ewa282 03.02.05, 17:47 Synek urodził sie z wielkim nowotworem twarzy i języka, ma szanse na normalne zycie, ale musi przejść w USA bardzo droga operacje. pomocy!! zapraszam na strone: www.kacperek.alpha.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: operacja w USA uratuje mu życie, pomocy!! 03.02.05, 20:58 Podbijam. Ewo, jak się zmieści - wstawię link do strony Kacperka we wstępie. I, jeśli nie bedziesz miała nic przeciwko temu, roześlę apel na kilku zaprzyjaźnionych forach. Aga Odpowiedz Link
azjawusa Re: operacja w USA uratuje mu życie, pomocy!! 04.02.05, 02:34 Ewo trzymam kciuki za Kacperka i wlaczam sie w akcje Pozdrowionka z drugiej strony Atlantyku Asia Odpowiedz Link
mharrison Re: operacja w USA uratuje mu życie, pomocy!! 04.02.05, 08:32 Ewo, Jeśli potrzebujesz tłumaczenia na angielski (dokumentacji medycznej, nowych tekstów na stronie bądź korekty już istniejących)proszę napisz do mnie. magda Odpowiedz Link
agablues Re: operacja w USA uratuje mu życie, pomocy!! 04.02.05, 08:30 Ewo, jedna zainteresowana osoba pyta ( na jednym z zaprzyjaźnionych forów :), kim jest dr Waner i skąd pochodzi. Obiecałam, ze zapytam i mam nadzieję, ze ta osoba przeczyta tutaj odpowiedź - podałam link do wątku. Aga Odpowiedz Link
olab1 Re: operacja w USA uratuje mu życie, pomocy!! 04.02.05, 11:04 Widziałam już link kilka wątków niżej, na tym forum. Pomogłam - na ile mogłam. Pozdrawiam i życzę Kacperkowi zdrowia. Odpowiedz Link
ewa282 Asiu,Ago,Madziu,Olab1-to do was 06.02.05, 17:16 dziekuje wam kochani za zainteresowanie i chęc pomocy, za miłe słowa.Asiu- trzymaj kciuki mocno!! Agunia- jak sie da link wstawic bede happy! Roześlij apel gdzie sie da, niech leci w świat i przyniesie szczęście dla Kapselutka.DR Waner swiatowej sławy lekarz -specjalista w leczeniu zdeformowanych twarzy dzieci, leczeniu naczyniaków. Swoja klinike ma w Nowym Yorku-tam Kacper ma przejsc operacje. Madziu-lekarz znajomy tłumaczy mi dokumentacje, ale pewnie bedę potzrebowała kiedys twojej pomocy, jak możesz podaj swój meil, dziekuje ci!! olab1-nie znam twego imienia, dziekuje za pomoc!! Odpowiedz Link
spinelli Ewa, swiecie wierze w potencjal ludzi na forum 06.02.05, 21:19 link do Twojeg Kacperka znalazlam na jedym z prywatnych forow - im wiecej linkow, tym wiecej klikniec. My na 30tkach zorganizowalysmy w ten sposow pomoc dla samotnej matki z nowotworem u podstawy czaszki - Malgosia jest juz we Francji i niedlugo rozpocznie radioterapie. Czyli to dziala! Wierze w to swiecie! (To ja pisalam do Ciebie o Fundacji Kongresu Polonii Kanadyjskiej) Caluje Ciebie i Kacperka Spinelli (tez Ewa:)))) Odpowiedz Link
ewa282 Re: Ewa, swiecie 07.02.05, 10:10 aaa. witaj!! no trzymam kciuki żeby sie powiodło leczenie!! Cuda sie zdażaja i tzreba w nie wierzyc, trzeba tez troche powalczyc, a na pewno sie uda!! pozdrawiam! Odpowiedz Link
olab1 Re: Ewa, swiecie 07.02.05, 11:20 Dałam link na dwa foram regionalne na Śląsku. Tu są dobrzy ludzie, myslę, że choć część z nich wzruszy sytuacja i pomogą. Wszystkiego dobrego. Będzie dobrze! Pozdraiwam - Ola Odpowiedz Link
olab1 Re: Do Ewy 09.02.05, 07:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=20319877&a=20319877 Spójrz na to, co tu jest. Może te dane warte są sprawdzenia? Na pewno tam napisz i się dowiedz. Powodzenia i wszystkiego dobrego! Ola mama Gosi Odpowiedz Link
mharrison Re: Asiu,Ago,Madziu,Olab1-to do was 09.02.05, 08:25 mharrison@gazeta.pl magda_harrison@yahoo.co.uk Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa282 Re: operacja w USA uratuje mu życie, pomocy!! 14.02.05, 09:45 jeszcze nie znamy dokładnych kosztów operacji ( bedzie to blisko 100 tys dolarów) ale im szybciej zbierzemy pieniazki, tym większa szansa na normalne życie Kacperka. zapraszam wszystkich na strone Kacperka, tam podane jest konto w Polsce i w USA. Jeśli ktoś chce zorganizować pomoc dla Kacperka w USA proszę pisać do Kasi Kozielec, jej adres podany jest w kontakcie. Prosze was o pomoc!!! Dziekuję!! www.kacperek.alpha.pl Odpowiedz Link