adopcja

(4 wyniki)
  • Wczoraj wieczorem rozmawialiśmy z żoną, na temat naszejdecyzji o rozpoczęciu przygotowań do adopcji dziecka. Gdy odeszła od Nas Wiktoria, zastanawialiśmy się nad sensem naszego dalszego rodzicielskiego życia. Nie jest wykluczone, że nie będziemy mogli mieć własnych dzieci a co za tym idzie nie znajdujemy się w sytuacji wiekszości rodziców podejmujących decyzję o adopcji. Myśl o tym żeby adoptować samotne maleństwo, utwierdziła się w nas gdy odeszła Wiktoria, a na oddziale neonato...
  • 23 czerwca 2004r. napisalem na forum: Wczoraj wieczorem rozmawialiśmy z żoną, na temat naszejdecyzji o rozpoczęciu przygotowań do adopcji dziecka. Gdy odeszła od Nas Wiktoria, zastanawialiśmy się nad sensem naszego dalszego rodzicielskiego życia. Nie jest wykluczone, że nie będziemy mogli mieć własnych dzieci a co za tym idzie nie znajdujemy się w sytuacji wiekszości rodziców podejmujących decyzję o adopcji. Myśl o tym żeby adoptować samotne maleństwo, utwierdziła się w nas gdy odesz...
  • Witam. Dziś dostałam miłą wiadomość. Byłam w pracy od rana i koleżanka która przyszła mnie zmienić powiedziała mi że wczoraj dostała telefon z osrodka adopcyjnego gdzie starała się o dziecko,że ma córeczkę:) Urodziła się 7 stycznia,czyli jutro kończy 4 miesiące. Bałam się jak zareaguję na tą wiadomość ,ale wszystko potoczyło się dobrze:) Aga życzę Ci wsystkiego dobrego, wychowaj Ją na tak wspaniałą kobietę jaką Ty jesteś. Ewa.
  • Znacie mnie i mojego Wojtusia, otóż ostatnio chodzi mi po głowie taki pomysł żeby adoptować zdrowe dziecko. Ja nie mogę mieć więcej dzieci ponieważ też byłyby chore (tak wykazały badania), w związku z tym nie moge sobie pozwolić na takie ryzyko. Chciałabym żeby Wojtuś miał kogoś bliskiego gdyby zabrakło kiedyś mnie i męża, kogoś kto będzie mu pomagał i kochał. Boję się że moje dziecko mogłoby zostać samo na świecie , bez nikogo bliskiego. Poradźcie mi , czy ten pomysł jest dobry?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się