Dodaj do ulubionych

Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć nowe

12.11.03, 22:00
wątki tutaj właśnie, wolą tworzyć je na Auto-Moto? Mówię o Elwoodzie i
Krakusie. I dlaczego zadają mi głupie pytania?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=9049105&a=9049261
I snują debilne hipotezy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=9048581&a=9049170
Obserwuj wątek
    • krakus.mp Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 22:10
      A dlaczego na starym forum występujesz jako gość?
      Dlaczego poziom twoich wątków spadł i dlaczego zadajesz prowokacyjne pytania?
      • greenblack Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 22:12
        Panie mądry bardzo inaczej, ten niezalogowany to nie ja. Może jednak odpowiesz
        na pytania. Sherlock mówi, że tako rzecze savoir-vivre, a to ponoć elytarne
        forum.
        • krakus.mp Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 22:17
          greenblack napisał:

> Panie mądry bardzo inaczej, ten niezalogowany to nie ja. Może jednak
          odpowiesz
          > na pytania. Sherlock mówi, że tako rzecze savoir-vivre, a to ponoć elytarne
          > forum.

Jak chodzi o moje posty na starym forum,to nie przypominam sobie ,aby nie można
          było na nim pisać!
          Zakładam je tam i tu,zależnie od kaprysu.
          A co do idiotycznego pytania,to zadałem je bo wiedziałem że ten gość greenblack
          to nie Ty.Coś jeszcze chcesz wiedzieć?
    • sherlock_holmes Re: Dlaczego byly admin forum... 12.11.03, 22:22
      Dlaczego Greenblack zamiast siedziec miedzy swoimi malpami sieje ferment na
      cudzym forum? czyzby forma zemsty?
    • mr.elwood Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 22:54
      Dlaczego nie podales linka do watku ktory ja zalozylem ? Bo ja sobie takiego
      nie przypominam...
      Hipoteza nie jest debilna tylko uzasadniona. Nie wszyscy jestesmy tak
      nieomylni jak Ty...
      • mr.elwood Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 22:54
        BTW - nie jestem adminem.
        • greenblack Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 23:03
          mr.elwood napisał:

> BTW - nie jestem adminem.

O! Co się stało? Czystek politycznych ciąg dalszy? Czy podano Ci chociaż
          domniemany powód wykopania z szacownego grona?
          • mr.elwood Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 23:12
            Szczerze mowiac to nie wiem :-)
            • greenblack Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 23:38
              mr.elwood napisał:

> Szczerze mowiac to nie wiem :-)

No proszę. Czyż "usuwanie adminów bez konsultacji" nie było jednym z "zarzutów"
              mi stawianych?
            • sherlock_holmes Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 14.11.03, 09:34
              Masz w tej sprawie maila
          • sherlock_holmes Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 13.11.03, 22:56
            greenblack napisał:

> mr.elwood napisał:
            >
            > > BTW - nie jestem adminem.
            >
            > O! Co się stało? Czystek politycznych ciąg dalszy? Czy podano Ci chociaż
            > domniemany powód wykopania z szacownego grona?

Czyzby ptroblemy z pamiecia? Brak lecytyny? przeciez to ty pierwszy usunales
            Elwooda, zreszta nie jako jedynego admina. a teraz sam szczekasz, majac rece po
            lokcie w gownie - typowo polskie zachowanie-sam robi to samo,ale innym wytyka...
      • greenblack Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 23:00
        mr.elwood napisał:

> Dlaczego nie podales linka do watku ktory ja zalozylem ? Bo ja sobie takiego
        > nie przypominam...

Oto wątki założone przez Elwooda na Auto-Moto od czasu, gdy został Adminem
        Automobilu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=8468359&a=8468359
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=8702073&a=8702073
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=9021073&a=9021073

Żaden z nich nie ma swoich duplikatów na Automobilu. Co się stało? Brak
        zaufania co do poziomu meretorycznego Automobilu, którego jest Adminem (sic!)?
    • mapmuh Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 12.11.03, 23:22
      Panowie, co się tu dzieje?
      Kiedyś, nawet na starym Forum jakoś umiała się dogadać grupa sympatycznych życzliwych sobie osób, dziś - mimo powstania Forum Automobil - więcej jest wątków o niczym, dokuczania i niepotrzebnych kpin.
      Są ludzie, którzy na tyle mało wiedzą o samochodach, że mylą 125p z Xsarą, czy można odebrać im prawo do zadania pytania, czy powinni kupić Renault Megane, czy Subaru Legacy? Nie! Można wyjaśnić absurdalność pytania albo się nie wypowiadać, bo co to za honor nabijać się z kogoś zupełnie niezorientowanego?
      Stanąć naprzeciw znawcy i jemu wytknąć błędy, to jakieś wyzwanie, ale wyśmiać kobietę, bo Focus wygląda dla niej tak, jak Audi A4??
      I te docinki: GB jest niedobry, Admini piszą nie tam, gdzie trzeba - po co to wszystko? Patrzmy na świat Internetu z przymrużeniem oka, bądźmy wyrozumiali, atmosfera się oczyści i wszyscy będą mieli o jeden mały powód do uśmiechu więcej.
      Pozdrawiam Was serdecznie!
      • greenblack Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 13.11.03, 21:06
        mapmuh napisał:

> Panowie, co się tu dzieje?
        > Kiedyś, nawet na starym Forum jakoś umiała się dogadać grupa sympatycznych
        życz
        > liwych sobie osób, dziś - mimo powstania Forum Automobil - więcej jest wątków
        o
        > niczym, dokuczania i niepotrzebnych kpin.
        > Są ludzie, którzy na tyle mało wiedzą o samochodach, że mylą 125p z Xsarą,
        czy
        > można odebrać im prawo do zadania pytania, czy powinni kupić Renault Megane,
        cz
        > y Subaru Legacy? Nie! Można wyjaśnić absurdalność pytania albo się nie
        wypowiad
        > ać, bo co to za honor nabijać się z kogoś zupełnie niezorientowanego?
        > Stanąć naprzeciw znawcy i jemu wytknąć błędy, to jakieś wyzwanie, ale wyśmiać
        k
        > obietę, bo Focus wygląda dla niej tak, jak Audi A4??

Masz rację, zgadzam się. Natomiast nie zgadzałem się, by takie osoby decydowały
        o kształcie i zawartości Automobilu, to mnie wykopali.

Pozdrawiam
    • rumburaak Wielka Rewolucja Francuska 13.11.03, 00:06
      Jesteście jak Jaokobini.Najpierw obaliliście stary ustrój (czytaj stworzyliście
      nowe forum) a potem wieszacie się nawzajem......a Henio, Druid i reszta
      maniaków ze starego forum się śmieje......Pzdr
      • rumburaak Miało być "Jakobini".Sorki n/t 13.11.03, 00:08
      • martyynka Re: Wielka Rewolucja Francuska 16.11.03, 01:46
        Że tak powiem z klawiatury mi to wyjąłeś, Rumburaku.
        Nie miałam netu przez jakis czas, a tu zaszły takie zmiany. Na razie czytam
        wszystko po kolei, ale widzę, że przysłowiowe koryto nad rządem zalogowanych
        dusz, burzy krew. A druid się cieszy, oj cieszy....
    • x-darekk-x Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 13.11.03, 10:06
      Greenblack, Krakus i cala reszta. Czy wyscie oszaleli? Po co te pyskowki.
      Dajcie na luz po pograzycie i to forum.
      • greenblack Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 13.11.03, 21:03
        x-darekk-x napisał:

> Greenblack, Krakus i cala reszta. Czy wyscie oszaleli? Po co te pyskowki.
        > Dajcie na luz po pograzycie i to forum.

To Forum pogrążyły kręgi zbliżone do pewnej osoby. Po odsunięciu mnie od
        współwładzy miało być już dobrze, wesoło i tolerancyjnie, a jest, z nielicznymi
        wyjątkami, mdło i nudno. Dziw, że nie usunęli wątku o rozjechanym psie.

Pozdrawiam
        • x-darekk-x Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 14.11.03, 09:50

> To Forum pogrążyły kręgi zbliżone do pewnej osoby.

Chyba nie jestem w temacie, bo nie wiem o kim mowisz.
          Widac nie jestem "zwierze polityczne".
          • sherlock_holmes Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 14.11.03, 09:54
            Koledze GB chodzilo o kregi "zblizone" do mnie - GB obrazil pare osob, ktore
            zaprosilem tu na forum i nie poczuwa sie (nadal) do przeproszenia. Urazona duma
            superfachowca kaze mu teraz bluzgac, wyzywac nas od malp i stwierdzac
            autorytatywnie, ze szczekamy oraz ze moge uczyc swoje dzieci, nie jego.
            • x-darekk-x Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 14.11.03, 09:59
              okay, widac nie do konca znam temat.

ale jestem przekonany, ze juz wszystko sobie w tej kwestii wyjasniliscie i nie
              ma sensu dalej w tym grzebac. skonczcie temat nawet jesli nadal jestescie pewni
              tylko swoich racji. na forum jest miejsce i dla gb i dla sherlocka i dla mnie i
              dla wielu wielu innych. jak nie chcecie pisac o motoryzacji do siebie, to
              piszczie obok siebie i tyle.
    • bocian4 Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 13.11.03, 10:52
      Ten wątek to najlepszy dowod na to iz GB, zarzucajacy innym zaśmiecanie
      forum, jest najlepszym SPAM'iarzem.
      Stary, kontynuuj swoje kretyńskie wynurzenia na forum Telewizja a daj spokój
      innym.
      A co do kwestii logicznych - dlaczego zadajesz bytanie:
      "dlaczego zadają mi głupie pytania?"
      skoro twierdzisz dalej że gość który tworzy wątki o kolorach corolli i M5 to
      nie Ty?
      To w końcu Krakus zadawał "głupie pytania" Tobie czy nie Tobie? Jeśłi Tobie
      to mam kontr pytanie - dlaczego zakłądasz kretyńskie wątki? A jeśłi nie
      tobie - to mam inne pytanie - co ciebei to obchodzi?

A propozycja moja dla adminów tego forum jest taka że miano nie tolerować tu
      chamstwa - a GB pokazał go juz wiele razy wystarczajaco duzo. Przynajmniej jak
      dla mnie...
      • krakus.mp Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 13.11.03, 22:13
        bocian4 napisał:

> Ten wątek to najlepszy dowod na to iz GB, zarzucajacy innym zaśmiecanie
        > forum, jest najlepszym SPAM'iarzem.
        > Stary, kontynuuj swoje kretyńskie wynurzenia na forum Telewizja a daj spokój
        > innym.
        > A co do kwestii logicznych - dlaczego zadajesz bytanie:
        > "dlaczego zadają mi głupie pytania?"
        > skoro twierdzisz dalej że gość który tworzy wątki o kolorach corolli i M5 to
        > nie Ty?
        > To w końcu Krakus zadawał "głupie pytania" Tobie czy nie Tobie? Jeśłi Tobie
        > to mam kontr pytanie - dlaczego zakłądasz kretyńskie wątki? A jeśłi nie
        > tobie - to mam inne pytanie - co ciebei to obchodzi?
        >
        > A propozycja moja dla adminów tego forum jest taka że miano nie tolerować tu
        > chamstwa - a GB pokazał go juz wiele razy wystarczajaco duzo. Przynajmniej
        jak
        > dla mnie...

Witam.
        Pewna osoba (inteligentna poprawnie) uważa mnie za inteligentnego inaczej.
        Ale ta sama osoba zdaje się nie odpowiadać (odpowiadać na wybrane posty) na
        posty ukazujące jej inteligencję w innym świetle.
        Ciekawe,czy gość się zapętlił w swoich postach,czy posiada dwie osobowości?
        • niknejm Re: Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć no 13.11.03, 22:35
          krakus.mp napisał:

> Pewna osoba (inteligentna poprawnie) uważa mnie za inteligentnego inaczej.
          > Ale ta sama osoba zdaje się nie odpowiadać (odpowiadać na wybrane posty) na
          > posty ukazujące jej inteligencję w innym świetle.

GB uważa, że z faktami sie nie dyskutuje i jeśli nie odpisuje, znaczy, że się
          zgadza :-) Mnie tez to troche wkurza, bo jak mój interlokutor ma rację i
          potrafi mnie przekonac, to mu tą racje przyznaję...

Pzdr
          Niknejm
    • sandwich1 Re:Dlaczego Admini Automobilu zamiast tworzyć nowe 13.11.03, 11:47
      greenblack napisał:

> wątki tutaj właśnie, wolą tworzyć je na Auto-Moto?

Może tam jest ciekawiej i weselej?
    • allerhand Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 13.11.03, 21:56
      Panowie przygladając się treściom tego wątku, odnoszę
      nieodparte wrażenie, że czytam jakieś dzieło Orwella.
      Zgadzam się, że każda władza deprawuje, urząd cenzora też juz
      w naszym kraju wyginął (chociaż Wajs w Zetce ,,wmówił" redaktorom kilku
      prowincjonalnych gazet o obowiązku przesyłania materiałów do cenzury... ).
      Moje propozycje dla Tego forum:
      1. całkowita swoboda wypowiedzi prezentowania własnych poglądów,
      (pod warunkiem, że nie naruszają one czci i godności innych osób)
      2. zezwolenie na umieszczanie wątków nie związanych ściśle stricto z
      motoryzacją, w końcu nie samą nią żyjemy a czasami przyjemnie podyskutować
      na inne tematy między ,,znanymi sobie " osobami,
      3. ograniczenie kompetencji dla admin.
      4. wzajemne poszanowanie cudzych poglądów i odrobina życzliwości dla otoczenia.

To chyba byłyby najważniejsze założenia- I co Wy na to ?

pozdr.

allerhand
      • krakus.mp Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 13.11.03, 22:19
        allerhand napisała:

> Panowie przygladając się treściom tego wątku, odnoszę
        > nieodparte wrażenie, że czytam jakieś dzieło Orwella.
        > Zgadzam się, że każda władza deprawuje, urząd cenzora też juz
        > w naszym kraju wyginął (chociaż Wajs w Zetce ,,wmówił" redaktorom kilku
        > prowincjonalnych gazet o obowiązku przesyłania materiałów do cenzury... ).
        > Moje propozycje dla Tego forum:
        > 1. całkowita swoboda wypowiedzi prezentowania własnych poglądów,
        > (pod warunkiem, że nie naruszają one czci i godności innych osób)
        > 2. zezwolenie na umieszczanie wątków nie związanych ściśle stricto z
        > motoryzacją, w końcu nie samą nią żyjemy a czasami przyjemnie podyskutować
        > na inne tematy między ,,znanymi sobie " osobami,
        > 3. ograniczenie kompetencji dla admin.
        > 4. wzajemne poszanowanie cudzych poglądów i odrobina życzliwości dla
        otoczenia.
        >
        > To chyba byłyby najważniejsze założenia- I co Wy na to ?
        >
        > pozdr.
        >
        > allerhand

Witam.
        Przychylam się do tych propozycji.
        W końcu to forum powinno być inne (lepsze) od starego.Powinna panować
        sympatyczna i przyjacielska atmosfera!
        Popieram i pozdrawiam.
        • hidden Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 13.11.03, 22:26
          A kto mi wykasował posta?W temacie propozycje nazwy nowego forum wpisałem
          Autocenzura ;-),nomen omen.Ktoś się koniecznie chce poczuć b.ważnym,szkoda
          że wtaki sposób.Cóż jeśli inaczej nie potrafi.....
        • lexus400 Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 13.11.03, 22:27
          TAK, TAK, TAK aby nie zabrzmiało jak dawniej to jeszcze raz TAK. Prawdę mówiąc nie podoba mi się kasowanie wątków niezwiązanych z motoryzacją i odsyłanie piszących takowe na inne fora typu "towarzyskie" czy jeszcze inne.
          Pzdr.
          • lexus400 Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 13.11.03, 22:29
            Powyżej odpowiadałem na propozycje krakusa.
        • martyynka Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 16.11.03, 01:56
          > W końcu to forum powinno być inne (lepsze) od starego.Powinna panować
          > sympatyczna i przyjacielska atmosfera!
          Krakus, to zabrzmiało jak groźba!!! Myślę, że przyjacielska atmosfera powinna
          się stworzyć sama, ale widocznie jakoś się nie chce.
          Bo Twoje słowa Krakusie brzmią mniej więcej tak - uwaga, od teraz każdy się
          lubi i jest przyjacielski, mamy być wyluzowani i fajni. tu ma być lepiej. niech
          zyje towarzysz XXX - to taka moja nadinterpretacja.
          Muszę się przyznac, że bałam się przejść na nowe forum, ale na starym było
          strasznie - przerażające ilości klonów GB, skodofoby itp.
          Brakowało trochę restrykcji w tym chaosie.
          Automobil był taki poskładany, pewny, bezpieczny, fachowy, ale
          zbyt ....restrykcyjny.
          Jestem w kropce.
          Pzdr.M
          • krakus.mp Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 18.11.03, 06:04
            martyynka napisała:

> > W końcu to forum powinno być inne (lepsze) od starego.Powinna panować
            > > sympatyczna i przyjacielska atmosfera!
            > Krakus, to zabrzmiało jak groźba!!! Myślę, że przyjacielska atmosfera powinna
            > się stworzyć sama, ale widocznie jakoś się nie chce.
            > Bo Twoje słowa Krakusie brzmią mniej więcej tak - uwaga, od teraz każdy się
            > lubi i jest przyjacielski, mamy być wyluzowani i fajni. tu ma być lepiej.
            niech
            >
            > zyje towarzysz XXX - to taka moja nadinterpretacja.
            > Muszę się przyznac, że bałam się przejść na nowe forum, ale na starym było
            > strasznie - przerażające ilości klonów GB, skodofoby itp.
            > Brakowało trochę restrykcji w tym chaosie.
            > Automobil był taki poskładany, pewny, bezpieczny, fachowy, ale
            > zbyt ....restrykcyjny.
            > Jestem w kropce.
            > Pzdr.M
            Witam.
            Nie chciałem aby tak zabrzmiało.
            Przecież nikt,nikogo nie zmusza do pisania na tym forum.Obecność na nim jest
            dobrowolna.Ale jak już ktoś tu się znalazł,to powinien pisać i zachowywać z
            kulturą!!!
            Stwórzmy forumową rodzinę.Traktujmy się przyjaźnie.
            Nie szczekajmy na siebie (jak ratlerki,hehehe).Takie zachowanie jest wodą na
            młyn dla pewnych "palantów" ze starego forum (wiesz kogo mam na myśli).
            Więc niech tu,na naszym forum,na stałe zagości kultura i wzajemna pomoc w
            różnych tematach (nie tylko motoryzacyjnych).
            Pozdrawiam.
            • martyynka Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 23.11.03, 01:03
              Jestem ZA i przykro mi patrzeć na degradację GB w oczach innych i w
              moich...POzdro.
              • krakus.mp Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 25.11.03, 23:48
                martyynka napisała:

> Jestem ZA i przykro mi patrzeć na degradację GB w oczach innych i w
                > moich...POzdro.

Witam martynko.
                Cieszę się że podzielasz moje spostrzeżenia.
                Pozdrawiam.
      • sherlock_holmes Re: Moje spostrzeżenia i sugestie 13.11.03, 23:03
        allerhand napisała:

> Panowie przygladając się treściom tego wątku, odnoszę
        > nieodparte wrażenie, że czytam jakieś dzieło Orwella.
        > Zgadzam się, że każda władza deprawuje, urząd cenzora też juz
        > w naszym kraju wyginął (chociaż Wajs w Zetce ,,wmówił" redaktorom kilku
        > prowincjonalnych gazet o obowiązku przesyłania materiałów do cenzury... ).
        > Moje propozycje dla Tego forum:
        > 1. całkowita swoboda wypowiedzi prezentowania własnych poglądów,
        > (pod warunkiem, że nie naruszają one czci i godności innych osób)
        > 2. zezwolenie na umieszczanie wątków nie związanych ściśle stricto z
        > motoryzacją, w końcu nie samą nią żyjemy a czasami przyjemnie podyskutować
        > na inne tematy między ,,znanymi sobie " osobami,
        > 3. ograniczenie kompetencji dla admin.
        > 4. wzajemne poszanowanie cudzych poglądów i odrobina życzliwości dla
        otoczenia.
        >
        > To chyba byłyby najważniejsze założenia- I co Wy na to ?
        >
        > pozdr.
        >
        > allerhand

Zgadzam sie w zupelnosci, takie bylo przeciez zalozenie tego forum - co do tej
        pory jest w sygnaturce Automobila. Kol. GB nie zgadzal sie z zadnym z tych
        punktow, dlatego zostal usuniety z grona administratorow. Po tym fakcie szafuje
        przyciezkawym i malo kulturalnym jezykiem, probujac nas sklocic wzajemnie. Do
        czego chce doprowadzic, nie wiem. W kazdym razie pokazal wyraznie, ze nie
        zasluguje na zaufanie i nie moze byc adminem. Pomijajac juz fakt, ze kolka osob
        obrazil i nie przeprosil, powodujac tym samym usuniecie sie tychze osob z forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka