be.a 21.11.10, 08:00 Jakie miasteczko polecilibysie na 3 dni w odległości około 20-30 km od Girony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.a Re: święta 21.11.10, 08:23 Czy 24 grudnia sklepy są otwarte bo będziemy na własnym wyzywieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn znasz Gironę? IP: *.57.73.239.static.user.ono.com 21.11.10, 12:25 polecić - komu i w jakim celu ? Domyślam się że chcesz spędzić Święta (?) ale jak ? sam/a ? sklepy powinny być czynne 24/go, jeśli są , natomiast transport może być bardzo ograniczony - lub nie być . A > Jakie miasteczko polecilibysie na 3 dni w odległości około 20-30 km od Girony. Odpowiedz Link Zgłoś
be.a Re: znasz Gironę? 21.11.10, 14:25 Samochód mamy z wypozyczalni . 2 dorosłe osoby i 10 latka. Cel 3 dni odpoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
af-bcn jw. Girona 21.11.10, 16:10 Girona jest pięknym miastem i spokojnym, w Swięta bardziej niż zwykle , nie wiem jak z godzinami otwarcia muzeów, myślę że warto poszukać , sprawdzić (wycieczki do Figueres : M. S.Daliego dla doroslych i M.Zabawek dla córki ? ) jak musicie wyjeżdżać z miasta to na łono natury lub może Caldes de Malavella jeśli lubicie się moczyć w wodzie? Może ktoś cos jeszcze zaproponuje , ale rozważ napisanie watku od nowa , w bardziej szczegółowy sposób ( tytuł ! ) ---------------- pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: święta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.10, 19:35 na święta ze swoim wyżywieniem i noclegiem + dziecko to absurd :( Zróbcie rezerwację hotelu z wyżywieniem choćby HB na www.neckermann.de z dojazdem własnym -sam hotel ( zapłacić można na konto polskiego w zł wg kursu dnia zakupu) i bez stressu.Najtańsza opcja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be.a Re: święta 29.11.10, 13:18 mamy hotel z wyżywieniem.teraz tylko żeby była słoneczna pogoda !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam Re: święta IP: 89.77.32.* 29.11.10, 15:43 @be.a napisała: ...tylko żeby była słoneczna pogoda !!!!!!!!!!!!!! Pogoda Girona < zerknij Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: święta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.10, 21:06 życzę więc udanego pobytu i wielu wrażeń.Na pewno będzie cudownie . Wrzuć na forum, jak się udały.Pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.a Re: święta 28.12.10, 07:11 Witam święta minęły fajnie pogoda udała się bużki opalone .Ale przez naszą zimę był stres przedwyjazdowy i powrotny.Ale wszystko się udało !!!!!!!!!!!.W razie pytań chętnie odpowiem.Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: święta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.11, 20:06 wow,cieszę się, że wyjazd był udany :)) O ile się nie mylę, byliście w hotelu Samba ? napisz proszę więcej, myślałam o Was , mam słabość do tego miasta, tych okolic no i hotelu...Pozdrawiam ciepło ;) Odpowiedz Link Zgłoś