Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      badanie

badanie

(5 wyników)
    • Witam! Chciałam Was prosić o udział w badaniach do pracy dyplomowej. Jedyne co trzeba zrobić, to wypełnić ankietę zamieszczoną pod tym adresem: www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/5766/ Ankieta skierowana jest do osób pełnoletnich posiadających psy. Ma na celu zbadanie jakimi kryteriami kierują się ludzie przy wyborze psa. Badania są całkowicie anonimowe, a uzyskane wyniki posłużą jedynie do napisania pracy dyplomowej. Wypełnienie jej zajmuje ok. 10-15 minut. Mam nadzie...
    • Forumowicze - proszę, pomóżcie zebrać jak najwięcej podpisów pod petycją w sprawie obowiązkowych badań retrieverów! Miłosnicy retrieverow z Klubu Milosnikow Goldena, Klubu Golden Retrievera, uczestnicy list dyskusyjnych goldeny i flat coatet retriever domagaja sie od Zwiazku Kynologicznego wprowadzenia obowiazkowych badan retrieverow pod katem chorob genetycznych. W tym celu od 2004 roku zbieraja podpisy pod zlozona petycja w ww sprawie. Petycja zlozona zoatale w ZK. Liczac sie z mozl...
    • Proszę o poradę.. Mam w rodzinie amstafa, łagodny i przywiązany do rodziny pies nagle zachorował. Jego choroba objawiała się nagłym paraliżem kończyn, po jakims czasie doszły wymioty i duszności... Byliśmy z nim w 3 klinikach, badania z krwi i ogólne oględziny, nikt nic nie wie, nie może zdiagnozować porządnie jego choroby. Wyniki krwi wyszły dobry , trochę mało miał magnezu ale magnez podawany. Inni lekarze przepisali awiomarin +relanium?????? schudł biedak juz 4 kg, spod jego mięśni...
    • moja sunia ma juz 9 miesięcy i cay czas walczymy z tadkiem niejadkiem :( nie wiem co musialby sie stac zeby zjadła sucha karmę , wczesniej cos tam podjadala z miski teraz nie tknie nawet jak ja "przegłodzilam " podanie gotowanego mięsa konczy sie zawsze rozwolnieniem po 3-4 dniach i wizytą u weterynarza i zastrzykami prosiłam nawet o wykonanie badan krwi ze moze cos nie tak jest , ale nie moge sie doprosić o badania juz mi ręce opadają z bezsilnosci
    • witam moja mala córeczka majac trzy latka miala robione z krwi badania wziewne jedym z alergenów jaki jej wyszedl był pies, wiele osób twierdzi i mysli (co jest błędne ze york nie uczula bo ma włos) oczywiscie w tej materii tak jest ale uczulać mogą jego inne skąłdniki takie jak, łza, odchody, skóra, pot, ślina. Wiec myślenie ze york nie uczula jest błędne. Sytuacja potiwerdzona, gdyż bedąc u rodziców godzie jest ten piesek keidy córeczka sie z nim bawiła nagle zaczęła trzec oczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się