Dodaj do ulubionych

Czy podczas pettingu mozna wpaść ?

07.03.06, 18:10
Uprawiałam trzy miesiące w listopadzie petting z chłopakiem. Potem dwa razy
miałam normalne okres, co 36 dni, a wcześniej co 34. Dzisiaj jest 36 dzien i
miesiączki nie ma sad Przypomniało mi sie co wtedy robilismy i nagle ogarneła
mnie panika, a może jestem w ciazy ? Czy jest wogóle coś takiego możliwe ?
Dodam że on mi wsadzil palca może dwa razy, a potem ja mu zrobiłam dobrze, był
wytrysk, tylko zastanawiam sie (bo juz zbytnio nie pamietam) czy w między
czasie sie nie dotykał. A nawet gdyby to czy moglby mi coś przenieść na palcu
i w ten sposob zapłodnić ? Okresu narazie nie ma, objawy zawsze mam takie że
wychodzą mi pryszcze i bóle w podbrzuszu. Na dzien dzisiejszy wychodzi jeden
pryszcz i wczoraj z rana miałam bole, dzisiaj tez ale nie są one jakieś
długie. Co robić, czy powinnam sie martwić ?
Obserwuj wątek
    • misspigy Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 18:14
      jasne, że można ... uczyli mnie tego nawet w szkole!!
    • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 18:17
      Ja pytam powaznie!
      • misspigy Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 18:18
        a ja odpowiadam: tak jest to możliwe.
        • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 18:19
          A w moim przypadku jak sądzisz ?
          • misspigy Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 18:21
            pojęcia nie mam - idź do lekarza albo zrób test ciążowy!! bedziesz miała
            pewność!!
            • misspigy Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 18:23
              znalazłam coś takiego na wikipedii:

Petting jest również metodą uprawiania seksu w stałych związkach, gdzie
              uprawianie seksu z immisją jest utrudnione lub nawet niemożliwe z powodu różnic
              w budowie anatomicznej narządów seksualnych partnerów. Petting jest oczywiście
              również formą urozmaicania życia płciowego u partnerów uprawiających normalne
              stosunki, może także zastępować stosunki seksualne np. w okresach płodnych,
              przy stosowaniu przez partnerów naturalnych metod zapobiegania ciąży.
              Seksuolodzy podają jednak, że sporadycznie może dojść do zajścia w ciążę
              podczas pettingu połączonego z wytryskiem nasienia bezpośrednio na kobiece
              narządy płciowe, lub wprowadzeniu go tam np. palcem.

• kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 18:27
                No to u mnie był wytrysk jak go miałam w ustach że tak się wyrazę, trochę na
                rece, a wcześniej to wsadzał mi suche rece. Ale czy przedtem jak je wkładał mógł
                mieć mokre rece albo z tego płynu co sie wydostaje tuż przed...? Sama nie wiem.
    • azja811 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 18:28
      Malo prawdopodobne,aczkolwiek niema rzeczy niemożliwych.Niejedno już
      widzialam.Najlepiej zrób test, mozesz go zrobic nawet dzisiaj,nie musisz czekać
      na poranny mocz, bo to już 36 dzień.
    • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 18:32
      Tylko że ja mam długie cykle...
    • dorianne.gray Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 19:16
      Dziecko, okres Ci się nie spóźnia, tylko masz jeszcze nie całkiem uregulowany
      organizm. Jak możesz być w ciąży, skoro miałaś juz okres dwa razy? Przeczytaj
      jeszcze raz podręcznik biologii i złóż w szkole petycję o lekcje wychowania
      seksualnego, bo widzę, że bardzo by się przydały smile
      • hipcia5 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 19:28
        ona nie miała okresu dopiero dwa razy, tylko 2 razy po 36 dniach a wcześniej po 34. Radze zrobić test i na drugi raz zwracać uwagę co sie robi
        • r.kruger Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 19:45
          ha ha ha
        • moreno500 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 20:15
          hipcia, ona miała już dwa okresy od tamtej "akcji", to się działo w
          listopadzie! po prostu ma jeszcze nieuregulowane cykle....
    • brunette23 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 19:55
      gdyby w ten sposób zachodziło się w ciążę to nikt by na zachętę becikowego nie
      dawał bo przyrost naturalny byłby taki że państwu trzeba by było płacić za to
      że ma się dziecko...
    • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 20:14
      Tak, mówią że gdyby tak wpadano to becikowego by brakło, ale czytam że zdarzają
      się takie przypadki uncertain
    • odzia1 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 21:59
      Moja siostra tak zaszła w ciążę, ma super córkę. Co ciekawe zaszła w ciążę nie
      mając nawet przerwanej błony dziewiczej- nikt , z tych co o tym wiedzieli nie
      chciał wierzyć ,ze stało się to w taki sposób - ale jednak.
      • mmalicka21 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 23:17
        ha hahah
        opowiedz jeszcze dokładniej gdzie go trzymałaś....dziecko zrób sobie test, a
        jak dorośniesz zacznij bawić się penisem
        haHA
        • czarna.manka Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 07.03.06, 23:49
          Oczywiscie, ze musi sobie zrobic test ale dlaczego besztasz dziewczyne? Jest
          niepewna to pyta, nieprawdaz? Sadzac z nika to siedemnastolatka i lepiej, ze
          pyta tutaj a nie na lamach jakiegos badziewnego pisma. Wiecej wyrozumialosci i
          cierpliwosci kolezanko.
          • moreno500 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 00:03
            dajcie jej spokój z testem, to się działo w listopadzie i dwa razy miała od
            tamtej pory miesiączkę, to by było za dużo zbiegów okoliczności - nie dość, że
            w taki sposób zaszła, to jeszcze przez 2 miesiące miała okres....ona ma 17 lat
            i jeszce nie ma uregulowanych cyklów ot co....a jak się stresuje to jej się
            jeszcze bardziej rozregulowują....
            młoda dziewczyno!!!! można tak zajść w ciążę, ale Ty nie zaszłaś,
            potwierdzeniem były Twoje dwie miesiączki! przestań się denerwować, za kilka
            dni dostaniesz okresu. a ze swoich nerwów wyciągnij wnioski!
            • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 06:53
              Moreno dziekuje bardzo mnie pocieszyłas/łeś! Ja też uwazam że nie warto robić
              testu, skoro dwa razy od tamtego zdarzenia go miałam, tylko dzis jest 37 dzien
              cyklu i jeszcze nie ma, martwie sie sad A ja dosyc długo miałam nieuregulowane
              cykle, pare lat od pierwszej miesiączki tylko od wakacji jakoś już bylo co 34
              dni a potem co 36...
              • dorianne.gray Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 18:12
                Idź do ginekologa, zbadaj sobie poziom hormonów, niech Ci lekarz obejrzy
                jajniki, bo może to są torbiele, ale - na litość boską - nie myśl zaraz o
                ciąży!...
      • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 07:26
        I dodam jeszcze bo chyba to istotne że kiedy to robiliśmy to był 5 dzien cyklu,
        resztki okresu. Czyli jaka jest szansa ? Bo dalej nie ma okresu sad
        • joanna9920 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 08:14
          na bank nie jestes w ciązy.uwierz starszym
          • mariolka55 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 08:32
            smile)))))))))))
            na 100% niesmile)))))))))))
    • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 18:03
      Tylko ze ja dalej okresu nie mam, co prawda dzis mnie juz tak bolał mocno brzuch
      jak przed miesiaczką i pojawiło sie pare pryszczy ale dalej nie mam, za to mam
      jakiś sluz na majtkach sad Temperatura 36,4 indifferent 37 dzien obecnie.
      • moreno500 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 19:45
        kasienka, jak tak się stresujesz, to z nerwów możesz nie mieć miesiączki.
        przestań mierzyć temperaturę. jak chcesz, idź do lekarza, powiedz, że masz
        takie nieregularne cykle. nie wiem, ile masz lat (przypuszczam, że 17smile) i
        myślę, że lekarz powie Ci, że to się jeszcze unormuje. choć może warto wszystko
        sprawdzić, bo może rzeczywiście coś nie tak z hormonami czy jakiś torbiel, ale
        na pewno nie ciąża.
        • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 20:12
          Moreno ja juz tego nie wytrzymuje, tak bym chciała zobaczyc juz krew a ciagle
          jej nie ma sad A skad taka pewność ze nie jestem w ciazy ? Rozne rzeczy sie
          zdarzają uncertain Tak, mam 17 lat, ale od kilku miesięcy mam juz te cykle 34 dniowe
          albo 36...a dzis juz 37 dzien. A wcześniej to długie lata miałam bardzo nie
          regularnie
          • moreno500 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 21:38
            pewność życiowasmile) ma się już trochę lat i trochę się przeżyło. podstawowym
            objawem ciąży jest zanik miesiączki, ale nie 3-ciej z kolei. jakbyś była w
            ciąży, to aktualnie po pierwsze nie miałabyś już 3-ciej miesiączki, a poza tym
            byłaby to już całkiem zaawansowana ciąża, której się nie da przegapić, są inne
            objawy. może się zdarzyć, że będziesz miała jeden cykl 34 dni, drugi 37, a
            trzeci nawet 50 dni. u starszych kobiet to się reguluje, ale też nie zawsze.
            jesteś młoda, zdenerwowana i cykl może się przesunąć. jesteśmy delikatne,
            stres, zmiana klimatu itp. działają na nas w ten sposób, że się nam cykl
            przesuwa i to nie o 3 dni, ale czasem i o tydzień czy dwa. nie chodź ciągle do
            totalety sprawdzać, czy "już"!
            • mmalicka21 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 08.03.06, 22:53
              to chyba jakiś żart
              • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 06:15
                Ja nie wiem, ale to chyba ma juz jakieś podłoże psychiczne. Dzis mi sie sniło ze
                sie staram o dziecko indifferent A okresu dalej nie ma...ja juz jutro idę do lekarza, tak
                sie boję. Moreno a jak wytłumaczysz to że kobiety mają okres w ciązy ?
                • moreno500 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 09:18
                  nie mają
                  • sylwik_25 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 10:25
                    Hej kobitki,

Nio wiec jest to mozliwe, choc zdarza sie rzadko, ze kobieta ma jeszcze 1
                    okres. Moja mama tak miala i babcia...
                    Co do Kasienki to uwazam, ze nie jestes w ciazy - jeszcze raz przeczyatj sobie
                    to co moreno napisala, to sie moze troszke uspokoisz. A jak patrze na
                    wypowiedzi moreno na forum, to to chyba madra kobiet jestsmile))

Pozdrawiam serdecznie,

Sylwia i maly kameleonek
                    • moreno500 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 10:29
                      o rany, sylwik, bo się czerwienię!
                      • sylwik_25 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 10:40
                        Moreno, twardym trzeba byc nie miekkimsmile
                • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 15:20
                  No to nie rozumiem dlaczego spotkałam sie z wypowiedziami w necie że niektóre
                  kobiety miały okres, nawet nie wiedząc że są w ciazy. To mnie szczerze mówiąc
                  przeraża...sad Postanowiłam że jutro z rana idę do lekarza, bo boli mnie ale nic
                  nie dostaje. Jest tylko jakis sluz uncertain
                  • lilith76 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 16:31
                    ale te ciążowe "okresy" w 99% są bardziej skąpe i krótsze niż te normalne.
                    panikujesz.
                    jeśli ty jesteś w ciąży, to zaraz pojawią się trzej mędrcy z darami smile
                  • gabrysia78 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 20:18
                    Hej i jak bylas u lekarza??mam nadzieję ze ok??Pozdrawiam
                    • kasienka_1989 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 20:28
                      Nie byłam, dopiero jutro idę sad
    • dagmara861 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 07:36
      nie mozna!!!! a ze okresu nie masz moze byc ze stresu,pogody itd ..wiec sie nie
      martw!!! papa
      • mmalicka21 Re: Czy podczas pettingu mozna wpaść ? 09.03.06, 16:34
        o jezu.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka