maja2 21.06.07, 18:54 Miałyście bladą drugą kreską na teście w terminie (ub krótko po ) miesiączce? Jakiej płci urodziło się dziecko? Z góry dziękuję za radę i wszystkie wpisy. Majka R. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ranoma Re: BLADA kreska na teście w i po terminie @, a p 21.06.07, 19:04 to nie ma znaczenia kreska może być blada zarówno przy dziewczynce jak i przy chłopcu... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczekr Re: BLADA kreska na teście w i po terminie @, a p 21.06.07, 19:05 Robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki. Druga kreska była bardzo bardzo blada. Urodziłam córeczke, ale chyba nie sadzisz, ze blada lub wyraźna kreska ma jakikolwiek związek z płcią dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: BLADA kreska na teście w i po terminie @, a p 21.06.07, 19:08 Jak różowa to dziewczynka, a jak niebieska to chłopak No to był żart. Ja bym się tą bladą kreską nie sugerowała, wyjaśnię dlaczego. Mam za sobą lekko kilkanaście testów i zawsze były robione po terminie miesiączki (z wyjątkiem jednego) i zawsze mocne. A teraz jestem w ciąży, kreska na teście blada, a robony był po terminie miesiączki, z usg wynika że dziecko jest nawet tydzień do półtora starsze, czyli krecha w terminie miesiączki powinna być jak markerem namalowana. Uprzedzając hipotezę, ma dziewczynę i chłopaka w domu, obje z mocnymi krechami. Reasumując- chyba teraz produkują takie "blade" te testy, wiele dziewczyn po forach mówi że miały bledziochy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: BLADA kreska na teście w i po terminie @, a p 21.06.07, 19:10 W mojej wypowiedzi miało być że kreski zawsze były mocne o ile test był dodatni, co zdarzyło się 6 razy, nie kilkanaście jak mógł się ktoś zasugerować. Odpowiedz Link Zgłoś