scania81 07.09.06, 13:12 zaowocował u mnie nauką jazdy, wkrótce jazdy i egzamin, znalazłam i kupuje fajne mieszkanko z widokiem na Gopło i zdecydowałam się w końcu na studia tak tylko chociaż raz w życiu chciałam się czymś miłym z Wami podzielić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamatoomaszka Re: Vivat Scania, pozdroofki :) 07.09.06, 13:58 Brawo, brawo!!! Tak trzymac!! Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Czas wykorzystany poza forum samodzielna:) 07.09.06, 14:06 Scania, ptysiu, jak miło! Super! P.S. Bywasz na gg wieczorami? Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: Czas wykorzystany poza forum samodzielna:) 08.09.06, 11:27 niestety nie ma mnie wieczorami na gg, na razie mam net tylko w biurze, jak juz wszystko bedzie z mieszkaniem załatwione, umeblowane, pomysle o necie w końcu poklikamy do woli dzięki wszystkim za aplauz dziś pierwszy raz jeździłam po miescie i wcale nie po bocznych tylko własnie po głównych, i szło mi całkiem nieźle - nikogo nie przejechałam najgorzej było jak wysiadłam... poczułam się taka... zdegradowana do roli pieszego Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Czas wykorzystany poza forum samodzielna:) 08.09.06, 08:05 gratuluję czasu aktywnie wykorzystanego Odpowiedz Link Zgłoś
kilowisni Re: Czas wykorzystany poza forum samodzielna:) 09.09.06, 12:06 Super, to swietnie,ze lapiesz wiatr w żagle!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś