adopcja

(4 wyniki)
  • chciałabym zaadoptować kotkę po "przejsciach" ale nie w tym problem tylko :mam juz od 5lat kotke zaadoptowaną ze schroniska (nie wiem czego sie spodziewać bo nie ma kontaktu z innymi kotami) ,a przecież nie moge wziąć na okres próbny tego biednego kociska-prosze o pomoc w podjęciu decyzji i jak przeprowadzić ta adopcję żeby przebiegła w miarę bezbolesnie dla obu kotek-dziękuję za pomoc (zerkałam juz na miau.pl ale nie rozwiało to moich wątpliwości)poza tym mam 17miesiecznego synka ale o...
  • Mam pytanie. Otóż w grudniu "odeszła" moja kotka. Znalazłam ją lata temu na stacji benzynowej. Była taka śliczna i kochana. Najbardziej lubiała mojego syna zawsze spali raem. Siena była oczywiście po sterylizacji i nigdy nie miała kociąt. Teraz myślę, że nadszedł czas na jej następczynię... Stąd moje pytanie Otóż zdecydowana jestem zabrać kotkę ze schroniska. Mieszkam jednak blisko ruchliwej drogi. Dlatego koleżanka odradza mi adopcję twierdząc, że jeżeli kot wpadnie pod samoch...
  • Kochani mama przygarneła sunie około 4-5 miesięcy ma piesek. Sredniej wielkośći kundelek. Gdzie można zasięgnąć porady psiego psychologa. Sunia była dziś pierwszy raz w mieszkaniu, mama ją wykąpała ,zapchlona była masakrycznie, zostawiła na minutę a piesek nasikał na środek pościeli,zresztą zachowuje sie jak dzicz,zżarła coś z ławy pościągała itd. boję się że mama w obliczu strat się wycofa. Wcześniej była bardzo wystraszona prawie nie biegała tylko się czołgała lub wywracała n...
  • Znaleziona w Warszawie suczka [wyżeł mieszaniec], ma problem z utrzymaniem moczu. Chciałam zostawić ją na stałę w domu ale wynajmuję pokój i z przyczyn obiektywnych sunia trafiła do schroniska.Konsultowałam się z trzema weterynarzami i diagnoza zawsze była taka sama - leczenie farmakologiczne w niczym nie pomoże. Jeden lekarz wspomniał że u tej rasy często spotyka się taki problem a poza tym że może mieć on podłoże behawioralne. Dziś dopiero odkryłam forum i czytałam wszytsko co j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się