Dodaj do ulubionych

kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpanii:)

22.08.06, 09:59
mam pytanko do kobiet jakie kosmetyki warto/oplaca sie kupic w hiszpanii moze
ktore sa niedostepne w pl moze cos polecacie, cos sprawdzilyscie godnego
polecenia.Pozdrawiam
ps.moze zasmiecam to forum ale uwielbiam zakupy w nowych miejscach a moj
facet nie lubi czekac za dlugo:)
Obserwuj wątek
    • Gość: funkie Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani IP: *.ip.fastwebnet.it 22.08.06, 14:48
      w hiszpani revlon jest tani.
    • lida82 Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani 22.08.06, 19:23
      o dziekuje akurat lubie ich lakiery do paznokci;)
    • Gość: nika Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani IP: *.Red-83-55-67.dynamicIP.rima-tde.net 22.08.06, 20:00
      Ogolnie to wiekszosc kosmetykow "markowych"jest tansza niz w Polsce, ja kupuje
      perfumy bo w u nas sa duzo drozsze i nie zawsze sa te ktorych szukam.
      pozdrawiam
      • lida82 Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani 26.08.06, 22:25
        czy wiecie moze czy latwo dostepne sa w aptekach kosmetyki la roche posay bo
        mieszkam w kraju gdzie absolutnie sa niepopularne i niedostepne i hiszpania
        jest moja nadzieja, ze je zdobede:) pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Magda Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 14:05
          Jest La Roche Posay w Hiszpanii!!!!!!!!!!!
          • lida82 Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani 27.08.06, 18:20
            oo dziekuje bardzo wazna dla mnie informacja poszukuje LRP.Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: Doty Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani IP: *.crowley.pl 28.08.06, 14:35
              W aptece jest wiele firmowych kremow, takich jak LRP, czy ROC i to w duzo
              niższych cenach niż w Polsce.
              • Gość: af-bcn b.freland kosmetyki LRP,Roc, w apt. lub 'parafarmacia' b.txt IP: 80.102.179.* 28.08.06, 16:33
                nie jestem kobieta, to chyba nie szkodzi?
                ;-)
              • Gość: Magda Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani IP: *.ruch.com.pl 29.08.06, 12:45
                Nie do końca niższych. Porównywałam ceny LRP i nie były niższe. Za to perfumy
                czy inne markowe kosmetyki warto kupić
                • Gość: fifii Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani IP: *.gdynia.mm.pl 03.09.06, 10:46
                  Ceny są różne, trzeba porównywac w kilku miejscach. Kupiłam puder l'oreala
                  translucide w cenie jak w Polsce tyle ze u nas nie ma pełnej gamy odcieni. Za
                  to samoopalacz Guerlain udało mi sie kupic o prawie połowę taniej niz w
                  Polsce ! 100 ml za 97 zł a w Polsce 75 ml kosztuje ok 145 zł w Sephorze..
                  Guerlaina upolowałam w El Corte Ingles w perfumerii na parterze.
                  pozdrawiam fifii
    • molonela Strefa bezcłowa Okęcie i Madryt 03.09.06, 12:23
      A gdzie tańsza bezcłówka - w Warszawie czy w Madrycie?
      • lida82 Re: Strefa bezcłowa Okęcie i Madryt 03.09.06, 18:35
        dziekuje jestem wlasnie w hiszpanii i dostalam kosmetyki lrp nie wiem czy
        taniej czy drozej bo nie znam polskich cen ale nie mialam problemow z ich
        znalezieniem:)
        • molonela Re: Strefa bezcłowa Okęcie i Madryt 03.09.06, 19:06
          to podaj nazwe i cene, sprawdzę jak się mają do polskich cen
          • lida82 Re: Strefa bezcłowa Okęcie i Madryt 16.09.06, 15:22
            przepraszam dopiero teraz odpisuje wrocilam z hiszpanii z wieloma kosmetycznymi
            zakupami:) LRP bylo moim glownym bardzo poszukiwanym produktem juz podaje ceny
            active C pod oczy 17,50 ;effaclar K 12,00 ; effaclar 16,90 oczywiscie ceny w
            euro woda termalna vichy 8,00 i LRP jakos chyba podobna cena byla nie mam
            paragonow wszystkich kupilam wiele kosmetykow w gilartarze naprawde sa duzo
            tansze perfumy itp pozdrawiam
    • konkursowe Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani 03.09.06, 19:36
      a jakie warto kupic lokale hiszpanskie wyroby jak u nas np sztandarowe to eris
      czy dermika, a moze sa tam dobre zachodnie marki niedostepne u nas?
      • lida82 Re: kobiety jkie kosmetyki warto kupic w hiszpani 16.09.06, 15:24
        wiesz szukalam ich tutejszych marek kosmetykow i nic szczegolengo mi w sklepach
        kosmetycznych nie polecili widzialam jakies szampony do wlosow migdalowe ladny
        zapach ale sie nie skusilam.POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka