Forum Zdrowie Pokrzywka barwnikowa
ZMIEŃ
      badanie

badanie

(5 wyników)
    • Czy zlecano Wam badanie densytometryczne kosci?
    • Witam, Ostatnio, gdy bylismy na kontroli u dermatologa, dowiedziałam się, ze aby zrobic badanie na poziom tryptazy, nie muszę jechac z Kamilem do Gdanska, tylko pobrac krew na miejscu i wyslac probke. Byloby to dla nas idealne rozwiazanie, bo nie chce w tej chwili brac Kamisia w tak dluga podroz ze wzgledu na upaly. Jesli bedzie taka koniecznosc, to oczywiscie pojedziemy, ale póki co chciałabym tego uniknąć. Czy ktos kiedys korzystal z uslug takiej firmy? Jak to praktycznie wyglada? Dzwonil...
    • Witam Was, mamy :) U mojego Marcelka (1,5 roczku) również stwierdzono pokrzywkę barwnikową. Ma na razie 5 plamek. Jedną od urodzenia, ale pediatra lekceważyła je :( Czy w Lodzi jest ktoś, kto zajmuje się pokrzywka barwnikową? Jeśli ktoś ma takie informacje bardzo proszę o znak, można pisać też na maila nasia9@interia.eu Pozdrawiam
    • Cześć, czy Twoja córeczka będzie miała w listopadzie badany poziom tryptazy na wizycie w Gdańsku? Tak Wam zalecono? Bo u nas też minęło już pół roku od wizyty. Chciałabym znowu wykonać badanie u synka. Zastanawiam się nad wysłaniem próbek. Ale jeśli to badanie jest wykonywane raz w roku, to pewnie dr. Lange nie zgodzi się, aby przesłać próbki, bo to zawsze dla nich jakiś problem, nie to co wizyta. Pozdrawiam.
    • Witajcie drodzy Rodzice! Dzisiaj dzwoniłam do Akademii Medycznej w Gdańsku w sprawie wyników badań na poziom tryptazy we krwi w związku z mastocytozą mojej córki. Okazuje się, że poziom tryptazy mastocytowej jest w normie! Kolejne badania kontrolne czekają nas za pół roku. Pozdrawiam. Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się