ankus2 11.04.05, 19:34 Witam :) Prosze polecić tytułu takowych książeczek, oczywiście sprawdzone na własnej skórze:) Pozdrawiam ,Anka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morjan Re: Książeczki o Bogu, o wierze dla 2 latki??? 11.04.05, 20:23 o własnie ja tez jestem zainteresowana, własnie sie zastanawiłam czy sa w ogóle takie ksiązeczki dla takich maleństw Odpowiedz Link
kolorko Re: Książeczki o Bogu, o wierze dla 2 latki??? 11.04.05, 20:56 Według mnie "Biblia dla maluchów" wydawnictwa Vocatio powinna zainteresowac juz 2-latków. Niestety, nie mamy w domu tej pozycji, ale po przejrzeniu w księgarni bardzo mi sie spodobała i mam zamiar kupić mojej 3 latce, myślę ,że w najblizszych dniach- jak kupię, napiszę, jak sie podoba:) Odpowiedz Link
kolorko Re: Książeczki o Bogu, o wierze dla 2 latki??? 11.04.05, 21:00 I jeszcze seria Muchomora-Zwierzaki Pana Boga ( Gołebica, Wielka Ryba, Owieczka, Osiołek). Przed chwila własnie czytałam Julce "Osiołka":) Seria skierowana własnie dla najmłodszych, sztywne tekturowe kartki, można obejrzeć ksiażeczki na stronie wydawnictwa. Odpowiedz Link
mama_kasia Re: Książeczki o Bogu, o wierze dla 2 latki??? 11.04.05, 23:06 Potwierdzam to, co pisała kolorko. "Biblia dla maluchów" u nas sprawdzona, a także seria Muchomora. Ta biblia to u nas przechodzi od najstarszego do najmłodszego. Właśnie dwulatka czeka na to, aby starsza siostra jej przekazała, ale starsza nie chce oddać ;-))) Razem więc czytają :-)) Odpowiedz Link
pia_ Re: Książeczki o Bogu, o wierze dla 2 latki??? 17.05.05, 12:35 Własnie wczoraj kupiłam Biblię dla najmłodszych Wyd. Vocatio i jestem zachwycona, ilustracje są cudne, tekst podany w sposób zrozumiały już dla 2- tka. Ta Biblia będzie prezentem na Chrzciny półrocznego synka sąsiadki - mam nadzieję, że już za kilka miesięcy będzie miał z niej frajdę :-) Bardzo podoba mi się także pomysł ze stroną poprzedzającą, na której można napisać informację dla kogo jest ta Biblia, od kogo i z jakiej okazji. Odpowiedz Link