mmegi5 05.01.07, 19:22 Kochane ujawnijcie się są tu mamuśki z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabe Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 05.01.07, 19:29 Sa i przyszłe i z wrocławia witaj Odpowiedz Link Zgłoś
mmegi5 Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 05.01.07, 19:42 Naturalnie chodziło mi o przyszłe mamy z Wrocławia zabrakło 1 słowa przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
isabe Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 05.01.07, 19:49 wiem i nie ma za co przepraszac bez przeady na kiedy masz termin? Odpowiedz Link Zgłoś
tiaraamber Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 05.01.07, 20:36 Witam. Termin na maj. Czy juz wybrałyście szpital? Odpowiedz Link Zgłoś
fryga29 Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 05.01.07, 21:07 I z bliskich okolic Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
marzusia_s Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 06.01.07, 11:55 Oczywiście, że są! Termin na koniec lutego ) Odpowiedz Link Zgłoś
annak07 Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 06.01.07, 12:16 Czesc Wam, a ja mam termin na poczatek lipca. Ciekawe, czy jak przeniosa na wiosne na borowska wszystkie oddzialy, to bedzie tam jakas fajna porodowka. Odpowiedz Link Zgłoś
mmegi5 Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 06.01.07, 13:06 cześć mamusie ja mam termin na sierpień, więc jestem początkującą "ciężarówką" ) Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 08.01.07, 10:48 hej - ja też z Wrocławia i termin mam na pierwszą poławę sierpnia ))) pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie;P Odpowiedz Link Zgłoś
isabe Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 06.01.07, 17:20 o co chodzi z tym przeniesieniem oddziaów na Borowską? Odpowiedz Link Zgłoś
mmegi5 Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 06.01.07, 13:12 dziewczyny powiedzcie do których lekarzy chodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
roza86 Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 06.01.07, 13:22 Witam! Ja mieszkam w okolicy Wrocławia.Mam termin na koniec czerwca i najprawdopobobniej bede rodzic na Brochowie tak jak poprzednio, bo to moja 2 ciaza, ale to jeszcze daleko wiec moge jeszcze zmnienic zdanie!Ale miałam tam cc i mam pozytywne wspomnienia takze chyba jednak tam, tym bardziej, ze tym razem tez chyba bedzie cc!!Ja chodze do ginekologa na Grabiszynska do doktora Szpyrko, super lekarz!zycze wszystkim mama zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
anienis Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 06.01.07, 14:55 to ja chyba bede najszybciej z Was 28.01 mam termin. z Wrocławia oczywiscie ale rodzę w Nowej Soli (Lubuskie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erichdaniken Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 06.01.07, 15:16 też jestem z Wrocka,36tc. Chodzę do dr Florjańskiego na Wojszyckiej. w poniedziałek dowiem się czy muszę leżeć w szpitalu. Trzymajcie kciuki, żeby mnie ta "przyjemność" ominęła.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
agaikuba Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 06.01.07, 17:08 Cześć dziewczyny Ja mam termin na początek czerwca i planuję rodzić na Dyrekcyjnej (z tego szpitala jest mój gin). Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_30 Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 07.01.07, 14:39 Witam mamy z Wrocławia, ja mam termin na koniec marca, poród planuję na Dyrekcyjnej ponieważ tam jest mój lekarz. Zyczę wszystkim mamom i maluszkom zdrowia i sił Odpowiedz Link Zgłoś
malpka_z Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 08.01.07, 00:11 Dyrekcyjna przeniosa na Borowska dopiero pod koniec roku, okolo listopada, a poniewaz juz nie raz przesuwali termin, wiec nie wykluczone, ze jeszcze pozniej. Na pewno beda lepsze warunki niz obecnie na Dyrekcyjnej, mysle, ze bedzie porownywalnie z Brochowem (www.falkiewicza.internetdsl.pl/) i Kamienskiego (www.wssk.wroc.pl/oddzialy.php?id=5&l=polski), obecnie warunki lokalowe kiepskie, ale to moze nie jest najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ada833 Re: Są tu przyszłe z Wrocławia?? 08.01.07, 15:04 Cześć dziewczyny. Jestem również z Wrocławia. Chodzę do pani dr Datner - Hapon na pl. Grunwaldzki, ale również jej mąż i syn są ginekologami - położnikami. Moja lekarka pracuje na Klinikach, ale nie poleca mi tam rodzić i doradza mi Brochów, gdzie pracuje małżonek i syn również. Ja osobiście chciałam rodzić na Kamieńskiego, gdzie w ostatnim czasie rodziły znajome i sobie chwalą, no ale skoro ona poleca mi ten Brochów to zdecydowałam się tam. Termin porodu wypada na 28 stycznia, ale prawdobodobniej dzidzia będzie wcześniej na świecie, bo się źle ułożyła i będę mieć cesarkę. W najbliższy piątek tj. 12 stycznia idę na wizytę i wtedy się wszystko okaże, ale najprawdobodobniej dostanę już skierowanie. Rodzina się cieszy, babcie szaleją, bo zdążą się załapać jeszcze na Dzień Babci a ja powoli zaczynam chyba wpadać w panikę. To mój pierwszy poród więc chyba zrozumiałe. W każdym bądź razie jak już urodzę to odezwę się i opiszę wrażenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś