adopcja

(5 wyników)
  • moj syn walczy w sadzie o przysposobienie siostry swojej coreczki . pisze ,walczy' bo Dyr. D. DZiecka i Centrum Pomocy Rodz.w Gliwicach sprytnie i przebiegle usiluje go wyeliminowac.ja opisalam to wszystko na forum ,NASZ- Bocian 'w adopcyjnych dylematach 02. 04.2005.pt.,czy syn ma szanse na adopcje siostry coreczki'.i co sie stalo?.-dalsze moje posty zostaly skasowane przez moderatora. co o tym sadzicie?.nadmienie ze nie wyrazalam sie wulgarnie ani nikogo nie obrazalam.
  • Ech(23)

------------------------------------------------------------------------------ -- ...nie wierzyla ze to ja spotkalo.W piewrszej chwili poczula ze ktos lub cos rozpruwa jej serce.Peklo.Glos lekarza wydawal sie echem,poza nim juz nic nie slyszala.Nie poplynela nawet jedna lza.Niedowierzanie a moze juz rozpacz.Pani dziecko zmarlo przykro mi...przykro mi...Nie!!! Wrocila do domu,wykrecony numer meza.Lzy,potok lez.Bedzie jutro.Jutro mnie przytuli,bedzie obok,ale...Moje dziecko...juz go ...
  • Witajcie. Tez chciałabym Was nastawić optymistycznie, bo naprawdę jest duża szansa że sie uda zbudowac trwały i mocny związek. W tym roku mija 7 lat od ślubu z moim mężem, jestem jego 2 żoną. Z pierwszego zwiążku ma 2 chłopców, od początku wiedzilam że oni są najważniejsi, pogodziłam sie z tym, bo świadomość że mój mężczyzna naprawde poważnie ich traktuje dawała mi tylko pewności. Przez lata wypracowąłam sobie dobre relacje z chłopcami, lubimy sie, oni sami pamiętają o moich urodz...
  • Wiecie co, ju to napisałam to, ale może przydałby sie nowy wątek. e-beatka pyta, czy mogłabym pokochać dziecko małża, że przecież można pokochac dziecko adoptowane, to tym bardziej dziecko ukochanecgo mężczyzny.... Myślę że można pokochać, OK, ale żadne dziecko nie może mieć dwóch matek.... Mogłabym pokochać dziecko małża, podobnie jak adoptowane. Uwielbiam dzieci. No i to miałoby połowę jego genów, nie miałoby choroby sierocej, mam nadzieję;))), ani syndromu alkoholowego z życia pł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się