Forum Zwierzęta Psy Shih tzu
ZMIEŃ
      badanie

badanie

(4 wyniki)
    • dziewczyny a może orientuje się któraś jakie papierki są wymagane podczas podrózy z psem po krajach uni? konkretnie niemcy, francja... mamy tyle: książeczka zdrowia wraz ze szczepieniami, czip, pszport... jakies zaswiadczenia od veta specjalne? badania? szczepienia? mamy ochronną dla szczeniąt puppy, 2dawki parvovirozy, 2dawki takiej potrójnej na nosowke, zap watroby, leptospiroze po 1 dawce na korone wirusów, adenovirusy, w przyszłym tyg jeszcze wscieklizna nas czeka i chcę jeszcze na chorob...
    • Witam, mój shih tzu ma 6miesięcy i odkąd go mamy(8tygodni miał jak go wzieliśmy) 3 raz ma juz zapalenie uszu. Pierwszy raz zaczął się strasznie drapać 2 dni po przyjeździe do domu,okazało się, że poprzednia właścicielka wykąpała go przed oddaniem(pewnie zamoczyła uszka) na początku czerwca zauważyłam, że znów się strasznie drapie, ale tylko w lewe ucho i miał je bardzo brudne, weterynarz powiedział, że znów zapalenie ucha, dał te same krople,wczoraj chciałam wyczyścić mu uszka,...
    • Witam! Mój mały 3 miesięczny piesek uwielbia owoce (maliny, truskawki) jak i warzywa a szczególnie pomidora. Czy są jakieś przeciwwskazania co do podawania w nagorde czy w malutkiej ilości ich? Bo wiem że winogorn stanowczo nie można dawać, może czegoś jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się