badanie

(5 wyników)
  • Pisałas ze jak bede miała jakies pytania to moge sie do ciebie zgłosić.Nadal przyjmuje Cilest.Ból nogi jakby troche ustapił. jestem troche zaniepokojona bólami rąk i żyłami jakie są widoczne na nogach, rękach i biuście.Nie wiem czy czekać bo to kwestia przyzwyczajenia się organizmu czy odstawić bo to początek zakrzepicy.Poradz bo nie wiem co robić.Do końca opakowania zostało mi 10 dni.
  • Drogie Panie w jaki sposób lekarz decyduje które tabletki przepisać; czytałam że to czasami długo trwa zanim trafi się na właściwe:(Kiedyś próbowałam dwóch rodzajów ale miałam po nich straszne nudności,więc się zlisiłam i założyłam wkładkę,ale teraz nie mogę bo obawiam się bardzo długich miesiączek.poza tym liczę że od tabletek poprawi mi się cera bo w drugiej połowie cyklu wyłaża mi paskudy na twarzy i szyji(?):(.Może powinnam wcześniej zrobić jakieś badania na poziom hormonów ty...
  • Czy ktos tak juz mial? W ulotce pisze że mogą wystąpic plamienia. A co jak przez cały czas brania tabletek tj 21 dni cały czas krwawnie? Pomóżcie czy to normalne?
  • Przez rok czasu brałam Jeanine i szczerze mówiąc nie jestem zadowolona bo spasłam się jak tłusta świnia po nich mimo że nie jadłam więcej niż rok temu. Co tu dużo ukrywać może zabezpieczają ale po pierwsze) utyłam. po 2) zaczęłam mieć wahania nastroju popadające pod depresje, a po 3) są dość drogie średnio 35 zł. Czekam na wasze opinie o różnych innych tabletkach. teraz zmieniam na Mirvane może okażą się lepsze.
  • czy któraś z obecnych stosuje te tabletki antykoncepcyjne? a jeśli tak to jak na nie wpływają, wiem że to indywidualne odczucie, ale troszkę czytam i widzę że niektóre skarżą się na tabletki, te zostały mi dane bez rzadnych badań-nie licząc podstawowego badania ginekologicznego-ale żadnych badań na hormony itd. Dziękuję za wszelkie opinie z góry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się