Forum Zdrowie ZEZ isko
ZMIEŃ
      badanie

badanie

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich proszę podpowiedzcie jak wygląda badanie takich małych dzieci? Byliśmy u trzech okulistów i każdy kazał nam uczyć małej patrzenia przez wizjer lub lornetkę, masakra, albo zamyka oczka albo odpycha bo się boi. Niedługo mamy wizytę u dr Pellar i nie wiem czego się spodziewać. Jak wasze dzieci dały radę. Mała ma zeza rozbieżnego i kolobomy. Już nie wiem co robić żeby badanie się udało, a czas leci pozdrawiam
    • Zamierzam zapisać moja 2 -letnia córeczkę do dr Jochan, czy dr bada wadę wzroku, czy będzie potrzebna kolejna wizyta po atropinie? I gdzie najszybciej bedziemy przyjęte?
    • Potrzebuję namiaru na gabinet ortoptyczny w Warszawie. Najlepiej w okolicy Woli, Bemowa, Ursusa..
    • Czesc wszystkim wczoraj wrocilem z Katowic bylem tam odnosnie kwalifikacji do zabiegu laserowej korekcji wad wzroku gdyz doktor Zamlynska zalecila mi wykonanie najpierw lasiku a pozniej operacji zeza.Niestety nie zostalem zakwalifikowany na zabieg z powodu jak mi to powiedzieli zbyt duzej wady wzroku ktora wedlug ich badan wyniosla +6i do tego astygmatyzm i +4.5 i astygmatyzm chcialbym zaznaczyc ze bedac w kwietniu na wizycie u doktor Zamlynskiej mialem wyniki badan+4.5 i astygm...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się