalnym swiecie chyba mi nie wychodzi,zawiodlam sie na tylu bliskich mi ludzi.Wiele kolezanek odwrocilo sie bo mam moze wiecej od ich bo so glupio zazdrosne i nie szczere.TYm bardziej, ze sporo mnie nie bylo i trodno pielegnowac moze to bylo .Mnialam chlopaka ale tez nie wyszlo ,bylismy sporo ze sobo chcial wiele a tak malo dawaj z siebie mnialam poprostu dosc.Ale moze o tym innym razem Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 21:02 Rozumiem Cie doskonale, mialem podobne problemy z tym, ze ja wybieralem za mlode kobiety, ktore raczej nie oczekiwaly od zycia tego samego co ja. Swoja droga zastanawiajace jest to, ze dwoje zupelnie obcych sobie ludzi nie znajacych sie w ogole, spedza ze soba kilka h, klikajac o sprawach ktorych w normalnych okolicznosciach nie byli by w stanie powiedziec sobie osobiscie. Czyzby magia internetu, czy poprostu tak bardzo brakuje nam ciepla drugiej osoby ? a moze to strach przed rzeczywistoscia i pewnie nigdy sie nie spotkamy bo konfrontacja mogla by zburzyc nam nasze wyobraznie o sobie ? Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 21:08 Dlaczego tak myslisz ,ze sie nie spotkamy.??!!Nie widze przeszkod .Ale narazie jest milo popisac.Ciesze sie,ze Cie poznalam. Tak bardzo nie chcialabym sie zawiesc.Ja z nikim nie koresponduje na necie (kiedys pisakam z jakims chlopakiem ale jakims psychikiem sie okazal )i dlugo balam sie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 21:16 Wlasnie o to mi chodzi, o zderzenie rzeczywistosci z naszymi wyobrazeniami. No ale jesli nie zaryzykujemy, nie bedziemy wiedzieli ;) Powtorze sie: Nie mamy nic do stracenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:30 A czy mozesz mi podac swoje imie??????? I z kod jestes????? Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:24 Mam na imie Artur, mieszkam w warszawie w srodmiesciu. Mam piekny widok na palac kultury (dla niektorych moze i nie piekny;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:46 A ja mam na imie Gabi i mnieszkam 20km od wawy w pieknym domu z widokiem na lasy Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:49 Z ogrodkiem i tarasem, cisza i spokojem z hustawka dla dwojga ? ech pozazdroscic... Bardzo mi milo Gabi, zawsze do uslug :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 20:56 hahah- Lawka dla dwojga tez jest jagbys zgadl.......... Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 21:03 To nie jest prawda, to sie nie dzieje naprawde, uszczypnij mnie hehehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 21:09 Wlasnie Cie uszczypnelam hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 21:04 Bede konczyla powolutku.Mam troszke obowiozkow domowych(pranie,prasowanie) a caly dzien przelezalam.Bardzo milo mi sie z Tobo Artur rozmawialo.Jutro bede ok 19stej na necie wiec jak bedziesz mnial ochote porozmawiac albo posluchac (poczytac) mego marudzenia to zapraszam.Bedzia mi milo.Zycze milego wieczoru .Pozdrawim. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 21:07 Mnie rowniez bylo milo :) Postaram sie byc, lubie czytac jak piszesz (ciekawe czy sluchanie tez by mi tak dobrze szlo;)) Pozdrawiam i zycze milego wieczora, niech usmiech zagosci na Twojej twarzy jutro rano jak otwozysz oczka. Buzka :)* Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 21:10 Buziaki serdeczne.Kolorowych snow .;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 10.01.06, 18:35 Witam .Czy zastalam dzis kogos???? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:20 hej hej niech ktos sie odezwie ,umieram z nudow....... Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:22 Pisze do Ciebie, odswiezaj szybciej i patrz uwaznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:23 Wiem ,wiem juz Cie widze Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 10.01.06, 19:11 hej hej Artur jestes?????? Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 10.01.06, 22:42 Wybacz, ale nie moglem wczesniej. Skrobnij cos na meila bo chyba jutro tez nie bedzie mnie. Ja tez postaram sie cos napisac z pracy. Pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 11.01.06, 08:10 ok napisze na meila Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 11.01.06, 08:14 Hej tylko podaj mi meila????pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spudboy Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 11.01.06, 09:07 Witam, jestes moze ? Ech, chyba znowu sie miniemy... spudboy@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 12.01.06, 18:07 hej wyslalam meila ....... Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 12.01.06, 19:39 czarnulkaxxx napisała: > hej wyslalam meila ....... mAila... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaxxx Re: Szukam kogos bliskiego!!!!! 09.01.06, 19:09 Hej ,witam.Milo,ze ktos sie odezwal Odpowiedz Link Zgłoś