quadalupa 14.03.09, 07:14 chciałam wysłać post na innym forum, a wyskoczył mi tekst "Oj, za dużo cię kasujemy, poczytaj Nietykietę". I dopiero za drugim razem wysłało. Trzeba być grzeczniejszym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.logan Re: to coś nowego dla mnie na gazecie.pl 14.03.09, 07:17 Ale jak to zrozumiec za duzo tam piszesz czy ze byly inwektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
quadalupa Re: to coś nowego dla mnie na gazecie.pl 14.03.09, 07:22 no odpierałam atak na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: to coś nowego dla mnie na gazecie.pl 14.03.09, 07:23 no i nastepny krok to "test kopernika"...deela zadaje się wypełniała go...dają go za usuwane posty, za oślą Odpowiedz Link Zgłoś
quadalupa Re: to coś nowego dla mnie na gazecie.pl 14.03.09, 07:25 no właśnie, to ostrzeżenie to "dzięki" Deeli, wyprowadziła mnie kobieta z równowagi. Słowo daję nie spotkałam dotąd osoby o tak ..... a lepiej nie będę pisać bo znów nie będę mogła posta wysłać Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: taaaaak :D 14.03.09, 07:30 Deelka charakterna, nie ma co Nie odbieraj jej tak dosłownie, to tylko w końcu jedna z wielu opinii na forumowisku. A ze trochę skrajna i bezkompromisowa - cóż, taki jej urok i przekleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: chyba tutaj: 14.03.09, 07:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=92549459&a=92549459 ale jeszcze nmie wiem o co chodzi muszę się wczytać Odpowiedz Link Zgłoś
quadalupa Re: chyba tutaj: 14.03.09, 07:39 już wszystko pousuwane jest, a szkoda bo to była fajna dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: to coś nowego dla mnie na gazecie.pl 14.03.09, 07:31 CZyli co jak wyrzuc mi post na osla ławke to dostaje jakis test kopernika do wypelnienia?.. Ran jedna noc a tyle zmian.Strach spac pojscP A ja dostalam pozdrowienia od kogos z POLCHATU i ni jak nie wiem od kogo a spr tego nie mozna bo to jakis gosc. Nie wiecie czy to czasem nei byl masowy spam? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: ja tez! 14.03.09, 07:34 kilka dni temu zastanawiałam się, czy to właśnie nie spam no i mamy odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: to coś nowego dla mnie na gazecie.pl 14.03.09, 07:28 Przede wszystkim zmień sygnaturkę. Nie tylko dlatego,że jest "głupia" ale także dlatego, że narusza netykietę Odpowiedz Link Zgłoś
quadalupa Re: to coś nowego dla mnie na gazecie.pl 14.03.09, 07:33 dlaczego narusza? to tylko dedykacja dla mojej ulubionej foremki, moja myśl przewodnia życia, moja wena, mój dar dla niej.... Nie napisałam, że ona jest głupia, ale że drażni mnie głupota, a dedykowane niej ponieważ mi to uświadomiła co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: to coś nowego dla mnie na gazecie.pl 14.03.09, 07:40 Narusza bo jest nieżyczliwa i nieprzyjemna . Sygnaturka jest IMO głupia a nie forumka. Forumki nie znam tak jak i Ciebie nie znam w realu. A na forum aż roji się od autokreacji - trudno stwierdzić jak jest naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: dlaczego narusza netykietę? 14.03.09, 07:33 teoretycznie bez znajomości kontekstu powstania, można by ją odbierać nawet jako komplement ale ogólnie przychylam się do sugestii - zmień. Odpowiedz Link Zgłoś
quadalupa zmienię ale chcę wiedzieć dlaczego 14.03.09, 07:37 gdybym napisała "Miłość jest darem życia - dedykowanie Deeli" też bym musiała usunąć? To tylko coś co ona mi uświadomiła więc jej dedykowałam co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: quad 14.03.09, 07:41 bo widać, że coś Cię boli. albo raczej ktoś. myślę, że byłabyś odbierana jako bardziej obiektywna bez tego kontekstu no i odgrywanie się - nawet jeśli zakamuflowane i czytelne tylko dla tej jednej osoby - w taki sposób, wybacz, ale jest trochę jak z pisaniem na szkolnej ławce "Ala jest głupia" Odpowiedz Link Zgłoś
quadalupa Re: quad 14.03.09, 07:44 nic mnie nie boli , ale jak macie się czepiać to już jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: quad 14.03.09, 07:47 ej, ja się nie czepiam tylko ujawniam przed Tobą inną perspektywę. jak dla mnie mogłabyś mieć w sygnaturce bluzgi ad persona, bo to sprawa pomiędzy Tobą a deela, no i ewentualnie moderatorami. Odpowiedz Link Zgłoś
quadalupa Re: quad 14.03.09, 07:48 nie chcę w każdym wątku się tłumaczyć z sygnaturki, zrobiłam ją pod wpływem emocji i po ostatniej wymianie zdań z Deelą. Może i faktycznie nie była fair Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: quad 14.03.09, 07:50 w wg mnie ta sygn nikogo nie obraża...ja przynajniej tak o niej nie myślę...może jakby deela powiedziała, czy czuje się niekomfortowo czytając takie sygn, to byłoby jasne: obraża czy nie? No i nie wiem, ale netykiety też chyba nie łamie/łamała Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: quad 14.03.09, 09:54 > w wg mnie ta sygn nikogo nie obraża...ja przynajniej tak o niej nie myślę Tiaaaa? To wstaw zamiast "dedykowane Deeli- dedykowane Matysiaczkowi". Miło? Odpowiedz Link Zgłoś
quadalupa Re: quad 14.03.09, 09:59 kali_pso przyznałam, że nie było to fajne i zmieniłam sygnaturkę. Dojrzałe to nie było, ale Deela mnie tak zirytowała, że szok. Poza tym teraz do Ciebie pisząc mam pewną tremę po tym jak przeczytałam w jednym z wątków jaka jesteś zajebista i mądra i jesteś idolem jednej z foremek Odpowiedz Link Zgłoś